זוגיות א-סקסואלית - קיימת?

זוגיות א-סקסואלית - קיימת?

אנחנו מדברים על זוגיות ללא מין בפורום הזה, אז מה היא בעצם זוגיות? בעולמנו זה, הזוגיות המונוגמית מוגדרת בעיקר כשמירת אמונים לבן\בת-זוג יחיד\ה. אז הזכרנו (חלקנו) שאנחנו מעוניינים בקשר רגשי-נפשי ולא מיני. נניח שהאדם השני בקשר כזה מעוניין בקשר מיני, ועניין ה"אהבה גוברת על הכל" הוא קלישאה של דיסני, הייתם נותנים לבן\בת הזוג לספק צרכים מיניים עם אנשים אחרים באופן גלוי? או שהייתם מראש מחפשים אדם א-מיני? איך זוגיות מתבטאת כשאין בה יסוד מיני? כלומר, אם לשאול את זה אחרת, מה ההבדל בין זוגיות א-מינית לבין חברות קרובה? כלומר, מעבר לאיזשהי התחייבות ערטילאית ולאינטנסיביות של קשר רומנטי מול קשר חברי. מה דעתכם?

avi1283

New member
לדעתי קיימת וזאת זוגיות רגילה

הרי כמה כבר זוגות מקדישים זמן ליחסי מין? שעה ביום וזה במקרה הטוב? אפשר לישון באותה מיטה, לגור ביחד, לאהוב אחד את השני, להקים משפחה, להיות שם בשביל השני הרבה יותר מחברים קרובים, ובעצם להיות כמו כל זוגיות אחרת חוץ מהשעה הזאת פעם ביומים כי מזה אנחנו לא נהנים. נראה לי עדיף למצוא מישהי שהיא גם א-מינית, לא הייתי סומך על מישהי ונותן לה לקיים יחסי מין עם אחרים, מתישהו היא תרצה גם את זה וגם את זה מאותו אחד.

karina האחת

New member
איך אפשר להקים משפחה בלי סקס

יש לי חברה שחיה בזוגיות כזו לדעתי זו שותפות ולא זוגיות . היא היום בת 43 בתולה . נראה לכם שכך אפשר להקים משפחה ?

ToryMaster

New member
זה קצת עצוב

הזוגיות שלך מושתתת אך ורק על מין? ובהחלט אפשר, קוראים לזה הפריתת מבחנה או אימוץ.

dudwity

New member
כן...אבל בעייה...../images/Emo184.gif

העניין הוא אינטרסים. הלא אנחנו אנשים שנולדים מתים לבד ודואגים לעצמנו קודם כל לפני כל אחד אחר. בבסיס לכל אחד מאיתנו יש אינטרסים שונים. בתחילה של קשר האינטרס משותף כי בני הזוג מקווים לבנות משהו בייחד יש אינטרס גם מיני לספק אחד את השני. שאוהבים האינטרס משותף כי רוצים במידה וטוב לשמור על הקיים ולהמשיך לבנות וכמובן בטבעיות לספק את בת הזוג עם מסירות. אך שהאהבה נגמרת..והיא לא קיימת לנצח,אולי אינטרסים של לשמור על הקיים עדיין קיימים מסיבות כאלה ואחרות(בא נהייה מציאותיים) אבל האינטרס המיני מסתיים.וברגע שזה קורה,כאשר צד אחד הוא א-מיני,זה יותר מידי הקרבה בשבילו לספק מישהי. מניסיון.

זוגיות

קשה לי לחשוב על קשר אישי שמבוסס על מגע פיזי מסוג מסוים. הקשר הטוב ביותר הוא זה שעושים בו את כל ורק מה שטוב לנו. אז לאסקס מה שטוב זה להתחבק, אבל כמו שאני אומרת, כשנכנסים למיטה, מניחים את הראש ונרדמים. בקשר לסיפוק צרכים, בעולם מושלם בן הזוג יכול ללכת לשכב עם אחרת אם הוא רוצה, ולחזור לבת הזוג שלו בלי שמישהו ירגיש בוגד או נבגד. קשה לי להבין איך הצורך הזה לאקט כל כך מסוים הוא כל כך חזק.

קשה לך מפני שאת אסקסואלית

בתור אחד שאינו כזה, אני יכול לספר לך שבמקרים מסוימים הדחף הזה חזק כמו הדחף לאכול אצל אדם שרעב במשך חודש ימים. חשבי על זה.

shiptz

New member
זה ממש לא נכון

כמו שנאמר פה בעבר: רעב זה צורך, אם לא תאכל - מתישהו תמות מין זה רצון, אם לא תקיים יחסי מין - לא יקרה לך כלום ...

מה הקשר בין מחט לבירה נשר?

תשובה: אין קשר. דיברתי על הדחף הביולוגי. לא דיברתי על ההשלכות.

אפשר גם לקיים יחסים

כל עוד אין דחיה מזה אסקס לא נמשך לזה, לא רוצה את זה

אתה טוען שאסקס לא נמשך לזוגיות?

על סמך מה אתה אומר את זה? לדעתי יש אמיניים שבהחלט רוצים ונמשכים לזוגיות, רק לא לסקס. אנחנו חלוקים?

לא אמרתי לזוגיות....

אף על פי שאני שונא את הצליל של המילה הזו התכוונתי רק לסקס

איך שאני רואה את זה...

במילה "זוגיות" זה בדרך כלל קשר שיש בו משהו מיני, ואם אין בו זה יותר חברות קרובה מקשר רומנטי...בקשר רומנטי יש קטע של משיכה, ומתח מיני, ומגע. כשזה אפלטוני זה לא ממש זוגיות.

אז זהו ש...

בנאדם שרגיל למין לא ייכנס לקשר עם בנאדם שלא, וגם אם , אז אין לזה שום סיכוי להצליח, אלא אם כן הוא יקבל ת'סיפוק שלו במקום אחר... וזה עלול להרוס את כל הזוגיות, קשר בעיקרון מבוסס על אהבה, תשוקה, מין, כבוד, הערכה (אצל רוב האנשים לפחות....), ובנאדם מיני יצפה לדברים הללו מהבן זוג שלו... אז ככה שזה לא נראה לי הכי הגיוני בעולם שזוג יכול להתקיים ללא מין.. וכן, לצערי הרב מניסיון! נ.ב חשוב לציין שגם אם יכול להיווצר קשר בין שני א-סקסים, עדיין, יש יותר מידי רמות של העיניין הזה! יכול להיות מצב שהאחד יותר א-סקס מהשני! והשני הוא א-סקסג בקטנה... קפיש? אז ככה שגם קשר כזה יכול ללכת כיבינימיאט! ובגלל זה לצערי הרב, בסופו של דבר נמצא את עצמנו כולנו בקבוצות תמיכה של :"הבן זוג זרק אותי כי לא יכולתי לסבול את הליטוף שלו!" זה הכל להיום, תודה רבה! וכן, בעיקרון אני מניחה שיהיו כמה ממכם שלא יסכימו עם דעתי (וזה לגיטימי ביותר!), אז שתפו אותי במה שאתם חושבים.. ואולי נמצא פה ת'נוסחה ל"קשר המושלם"... או שפשוט נשלח ת'בניי זוג שלנו לסירוס :)

shiptz

New member
אין קשר מושלם

זה ברור. אצל אסקס יש פחות דבר "לדאוג לגביו" ... זה שיש זוג אסקס לא אומר שהכל אצלם טוב יופה, ועובד 100%. כי אם זה היה ככה זה בעצם אומר שכל זוגיות בנויה רק על יחסי מין וזה הדבר היחיד שיכול להשתבש, אבל כולנו יודעים שזה לא ככה. והרבה דברים עוד יכולים להשתבש בדרך כמו צורך רגשי, אינטלקטואלי, תקשורת וכו'

למעלה