"זה שיר פרידה... אז בואי רק אמרי שלום..."

"זה שיר פרידה... אז בואי רק אמרי שלום..."

חברים יקרים! אני נאלצת לעזוב את הפורום ,כמו שבטח שמתם לב לא כ"כ מצאתי את עצמי כאן, אולי זה הגיל, אולי סתם אני... היה לי אחלה זמן אתכם ואתם אנשים מקסימים. אני מקווה שעם הזמן הפורום יתגבש ויגדל ויתפאר ויהפוך להיות הפורום הכי פעיל בתפוז! תמשיכו למשוך את יפתי למעלה במצעדים ובקליפים (גם אני אמשיך) שיהיה לכולכם בהצלחה בבגרויות וחופש גדול נפלא, נשיקות נועה.

הצחקת...

שיואוו שונאת את הודעות הצומי האלו של :"אני עוזבת" את רוצה ללכת תלכי!!! עלאק מקווה שהפורום יגדל..איזה יגדל? אם היית כל כך רוצה שזה יקרה לא היית עוזבת... אוחח זה כזה מעצבןןן...אני כשאני עוזבת פורום או קומונה או כל דבר אחר לא עושה שרשור כזה!! אני נעלמת לאט לאט....מה צריך שכולם עכשיו ישרשרו לך לא לא אל תלכי?אני לא מתכוונת להלחם... את לא הראשונה שעוזבת פה..אומנם הראשונה שעשתה שרשור צומי אבל לא הראשונה שעוזבת.. והגיל זאת לא סיבה. תעשי מה שבא לך... גם לך בהצלחה בכל מה שתעשי....

שחר תרגיעי...

תאמיני לי שהדבר האחרון שאני צריכה הוא שיתחננו שאני אשאר כאן, אני תמיד חשבתי שזה יותר נחמד ומנומס לעזוב כמו שצריך ולא סתם להעלם. ותרגעי, לא כ"כ מוצא חן בעיני היחס שלך. ככה לא אמורה להתנהג מנהלת פורום... ובצעירותי הייתי חברה בפורומים המובילים עוד לפני שהתחילו אלה של תפוז, אז גם לי יש קצת מושג באיך אמורים להתנהג. תהני ובהצלחה.

למעלה