זוגות שהייתם רוצים לראות (ספוילרים??)

Skyller

New member
זוגות שהייתם רוצים לראות (ספוילרים??)

איזה זוגות שלא היו ביחד בסוף המחזמר הייתם רוצים לראות ביחד? הנה כמה שאני יכולה לחשוב עליהם: אפונין ומריוס (עלובי החיים) כריסטין והפנטום (פנטום האופרה) אלייזה ופרדי (ככה קראו לו??) (גברתי הנאווה) סוויני וגב' לאבט (סוייני טוד) פרנק ורוקי (מופע הקולנוע של רוקי) רוד וניקי (אבניו קיו) אנג'ל וקולינס (רנט) וזה כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו...

netmaster1

New member
את די אופטימית

אני הייתי רוצה לראות את אדי ולינדה מאחים בדם, אין מה לעשות, הם יותר מתאימים את המנחה עם סאלי בולז למרות שזה טיפה מוזר, אבל שוב, מתאימים את קלוד ושילה(או קלוד ג'יני ושילה.. שיער זה מחזמר מספיק הזוי בשביל שזה יהיה אפשרי) קייט וטרקי פשוט משלימים אחד את השני שהייתי מת לראות אותם ביחד ואוויטה וצ'ה:)

childling

New member
מתערבת...

"אלייזה ופרדי"- לא קראו לו הנרי היגינס? (ג'סט יו וויט, אנרי איגינס, ג'סט יו וויט...) וכמובן שסאטין וכריסטופר הם הזוג המנצח. כמה חבל..

trilliane

Well-known member
מנהל
את מבלבלת בין שתי דמויות (בגברתי הנאוה)

הנרי היגנס הוא הפרופסור לפונטיקה שהופך את אלייזה לפרויקט שלו; פרדי הוא המחזר הצעיר והעני שמתאהב בה (נדמה לי שבמירוץ סוסים). הוא שר את On the street where you live (והיא שרה לו את Show me).

netmaster1

New member
אין לזה כזה איזכור במחזמר

אבל באמת התכוונתי ברגר ושילה:p קלוד הוא די אפס...

BroadwayBaby511

New member
עוד כמה

אודרי וסימור, חנות קטנה ומטריפה הופ ובובי, urinetown האופה ואישתו, into the woods (אולי הזוג הכי חמוד שאי פעם היה בתיאטרון מוזיקלי) פיטר וג'ייסון, Bare טוני ומריה, סיפור הפרברים לואיז וטולסה, ג'יפסי נראה לי שאעצור פה.

netmaster1

New member
האופה ואשתו אכן הזוג הכי חמוד במחזמר

אבל באופן קצת פרדוקסלי רק באינטו דה וודס ולא ב The baker and his wife:)

Skyller

New member
אבל אודרי וסימור כן ביחד...

וכן התכוונתי לפרדי, לא לד"ר. תמיד רציתי שהיא תהיה עם פרדי בסוף.

ה צ פ ע

New member
חלום שלא יתגשם כנראה...

היה יכול להיות נחמד לדעת, מה היה קורה אם באמת כריסטין היתה נשארת עם אריק

למעלה