זוגיות בחיפה

danabla

New member
זוגיות בחיפה

היי יש כאן מישהו מאיזור חיפה? גם אתם מרגישים שכל הרווקים והרומנטיקה נעלמו מהעיר? מה אתם חושבים? אני קצת מדוכאת. אני יוצאת לדייטים וכולם גרועים! אפילו לא מתקרב להתאמה... אולי הבעיה היא בי?

N o a m V

New member
היי דנה

אני מאיזור חיפה ותתפלאי לשמוע אבל הרווקים עדיין מסתובבים בעיר, וכן זה לא קל ליפול היום על הגבר המתאים, הנכון או הבשל לזוגיות אבל מה שבטוח שהבעיה היא לא בך, אלה אם כן את ממש אבל ממש בררנית . ואל תיהיה בדיכאון זה לא סוף העולם תמשיכי לצאת ולנסות ומתישהו זה יבוא, זאת אומרת הוא יבוא .

danabla

New member
היי נועם

תודה על התגובה. קשה לי לחשוב כמוך
אפשר לומר שבכמה שנים מאז שעברתי לחיפה פקד אותי מזל כזה... אז זה או המקום או אני
יכול להיות שזו אני, אני לא חושבת שאני בררנית ממש... אבל יכול להיות שאני משדרת משהו אחר ממה שאני רוצה.

sani48

New member
זה לא המקום ולא את

זה רק הגורל,ואת כן צריכה להיות בררנית,למה לא? זה חשוב שלמרות שאת מאוד רוצה להכיר מישהו,שיהיה לך דרישות,יכול להיות דווקה ביגלל שאת יותר מדי רוצה,אז אנשים רואים שאת לחוצה להכיר מישהו אז הם מעריכים אותך פחות,על כל מיקרה תיהי סבלנית נשמה,האמונה תשחרר אותך לחופשי. ביי כפרה.

נעמי67

New member
בוקר טוב דנה,

מזמינה אותך לצאת כשהמחשבה המנחה שלך היא שאת קודם כל יוצאת בשביל להינות לעצמך כאינדיוידואל. כשאת משתמשת במשפט "כל הרווקים והרונטיקה נעלמו מהעיר" או "כולם גרועים" מה הרווח שלך ? האם יש סיכוי שמשהו התרחש או יופיע? האם מישהו יכול להיות בענייך יותר טוב מגרוע?(במקום של הבילוי והדייטים) הבעיה היא בך? הבעיה היא ברמת החשיבה. את משתמשת בשפה מאוד חד משמעית שמדגישה כמובן את חוסר שביעות הרצון שלך מהבילויי > רומנטיקה > דייטים. השינוי מתחיל קודם בהתייחסות מהפנים אל החוצה. בהצלחה יקירה וימים של שמחה,

למעלה