זה שידור חי כרגע?

SofyTofy

New member
לא, שידור חי מתקיים../images/Emo103.gif

רק בשעה הראשונה של השידור כל יום וכל השידור בימי חמישי בלבד. והם בצ'אט רק בימי חמישי..

זה בכלל לא נכום מנהל הפורום!

אתה מוסר מידע מוטעה!!! אקזיט כל יום ב,ג,ד מוקלטת מראש יום חמישי שידור חיי ויום א שידור חוזר של יום חמישי

SofyTofy

New member
מנהלת..../images/Emo103.gif

והשעה הראשונה לא מוקלטת מראש, עובדה שיש את "הלו
אקזיט".

swirrrly

New member
אהה נפלתי../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

הייתי בטוחה שזה שידור חי :| 2 דברים:
מיכאל
מה קורה עם "מושיק ליסט"
למישהו יש את כל הרשימה כתובה איפשהו
מי נבחר
|:

סליחה?../images/Emo46.gif מה זה התקיפו../images/Emo75.gif../images/Emo141.gif

ת האלה? זה שהם מנהלים לא אומר שהם יודעים הכל! זה רק אומר שהם השכילו להגיש בקשה לפתיחת פורום לפני אנשים אחרים... לא צריך לתקוף אותם ככה... מה זה "בתור מנהלת"? תחשבו טיפה! בתור בן אדם ירדן היא מספיק אנושית כדי להודות בטעות שלה ולהתנצל... אז בבקשה! תסגדו לה שהיא כזאת!

Lucky Charmed

New member
צודקת!

אני מסכימה איתך ב100% גם מנהלים הם בני אדם וגם הם טועים וחוץ מזה מטעויות לומדים

סליחה?../images/Emo46.gif מה זה התקיפו../images/Emo75.gif../images/Emo141.gif

ת האלה? זה שהם מנהלים לא אומר שהם יודעים הכל! זה רק אומר שהם השכילו להגיש בקשה לפתיחת פורום לפני אנשים אחרים... לא צריך לתקוף אותם ככה... מה זה "בתור מנהלת"? תחשבו טיפה! בתור בן אדם ירדן היא מספיק אנושית כדי להודות בטעות שלה ולהתנצל... אז בבקשה! תסגדו לה שהיא כזאת!

SofyTofy

New member
תודה חמודה..../images/Emo103.gif

ואגב- זה שאני מנהלת זה גם אומר שהגעתי עד לרמת גן לראיון (נסיעה מעייפת, אבל כשעוצרים בעזריאלי...
)... סתם צוחקת.. תודה רבה על ההגנה - את צודקת. אני ומיכאל בסה"כ בני אדם, סליחה על הטעות, לא התכוונתי להטעות בכוונה את מי ששאל. גם לנו, בתור מנהלים, מותר לטעות.. אז
על הטעות.

אני גם מצטערת, שהתקפתי אותך

בכל מקרה אני מקווה שתצליחי בעבודתך בתור מנהלת וגם למיכאל.. ואני דיי יודעת הרבה על אקזיט אז אם אינך בטוחה בדבר מסויים את מוזמנת לפנות אלי באיימל [email protected] בוקר טוב ויום טובבב סך הכל אני בעד אקזיט... :) ואני לא רוצה שתטעי אנשים

keeeren

New member
גם השיחות מוקלטות|גזוז|

אני יודעת ממקור אמין, מעופר שכטר... הכל מוקלט חוץ מיום חמישי כולל השיחות ככה עופר שכטר
אמר לי לפחות

למעלה