זה שיר פרידה...אז בא ואמור לי שלום

זה שיר פרידה...אז בא ואמור לי שלום

יואבי,באסים..ילד יקר שלי... כיוון שאני לא יודעת אם אני אהיה ליד מחשב בסוף השבוע,אני אכתוב לך את מכתב הפרידה שלי כבר עכשיו. אוטוטו אתה מתגייס לשירות בצבא ההגנה לישראל,ואני,כפי שכבר למדת,פולניה בלב ובנפש,דואגת לך.. וכמו כל אם יהודיה,גם לי היו חלומות שבני יחידי לא יתגייס לצה"ל,ושלום ישרור שמחוזותינו,אבל לצערי הרב,אנו חיים במלחמה מתמדת,מול אוייב שרק רוצה להרוג ולהשמיד. כולי תקווה כי תדע להשתמש בחוכמה בידע שתקבל,ויותר מזה,שתדע לשמור על עצמך ועל נפשך,כי אתה צפוי לימים לא קלים. הלוואי ויכלתי להתגייס במקומך,ולמנוע ממך את המלחמה המיותרת הזו שכולנו חווים מדי יום,אבל עולם כמנהגו נוהג,ואתה צריך לללכת בדרכו. יואבי יקר שלי,של כולנו, בימים קשים,תזכור אותנו,ותחייך,אני יודעת שלפעמים חיוך עוזר המון. תקשיב למפקדים שלך,הם עברו את זה פעם אחר פעם,וגם אם לעיתים תחשוב שהם טועים,דע כי הם צודקים. שמור על עצמך היטב,ואנחנו נשמור על עצמנו,ודע,כי תמיד יהיה לך בית חם לחזור אליו,ותמיד תתקבל בזרועות פתוחות
. אוהבת המון, הפולניה שמחכה בבית
. ואגב,ביציאה הראשונה אתה מתבקש לכתוב לי,שאני לא אדאג לך..
-לדרך...

dod_basim

New member
למרות שאני חסר מילים....

אמא אנשולה! כל-כך מרגש אותי היחס החם והאוהב שאת מעניקה לי, נכון יש היראו את זה כמובן מאליו אבל אני לא! תודה רבה! הדבר שאני הכי רוצה לעשות עכשיו הוא לתת לך
ענקי ו
עוד יותר גדולה. אני מבטיח שבימים הכי קשים אחשוב עלייך, על טייגר ועל כל הפורום הנהדר הזה. הוא מקור להרבה חיוכים והרגשה טובה. אני מאד מקווה שהשרשור הזה לא יפול עד יום ראשון...אם כן אז לא נורא בכל אופן אני אכתוב לך ביציאה הראשונה הבייתה. אוהב מכל ה
. יואבי (a.k.a dod basim) - יו"ר ועד חברים פורום עלים

טופ בלה בלה

עוד פרידה לאוספ
מצטערת אמ זה יוצא קצת צולע יקירי בשניה זאת חפרה שלי נכנסה דרכ התריס של החדר שלי כדי להעיר אותי
קיצר אני עייפה מאוט מאוט !1 כל מקרה אהופ
ממ..גררר..שמיצי
.. גיוס קל יקירי
תשמור על עצמכ. גררר שיהיה רק טופ בצבא ובכלל
תחזור בשלום|PEACE| מממ תשמור על קשר
מממ..בלה בלה.. "ורציתי להגיד לך,שבכל מקומ,את איתי ,בליבי" ממ
על הכל הכל הכל בהצלחה בכל שיהיה לך חיים טופים ומאושרים המוני המוני שמחה " עוד תגלה שהעולם רגיל,שהקירות שלו מחומר,שאפשר למעוכ,30 כבר לא נראה לך רחוק,פז´ו צבאית ליד הבית,ןהאני שלך בפנים" <ע.לידר> כל מקרה המון טופ תהיה חופשי ומאושר זה הכי הכי חשופ תהיה חופשי !1
אוהפת המונים המונים המונים!1 חיבוקי
-
- וזהו

למעלה