זוגיות אחרי לידה
או במילים אחרות - מי זה הגבר הזה שמסתובב לי בין הרגליים. נעים מאוד - אני טלי, בתחילת תשיעי ובשיא הפאניקה
אני מעתיקה לכאן שאלה ששאלתי בפורום העגול - בתקווה לקבל קצת דעות מנוסות יותר: יש לנו הרבה שיחות בעניין והרבה שיתוף. אני מפחדת מהלידה בעיקר והוא (שכנראה יכאב לו פחות....) יותר מפחד מהיום שאחרי (מה שאני מקפידה להדחיק) היום ראינו בבוקר את התכנית (האיומה) של בילי מוסקונה לרמן שדברה על דכאון אחרי לידה אצל גברים והעלתה כמה שאלות מאוד בעייתיות לגבי הזוגיות, תפקיד הבעל, חלוקת התפקידים בבית והכי חשוב (בעיני) - חלוקת האהבה. מישהי ציינה שם תלונה שכיחה של בעלים על הניצוץ שהיה בעיני אהובתם שהפך להיות מוקדש לתינוק בלבד (שלא לדבר על הציצי....) התשובה שנתנו בתכנית ושניתנת גם כאן בפורומים ובספרים היא לדבר. ואני שואלת: כמה אפשר כבר לדבר? מה יוצא מזה? למי נשאר זמן וחשק לדבר על מה שכבר דברנו כשהתינוק דורש כ"כ הרבה זמן. יש אולי עצות יותר פרקטיות? בדקתי בכמה מקומות על הדרכה לזוגות אחרי לידה - משום מה כולם עושים קבוצות אמהות ואף אחד לא חושב על הבחור ההוא שמוריד את הזבל. יש כאן רעיונות יותר פרקטיים? יותר שמישים? משהו שעשיתן והצליח? משהו ששמעתם עליו ונשמע מוצלח? זוג שאתם מכירים ששרד את התקופה בהצלחה ועדיין חושב שהחיים יפים? אשמח לכל עצה (חוץ מ"לדבר על זה" שכבר נרקבת אצלי במגירת העצות) תודה 
או במילים אחרות - מי זה הגבר הזה שמסתובב לי בין הרגליים. נעים מאוד - אני טלי, בתחילת תשיעי ובשיא הפאניקה