זה תור שלי עכשיו... חאאאני בתור!!
גם אני הגעתי לפה! אז הנה כמה דברים עלי... אני אבשי, בן 22, סטודנט בירושלים שגר בקריות ליד חיפה. עד כאן הדברים הבנאליים. אז הדברים היותר מעניינים.. אני סטודנט לפיזיקה (עתודאי שנה ד´). אוהב לצייר ולעצב. אני גם מנגן קצת על גיטרה, אבל לא איזה וירטואוז..
אני אוהב את החיים ומנסה להוציא מהם את המרב. אוהב אנשים, אוהב לבלות, משתדל לא לשפוט אנשים, לא ליטור טינה, משתדל להיות סובלני וסלחן עד כמה שניתן אבל גם יודע לעמוד על שלי שצריך. אני בא מבית דתי ומשתדל גם להיות כזה (שבת, כשרות, כיפה), אבל הרבה יגדירו אותי כ"דתי לייט" או "חפיפניק" אני לא אוהב את ההגדרות האלה כי מה שחשוב זה מה שיש בלב, אבל שיהיה.. בגדול לגבי מה שאני מחפש מבת זוג: חשוב לי שתהיה נבונה, לא חכמה של פסיכומטרי כי זה ממש לא אומר כלום, אלא חכמה של חוכמת חיים, אשת שיחה, שאפשר לדבר איתה. שתהיה רגישה גם להבין אותי וגם כדי לשתף אותי ברגשות שלה. שתהיה אדם מאמין (לא דוקא דתית), שתהיה שלמה עם עצמה ולא אחת שרק מסתכלת ימינה ושמאלה כדי לדעת מה אחרים יגידו. שתדע לאהוב, את עצמה קודם כל ומתוך זה גם אותי
שתדע להנות ולפרגן לעצמה. זהו פחות או יותר..
גם אני הגעתי לפה! אז הנה כמה דברים עלי... אני אבשי, בן 22, סטודנט בירושלים שגר בקריות ליד חיפה. עד כאן הדברים הבנאליים. אז הדברים היותר מעניינים.. אני סטודנט לפיזיקה (עתודאי שנה ד´). אוהב לצייר ולעצב. אני גם מנגן קצת על גיטרה, אבל לא איזה וירטואוז..