זוגיות בגיל 36

עדי 20089

New member
זוגיות בגיל 36

בת 36 רווקה. כבר מעל שנתיים מנסה למצוא זוגיות. מה לא עשיתי יצאתי לטיולים ומסיבות של סינגלים, אתרי הכרויות, אמרתי לחברות שיכירו לי מישהו אבל גורנישט. היו לי מספר קשרים במהלך התקופה הזו אבל שנמשכו כחודש חודש וחצי וזהו. והשאלה שלי מה עושים? כי נראה לי שעם הגיל קשה יותר להכיר , גם גברים בגילאים 35- 39 פחות מעוניינים להכיר בחורה בגילי. ועם הגילאים 43 ומעלה קשה לי לצאת כי רובם גרושים עם 2 ילדים וקשה לי עם זה. מה גם, שהרבה נראים הרבה מעל הגיל שלהם וזה מרתיע אותי. אבל אני מנסה גם לצאת עם גילאים מעל 42 אבל קשה לי עם זה. הוקצור אני בברוך יש לכם אולי רעיונות איך לצאת מהלופ בו אני נמצאת? ולפרוץ את דרכי לכיוון זוגיות ארוכת טווח?

אופיפה

New member
אולי..

נסי להבין מה סוגר אותך בלופ הזה שאת מתארת. איזה דפוסי חשיבה והתנהגות יוצרים עבורך את אותה סיטואציה שלא מאפשרת זוגיות ארוכת טווח. ברגע שתגלי את התשובה לזה תגיע פריצת הדרך. זו אולי אמירה נדושה, אבל התשובות תמיד נמצאות בתוכנו. מצד שני זו גם אמירה מעודדת. יחד עם זאת הרבה פעמים כדי למצוא את התשובה שנמצאת בתוכנו אנחנו צריכים להפגש עם עוד אדם. מפגש עם עוד אדם מוציא אותנו מהלופ המחשבתי שלנו שלועס שוב ושוב את אותן המחשבות ופתאום עולות מחשבות חדשות ורעיונות חדשים כתוצאה מהאינטראצקיה עם עוד אדם. בהצלחה בפריצת הדרך.

עדי 20089

New member
הי אופיפה

אני לא חושבת שאני בלופ שמונע ממני אפשרות לזוגיות אלא שבגיל שאני נמצאת האפשרויות להכיר בן זוג הולכות ומצטמצמות. יש פחות בחורים. זהו

ברוך מאתגר :)

לקראת שבת, הפכתי לפייה טובה
אני יכולה לממש כל בקשה שתבקשי. בתנאי שהבקשה תהייה קשורה, רק במשהו שתלוי בך? עדי, מה תבקשי ממני? שבת שלום לך ולכולם

עדי 20089

New member
הי עידית

אני רוצה זוגיות טובה והצעות איך להכיר כמה שיותר אנשים על מנת להגדיל את הסיכויים להכרת בן זוג מתאים נכון שאני לא מבקשת הרבה? :)

הפיה מחייכת ../images/Emo13.gif

עבודה קלה...עשית לי. תודה
הקליקי בגוגל: ארועים לפו"פ, מסיבות לפו"פ, יש טונות של מידע לפו"פ בנט. האם סיימה הפיה את תפקידה?

עדי 20089

New member
טוב אמקד יותר את השאלה

האם לבחורה בגילי יש סיכוי למצוא מישהו או שזה אבוד? כי אני מרגישה שזה אבוד

הפיה מובטלת

עדי קבלי
צאי לחגוג. פנקי את עצמך. ברגע זה הבנת...שפו"פ נמצאים בכל מקום. כן ואני מאמינה שיש סיכוי עבורך להיות בזוגיות. הקיץ רקדתי בחמש חתונות של מתאמנים בני גילך. האם עבור אבוד מאד משמעותי בחייך, את מוכנה להיות מחוייבת לעצמך לעשייה? שבת שלום לך ולכולם

עדי 20089

New member
עידית את חמודה

ואחלה עצות ומקווה שעוד השנה אבוא לפורום הזה להודיע שמצאתי :) שבוע טוב ושבת שלום :)

rafagav

New member
אבוד לחלוטין ../images/Emo2.gif

זו טעות לחשוב שהכל אבוד. אין גיל ייחודי לזוגיות. הורי הכירו לפני יותר מ - 50 שנה, בהיותם בני עשרים לערך ו - אצלם זה נפלא. ויש, שמתחילים קשר בגיל 30 וגם אצלם יופי. ו... יש שאצלם זה פחות זורם. המשיכי באתרים רק ש... נסי כיוון חדש: הנה - אחרי נישואין ועוד קשר ארוך שנים, שבתי אל שוק הצייִד... פגשתי רבות, בנות 40+ (אני בן 46), שמעולם לא היו בקשר רציני וממושך אך - המשיכו לשחק את ה - Hard to get = הקשות להשגה, , מתוך מחשבה, שכך הן יותר מושכות. שטויות - היי טבעית. היי מה שאת. תני צ'אנס ואל תפסלי בדייט הראשון. המשיכי בקשר שהחל, שהרי לא ניתן להכיר מישהו בשעה-שעתיים, כמו שגם אותך לא ניתן.

../images/Emo124.gif rafagav

ברוך בואך לפורום. פורום אימון יעסוק אך ורק באימון/ בבקשה, בוא נעשה יחד מאמצים לא לתת עצות. הנחת היסוד העיקרית באימון היא - כי המתאמן מלא משאבים ויכולות. על כן לא נדרש לרפא אותו, לייעץ לו או לתקן אותו. נהייה ממוקדים לסייע לאתר את היכולות והכישורים הסמויים ולהפכם לגלויים וזמינים עבורו. תודות מראש עידית

Master Stav

New member
עם הגיל בא השכל

ובאומרי את המשפט הפלצני הזה אין בכוונתי לפגוע בך ההיפך הוא הנכון קחי את עצמך לשיחה רצינית כלומר עשי אמבט חם , פנקי את עצמך הדליקי נרות קטורת הציבי מראה גדולה ושבי לשיחה ראי מה את מחפשת מהם הקווים האדומים שלך מהם הדברים שנראים חשובים אבל בתכלס הם לא ממש ...נוראים וניתן לוותר ולהתגמש והכי חשוב ...בלי לחץ ....שמקרינים לחץ כלום לא קורה ....ההיפך שיהיה בהצלחה

היכרות

יש המון בדבריך! גם אני בתור גבר בגיל 37 קשה לי למצוא מישהי לעתיד כולם רוצות כסף ובילואים ואני מחפש מסגרת לאחר שסיימתי את הלימודים מחפש להקים משפחה ולא מיסתדר לי ניסתי את כל האופציות.

AVAYA

New member
יש סיכוי

אבל הוא קלוש מאוד הפסדת אולי בגלגול הבה אם לא תשחקי קשה להשגה

זוגיות

היי עדי... את כותבת: "מה לא עשיתי..... טיולים.. מסיבות.. אתרי הכרויות.... שידוכים...." ניסתי לערוך לך רשימה של מה את מחפשת בזוגיות? מה את מוכנה לתת למען זוגיות? מה את רוצה לקבל מזוגיות? לאחר כל הנסיונות ה"כושלים" לדבריך.. ניסית לבדוק למה המערכות נכשלות? במי את תולה את ה"אשם" לפעמים לא מזיק ללכת לקבל עזרה על מנת למצא מה לא בסדר או למה את לא מצליחה... מאחלת לך נס חנוכה - שתמצאי את האהבה שתוביל לזוגיות מאושרת

yafitbe4

New member
אני במצב הפוך וזה גם מדכא:(

אצלי המצב הפוך-אני בת 24 ומאוהבת בגבר רווק בן 47. אני מאוד מחוזרת ע"י אנשים בחתכי הגילאים שלי,אבל הבעיה היא שאני מרגשה שכולם שם פינטס,שאני אוכלת אותך בלי מלח ושאין לי איתם אתגר אנטליקטואלי. ודוקא אליו אני מאוד נמשכת ,הוא מענין אותי מאוד..אבל הוא כבר לא מעוניין.. כשהיינו בקשר הוא גם אף פעם לא פירגן לי..וזה היה הזוי בעיני איך כל העולם חוץ ממנו כל הזמן מתפעל ממני והוא אפלו לא אומר לי משהו כמו את לבושה יפה הערב.. קיצר החיים לא תמיד גן של שושנים ולא משנה אם את צעירה או מבוגרת,רזה או שמנה,יפה או לא.. אבל מה שכן אני יכולה לומר לך זה שהלחץ והבאסה לא יעזרו..קחי לך פרק זמן קצוב לעצמך,שבמהלכו תלמדי יותר דברים על עצמך.תרשמי לקורסים ותחביבים שמעניינים אותך. כשאת תפרי את עצמך ותהיי מבסוטה מעצמך תראי איך כולם רוצים בחברתך ומחזרים אחרייך. מדהים איך זה עובד כל פעם מחדש. שיהיה בהצלחה.

hiling

New member
אולי הבעייה זאת לא גיל ?

אני בן 25 ויוצא עם מישהי בת 33 כבר שנה . זה לא קשור לגיל אולי יש משהוא אחר אולי ילדים או משהוא כזה שכן מפריעה לבני זוג החדשים שלך למשל יכול להיות שהם עןשים דווקה תנסי למצוא את הבעייה לא להאשים את הכיל

למעלה