זה שיודעים את העתיד לא אומר שאפשר לשנות אותו

sitepoint

New member
זה שיודעים את העתיד לא אומר שאפשר לשנות אותו

לפני כמה שנים כתבתי קוד נחמד לקלפי טארוט, זה הצליח יפה מאוד באחד האתרים המפורסמים, אבל משום מה
זה השאיר אצלי הרבה סימני שאלה, האם זה נכון לדעת האת העתיד? או זה שיודעים את העתיד אפשר לשנות אותו?
או לא ניתן לשנות את העתיד ואנחנו נמצאים לסרט רץ שכל כתוב מראש, מוזר מאוד האמת, מי יודע.

sitepoint

New member
אני הספר ממש בקצרה למה כתבתי את זה

פעם לפני 4 וחצי שנים הלכתי למגדת עתידות מאוד מפורסמת מהצפון (לפי דעתי היא מכשפה יותר), אבל זה לא הקטע. הגברת
אמרה לי דברים באופן כללי ועברו כבר 4 שנים וחצי והרבה מהדברים שהיא אמרה קרה ל "צערי הרב", זה הוביל אותי לחשוב
מאיפה היא יכלה לדעת הגברת שיתרכשו ודווקא לי האירועים האלה, ואתם יודעים מה?? לא יכולתי לשנות את התוצאות גם
כאשר עשיתי מאמצים גדולים על מנת למנוע את המצבים או לתקן את הבעיות, עדיין זה קרה. איך זה קשור לפוסט הקודם שרשמתי?
הסיפור שלי מתחיל מזה שיום אחד כשהייתי צעיר יותר בשנות העשרים של חיי עבדתי במקום אחר ופגשתי אדם שהתחיל לספר
לי סיפור דיי מוזר ועל עתיד הייתי אומר דיי אפוקליפטי לא שאני מאמין לזה אבל בסדר, שיהנה מהספק
. כמובן עד עכשיו אני חושב
שאדם אז קצת לא בסדר בראש אבל נעזוב את זה כרגע, עוד הוא ספר לי שאני צריך להיות אדם עשיר מאוד, שאלתי אותו איך הוא
יכול לדעת זאת? הוא ענה לי, יש לי חושים ואני יכול לראות את העתיד. אז שאלי אותו אז אולי תמלא טופס של לוטו ותיהיה מיליונר
הוא צחק ולא ענה לי. כנראה שהיו לו את הסיבות משלו מי יודע. עברה תקופה ארוכה לא ראיתי אותו יותר ושיניתי את תחום העסוק שלי
כלומר פתחתי עסק והעסק גדל וגדל ואם השנים פגשתי הרבה אנשים בתחום המיסטיקה תמיד הייתי ספקן בנושא זה, אבל משהו תמיד
אמר לי שיש משהו, לא יודע מזה אבל יש. בקיצור אחד הפעמים שלי פגשתי לקוחה שעוסקת במיסטיקה בניתי לה מערכת לקלפי טארוט
המערכת הצליחה מאוד, לאט לאט התחלתי להבין שזה יותר מורכב הנושא הזה אבל אסור יותר מידי לנתח את זה לעומק בגלל שזה עולם
שונה ממה שאנחנו רגילים לחשוב. בקיצור יום אחד אותה אחת מסטיקנית אמרה לי שאני הפגוש את אהבת חיי, זה נשמע לי בהתחלה
קצת לא מציאותי אבל בסדר, "אמרה בקרוב" - זה לקח עוד 3 שנים אבל זה היה נראה מבטיח
והחן זה קרה נמצא האהבה. אבל
מאיזה סיבה לא ברורה העניינים השתבשו ואותה מגדת עתידות אתם זוכרים מתחילת הסיפור היא צדקה, נפרדו דרקנו שלי ואשתי, זה
כנראה היה בלתי נמנע למרות כל מה שעשיתי על מנת למנוע זאת.
שורה התחתונה של כל זה, מה שווה לדעת את העתיד עם אנחנו לא יכולים לעשות עם זה משהו טוב, פשוט חבל.

למעלה