זה שווה פתיחת הודעה חדשה!!!!! אהההההההההההההה

קוֹבּ

New member
זה שווה פתיחת הודעה חדשה!!!!! אהההההההההההההה

לאונרד כהן מופיע בישראללללללללללללללללללל ב18 לספטמברררררררררררררר באצטדיון רמת גןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני אמותתתתתתתת אמאאאאאאאאא אתם לא מבינים בכלל אני רוצה ללכת להופעה בערך מגיל 5
ואמא שלי בוכה מרוב התרגשות כי הוא אהבת חייה ובשנות ה70 כשהוא הופיע מול חיילי צבא ההגנה לישראל היא לא יכלה להיות שם. כה מרגש

סריט

New member
שקרןןןןןןןןןןן ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

גם אני בוכההההההה [תביא לינק]

Pygmy puff

New member
לינק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3555207,00.html שמו את זה באותה כתבה עם סנופ דוג. חיח.

סריט

New member
אולי הוא באמת יבוא הפעם?

חברה שלי חולה עליו וכמעט קנינו כרטיסים להופעה שלו בצרפת... טוב בטח כרטיס פה יעלה לא פחות מהטיסה לשם.

אבל אבל אבל

מה עם ביורק?! האם ימי האבל על ביטול ההופעה הסתיימו?! הנותרתי גלמוד?! הושיעוני!!!!!!

Pygmy puff

New member
דווקא כן

אפילו חיפשתי 'פלאפון' ביוטיוב כדי לקשר פה, אבל היו רק כל מיני וריאציות על הקרחת של נינט וזה, אז התייאשתי.

plants and rags

New member
גם אני דווקא כן

אפילו ציינתי את העובדה הזאת בפני שני חברי פורום - רק לא על גבי הפורום. הם לא התרשמו. תראה בחברת מי אתה נמצא.

Pygmy puff

New member
זה הולך בערך ככה:

שקט, שקט, שעמום, שקט... בום! ואז הבחור מתחבר לאינטרנט בעזרת USB נייד או משהו חדשני כזה מבית פלאפון. איפה הייתי? אה, בבום. ואז העולם נצבע במסכי מנצנצים, יו פול אין לוב, זינג בום וכו'. ומעל כל זה, קאבר של It's Oh So Quiet. אני חייבת לציין שיצא די מוצלח. הפרסומות של פלאפון מוצלחות רוב הזמן. חוץ מזו עם גאיידמק, זה היה פתטי פתטית. (הם לא אשמים, ת'ו, זה גאיידמק.)

סריט

New member
מה זה לעזאזל ../images/Emo6.gif

למה הוא עושה פרסומות לפלאפון? נגמר לו הכסף? אבל התכוונתי באמת שתביאי לינק לפרסומת של ביורק ;[

Pygmy puff

New member
אה

זה היה בטלפתיה? בכל אופן, חיפשתי. אין בינתיים. יש לך טלוויזיה? אפילו אני מאותגרת ערוצית [1, 2] והצלחתי לראות אותה.

סריט

New member
אין :|

לא נורא, נראה לי ששמעתי בחיי מספיק קאברים לביורק, שאני אצליח לשרוד בינתיים.

Pygmy puff

New member
לא נורא

זה לא היה קאבר יצירתי במיוחד או משהו. את יכולה להתנחם בפרואנים.
(הם הגיעו כבר ל-IOSQ?)

למעלה