זה שיר פרידה... ואחרון להיום!
אז זהו.. הגיע הזמן בוא צריך לעזוב.. אני כרגע מוכן, פעם אחרונה שלי בנט in israel! חברים חברות, בלי יותר מדיי דיבורים.. אני אוהב אתכם, הרבה הרבה. שלכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם b-i-g
נ.ב רגעע, כחו שניה אמא שלי מתקשרת מהדרך... אני אננסה לשכנעעעעעעעעע אותה ................................. רדו רדו נווו, עוד! קדימה תמשיכו... ממש עוד טיפה. הנה כמעט הגעתם! ו .... אהההההההההההההההההההההה - - - פ-י-ס-פ-ס-ת-ם -אהה אווההה פיספסתם, אאהווהוה פיספסתפ, עשיתי לכם מהוהמה.. סתכלו ישר למצלמה תראו איך אכל-תם אותה, פיספסתם, פיספסתם אווו.. חה חה חה חה
1 באפריל חבריייייםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! טוב, אז עכשיו אתם כבר יודעים את האמת, אנ' לא עוזב ולא בטיח! אממממממממ, תראו.. כמו שכולכם יודעים מה אנחנו עושים באחד באפריל, החלטנו אנחנו כל המנהלים, לצאת מן השיגרה ליום שמח אחד, ולעבוד עליכים. חלק בחרו לומר לגולשים שהפורום ייסגר חלק ככה וחלק ככה. אתם מוזמנים להיכס אל פורום המשוב, ולראות הודעות של גולשים מפורמים שונים כותבים על מה שקרה אצלם בפורום (הל המתיחה כמובן) בלי שיידעו דבר. אז כן, תיצטרכו עוד לסבול אותי כמנהל של הפורום הזה, למה אני ביכלל לא מיתכוון לעזוב.. עכשיו קצת סליחות: חלקכם הכנתם לי דברים, או יותר נכון רציתם להכין דברים, ואני ממממששש מאושר מזה, אבל מי שאכן רמצה, זכה לקבל ממני היתנגדות מוחלטת. אני מאמין שאתם יודעים למה, ביגלל שלא רציתי שתשלחו משהו שתיתחרטו שהגדשתם לו זמן ביכלל ושזה היה שיקרי. מי שניסה לדבר איתי באיי.סי ולדבר על העזיבה, וקביל ממני קצת ייבוש - סליחה מכל ה -
שלי. פשוט ניסיתי להיתחמק, שלא להיקלע למצב של ... משהו לשקר. אמממממממממממ, עכשיו בטח רובכם אם לא כולכם תכעסו עליי, אולי אפילו מאד, אבל גם את צריכים להבין, שגם אנחנו המנהלים צריכים פעם אחת בשנה לשמוח.. אז ברור שעם הכיף יבוא הכעס, אבל אני מקווה שתבינו אותי. שוב - שליחה אם מישהו נעלב נפגע או כועס ביגלל זה.
הכלך היה למען מטרת הכיף והצחוק...
אוהבבבבב אותכם הכי בעולם!!!!!
אז זהו.. הגיע הזמן בוא צריך לעזוב.. אני כרגע מוכן, פעם אחרונה שלי בנט in israel! חברים חברות, בלי יותר מדיי דיבורים.. אני אוהב אתכם, הרבה הרבה. שלכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם b-i-g