זוגות

זוגות

אתמול שאלתי אם מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם המרקיד יאיר הראל שהייתי אצלו בהרקדת זוגות בשבת בטבעון. כנראה שהבקשה שלי לא נקלטה. אולי מישהו יודע מתי הפעם הבאה שהוא עושה עוד שבת כזאת? רקדו ושמחו ג´ניפר

../images/Emo51.gif זוגות יאירהראל

עממי שלום כבר עניתי לך אבל אני חושבת שהתשובה שלי לא נשלחה בסדר. אני מאד מודה לך על תשובתך אבל אני חושבת שאין לך אינפורמציה מדויקת. אני זוכרת שבהרקדה שלו הוא הודיע משהו על אוקטובר. בינתיים נסעתי להורי בקנדה וחזרתי לחגים. אני ממש נלהבת להיות עוד פעם בהרקדה שלו. אולי אתה יודע איך אוכל להתקשר אליו. חג שמח ג´ניפר

זוגות בשבת

עממי שלום תודה על המספר של הנייד של יאיר הראל. הטלפון לא זמין. בינתיים הודיעו לי שההרקדה הבאה שלו בזוגות היא ביום שבת בשבוע הבא ( 5 באוקטובר ). הייתי פעם אחת לפני כמה חודשים אצלו בטבעון והיה יפה מאד.
תודה רבה ג´ניפר

מרתון זוגות בשבת בקרית טבעון

ג´ניפר שלום המרתון בשבת הקרובה ב5.10.02 ב10:30 בבוקר.ערכתי בירור בנושא. יתכן מאוד שיהיה לי פנצ´ר -משום שבת הזוג שלי תאלץ להיות באירוע משפחתי. אולי נוכל לשתף פעולה? אגב,לפני חודשיים ביקרתי את אחי בטורונטו (קנדה) שבוע טוב.

../images/Emo52.gif../images/Emo31.gif

למבין ענין, תודה על הבירור שעשית עבורי בענין הרקדת זוגות של יאיר הראל שתתקיים בשבת הקרובה בטבעון. לצערי,( או לצערך ) אני לא פנויה להצעתך. אם אתה באמת מבין ענין אתה תבין שאני לא באה לבדי. מהסגנון המיוחד שלך אני חושבת שאתה נחמד ולא תשאר לבד. אז אולי בפעם הבאה? ג´ניפר

../images/Emo57.gif מרתון זוגות ק.טבעון 5.10.02

לג´ניפר לואיס.בינתיים העניינים הסתדרו.תודה על ההתייחסות,להתראות במרתון בשבת.

למעלה