"זה שיר פרידה...."

idanshaf2

New member
"זה שיר פרידה...."

טוב אז כנראה שהגיע הזמן להודעת הפרידה שלי..הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל... אז נתחיל מהסוף... למי שלא יודע ביום שבת הקרוב ב6:30 בבוקר אני עולה על טיסה לריו דה ז'נרו
ומתחיל מסע של חצי שנה בדרום אמריקה ולכן עלי לפרוש מהנהלת הפורום. ועכשיו להתחלה
לפני משהו כמו שנה לדעתי פנה אלי אסף אינהורן (הידוע בכינויו ASSAFEIN) וסיפר לי שהוא רוצה להקים פורום למכבי צעיר באתר תפוז אך מכיוון שהנהלים של תפוז דורשים מנהל מעל גיל 16 הוא פנה אלי בשאלה האם אוכל לעזור לו. בהתחלה קצת נרתעתי אבל מהר מאוד הגעתי למסקנה שזה אחלה רעיון
. אז לאחר פניות לאתר תפוז, ראיונות וקצת טירוטורים נפתח בשעה טובה ומוצלחת פורום מכבי צעיר. בהתחלה קצת קרטע.. לא ממש הלך.. אבל מהר התחילו לבוא בוגרים וחניכים (בהנהגתה של אסיף -john middas loves ch ) והפורום פרח. כשידעתי שאני טס סופית התחלתי לחפש מנהל שיחליף אותי. היה קצת קשה.. רציתי שהפורום ינוהל על ידי בוגר ומבוגר.. לצערי מבוגר לא הצלחתי למצוא אבל בוגרים לא היה חסר
הרבה רצו.. כמה התחילו את התהליך ובסוף שרדה לה נוני אחת קטנה
שמאז שהיא נכנסה לניהול הפורום לא מספיק לגדול. ועכשיו אנחנו מגיעים לסוף.. נכון אני עוזב אבל אני עדיין אפקח עליכם עין מרחוק. בקרוב גם יעלה אתר התנועה ואני מאמין שהפורום יתפוס חלק מאוד מרכזי בו. אז תמשיכו את העבודה הנפלאה שאתם עושים כי אני בטוח שכולכם מבינים את חשיבות הפורום לתנועה. לנוני את עושה עבודה נהדרת ואני בטוח שהפורום רק ימשיך לפרוח. וחסר למי שיעשה לך צרות!!! וזהו בינתיים אני עוד קצת יסתובב פה עד יום שבת.. אבל בתור צופה
שיהיה לכולם המשך שנה נפלאה... תשמרו על עצמכם... וכמובן חזק ואמץ!!!!

עידן....

שיהיה לך טיול / מסע כייפי ומלא חוויות טובות
ניהלת את הפורום בצורה ממש טובה, ואני בטוחה, ורואה שנועה ממשיכה ותמשיך את הדרך שלך בצורה הטובה ביותר... =]] אז שתהיה לך טיסה טובה, ונתגעגע.... והיה באמת נחמד לדעת איך ניפתח הפורום... =]]
חזק ואמץ

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לidanshaf2 על ניהולו המסור והממושך של הפורום, ומאחלים לו בהצלחה רבה בהמשך דרכו בתפוז ובכלל.

עידן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תהנה
תעשה חיים
ותתגעגע אלינוו
תקפוץ לבקר אם יצא
חחחח היית אחלה מנהל
קבל ח"ח
נזכרתי שבקורס שהביאו לנו את החוברות מחנאות..ראיתי כזה "עידן שפריר" "שניה..זה לא המנהלן של הפורום?"
סתם נזכרתי
בהצלחה בהמשךך

דרך צלחה. ../images/Emo13.gif

מאוד תחסר לנו פה.. אל תשכח לבוא לבקר. תודה על הכול
אם בהקמת הפורום, אם בניהול הנפלא או אם זה בתמיכה לאורך כל הדרך..
בלעדיך כל זה לא היה קורה.
כמו שאמרו קודם לפני, קבל ח"ח ענקי.
(וגם לאסף מגיע.
) שתהיה נסיעה נהדרת ושנה נהדרת עוד יותר.
בהצלחה.

assafein

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אני דורש שהוא יהיה אדום לחצי שנה הקרובה ויחזור לכחול אחוריזה!

anat135

New member
עידן...

קודם כל , תהנה מאוד.. ועכשיו, רציתי ללהגיד לך תודה, על ניהול מסור, ושהיית אחלה מנהל, ושמוזר לראות אותך לא כחול בפורום.... אבל לכל סוף יש התחלה חדשה, ושיהיה לך רק בהצלחה, ושוב תהנה.
ענת.

סוף עידן עידן ../images/Emo13.gif

כבר לא כחול יותר. עצוב, לא? מוזר כמה זמן עבר מאז הפתיחה. כשחושבים על מה קרה מאז, אלוהים אדירים. אז ככה, אמרו את זה לפניי אמנם אבל אני בעצמי עוד לא אמרתי את זה - טיסה הכי טובה שאפשר. תהנה מכל רגע, תכנן את הטיול טוב, אל תפספס אזורים יפים, שמור על עצמך, כל הזמן. תודה על ההשקעה, על הזמן ועל המאמץ, מקווה שנהנית כמו מי שנהנה במשך תקופת הניהול. ובאמת שאם כבר לבחור מנהלת, נועה היא בחירה מצויינת, ואפשר לראות את זה כבר מהרגע שהיא נהייתה כחולה: פעילה ועושה המון, אז אם כבר ההזדמנות הזו - שוב בהצלחה, נוני
. קדמה עידן, לך על זה ואל תשכח לעדכן אותנו כשאתה נוחת בחזרה (אבל בינתיים למה לחשוב על הנחיתה?)

yaelula94

New member
אממ...

אומנם אני די חדשה פה ולא מגיבה במיוחד אני רואה שיש אווירה מדהימה פה בפורום!! עידן תהנה המון המון בדרום אמריקה ואני בטוחה שתחסר פה..:] למרות שאני לא מגיבה פה במיוחד גם לי מכבי בלב ובנפש ואני כבר מתה לצאת לקרוס מדריכים בסוף השנה ואני מקווה שיהיה לי את הכסף והאמצעים באמת לצאת אליו. עד אז תהנה לך בטיול ואנחנו נחכה פה בקוצר רוח נועה שיהיה לך בהצלחהD=

assafein

New member
לא יודע מה איתך...

אבל אני לא מוחק מסרים
(אתה מוזמן גם לעלות לפה דברים) אז כאן אתם יכולים לראות איזה שהיא הססנות... "שלום אסף.. אני שמח לראות שאתה בכיוון הנכון וומכן להשקיע בתנועה. אני יודע שלפתוח פורום זה סיפור דיי רציני, אני בעצמי ניסיתי מספר פעמים לפני שפתחתי את הקומונה. אני מוכן לעזור לך ולנסות שוב. בכל מקרה אני יודע שמתקיים כיום תהליך לבניית אתר תנועתי אולי כדאי שתברר עם הרכז שלך פרטים ואלי תצטרף למאמץ. חזק ואמץ" ואת זה קיבלתי אחרי 20 דקות בדיוק
"אז ככה, ממש אחרי ששלחת לי את המסר הראשון התחלתי למלא את הטופס בקשה לפתיחת פורום, אני כרגע עובד עליו ומקווה שאני אקבל תשובה חיובית מהם, כמו שכבר אמרת חייבים להיות מעל גיל 16 על מנת לנהל פורום ולכן אתה לא יכול להגיש בקשה. אבל בהנחה שהפורום יפתח אתה יכול להיות אחד המובילים שלו ולדאוג שהוא יפורסם בתנועה" ואחרי זה קצת היה איזה שהוא ניתוק, ותוך כדי כניסה לפורום מכבי ת"א(קבוצתי האהובה
) ביצבץ לעיניי מכבי צעיר... ומשם כמעט עברה שנה, ומאוד נחמד פה
איך הגעתי לעידן, הרבה זמן חיפשתי משהו שיעזור לי עם ההקמה של הפורום, אבל תמיד הרעיון חלף אחרי כמה שניות, ואז בהתערבות עם משהו במסנג'ר (הוא לא ממכבי וכן בתפוז) שיש לפחות קומונה אחת של מכבי צעיר(כמובן שצדקתי
), היו הרבה, אבל ראיתי את הקומונת רכזים שהוא הקים ונכנסתי להציץ, ואז ראיתי שעידן השקיע שם הרבה, והחלטתי לנסות לעשות משהו עם העניין הזה שעבר בראש הרבה פעמים... אני מניח שזאת בערך ההסטוריה של הפורום
עידן!!! היה נחמד להכיר אותך! ואני שמח שהגעתי דווקא אליך במקרה. תהנה בטיול, ואל תשכח להיכנס לכתוב אם אתה באיזה קופי שופ עם מחשבים!!! ביי

assafein

New member
אגב...

יצא לי לעבור על האימיילים, ואני מבקש סליחה על ההספמה של המייל בשבוע הראשון של הפורום

Rioter

New member
עידן!

(וואו, מוזר לא לראות אותך כחול...
) שיהיה לך את הטיול ה-כ-י כייפי בעולם.
באמת. ניהלת פה בצורה מדהימה ותרמת כ"כ הרבה. אני מאחלת לך הרבהרבהצלחה בהצלחה והנאה בדרום אמריקה. אנחנו נתגעגע.
(בהצלחה גם לנועה היקרה, שממשיכה את דרכך בצורה הכי טובה שאפשר!) שמור על קשר, שיר.

Rioter

New member
בטעות כתבתי פעמיים 'בהצלחה'.

טוב נו, אז שתהיה לך הצלחה כפולה

עידן!

אומנם לא היה לך בכללי איזה שהוא קשר אלי איפה שהו כן הרגשתי במכתב רגש של פרידה וכמעט ירדה דמעה:) שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר לעסוק בו! מקווה לראות אותך פה גם לא בתור מנהל... אז לפי ברכת המכבי הצעיר... חזק ואמץ! שירלי שוט שביעיסטית ראשון מערב

idanshaf2

New member
תודה רבע לכולם ../images/Emo9.gif

נראה לי שרק בשביל זה שווה לטוס... בשביל לראות את כל התגובות הנהדרות שלכם שעושות לי טוב על הלב.. אני שמח לראות שהפורום הפך להיות בית חם לכל כך הרבה אנשים

hadita22

New member
עידן...../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif

תעשה חיים ואל תשכח לחזור אחר כך לספר לנו איך היה
היה מאוד נחמד לדעת איך הוקם הפורום ואנחנו סומכים על נועה שתמלא את המקום שלך בנאמנות יתרה...
נתגעגע...=]

למעלה