זה שוב קורה - כיבוד המתים

זה שוב קורה - כיבוד המתים

לפני כמה שבועות התנפלו עליי פה בפורום על כך שהגבתי בשירשור של פטירת בעלת הבלוג "החיים האחרונים שלי". לא הייתי צריך להגיב בשירשור ההוא אלא במקום אחר. אבל הדברים נכונים. והנה, בפרשת רצח רוז פיזם - שוב אנו רואים שהציבור מחבק את רוז המתה, כותב לה מכתבים ומניח זרי פרחים בירקון. איפה הציבור הזה היה כשרוז קיבלה מכות מהסבא והאמא וצעקה, אבל השכנים העלימו עין ולא התלוננו לרשויות? בפרשת רוז שוב אנחנו רואים שבישראל מכבדים רק את המתים. כדי להיות גיבור הארץ אתה חייב להיות מת. כשאתה חי אף אחד לא שם עליך. ושוב אני אומר - זאת לא חוכמה לחבק את המתים, כבדו את החיים ולא רק את המתים.

הכי קל לשים זר פרחים בירקון

אבל האם מישהו ינקוף אצבע כדי להציל איזה ילד מוכה? האם מישהו ידווח למשטרה על חשד להתעללות? אף אחד מהצדקנים האלה לא ינקוף אצבע.

dornat

New member
צדקנים אליטיסטים

חשוב להם להראות שהם מגיעים ממרחקים רק כדי להדליק נר, אבל להציל ילדים שסופם יהיה כמו רוז. לא. זה כבר ללכלך את הידים ודורש זמן ומאמץ. עד כאן. אבל אם למישהו חסר גפרור אז יש לי שניים...

בדיוק, וזה משרת רק אותם -

ומתאים להם להדליק נר ולהניח זר ולכתוב שירים לרוז - כי הפרשה יוצאת דופן ומתוקשרת מאוד, וזה משרת את המצפון שלהם - כאילו הם עושים משהו למען רוז. מה עם שני הילדים שנרצחו אחרי מקרה רוז? אף אחד לא מדבר עליהם ולא יבוא אליהם הביתה להדליק נר, כי הם "סתם" שני ילדים רוסים מהארץ, שהרצח שלהם היה מיידי והם לא זכו לסיקור תיקשורתי כמו לרוז, מה גם שקוראים להם מיכאל ואלון, סתם ילדים רגילים בניגוד ל"רוז" - הילדה הצרפתיה תכולת העיניים. הצבועים האלה שמניחים זר למען רוז (כאילו זה יחזיר אותה), הם אותם אנשים שבימים רגילים לא רואים אף אחד ממטר.

Tali1912

New member
מה זה קשור לבלוגיה

לרוז /למשפחה/לשכנה/למטפלת היה בלוג שתיעד יומן התעללות? נו באמת..........
לעומת בלוגרית שכן תיעדה את מסע המחלה שלה מתוך בחירה,כאילו מה העניין? לכבד את את החיים ולא רק את המתים, איך ........? נלמד מהעיר נתניה שמנסים להתנקש באב ופוצעים את התינוק בן חודשיים,גם כאן תשאל איפה הציבור היה ומי העלים עין כשירו בתינוק?

tokbek

New member
הבנת לא נכון.

מכבדים את המתים הללו, בכדי שאלו שחיים בסבל יוכלו לדעת שהם לא לבד ויש אנשים שאכפת להם.

למעלה