זוגיות במשבר

זוגיות במשבר

שלום הגעתי בעקבות המלצה מחברה ונשמע לי מרתק כל הנושא של הרונים. אז ככה - נשואים הרבה שנים, הילדים כבר גדולים וכבר הרבה זמן לא טוב לנו ביחד. בתקופה האחרונה התחלנו לדבר על פירוק החבילה. רציתי לדעת מה הולך לקרות ביננו, האם אנחנו הולכים לקראת גירושים והאם זה נכון לנו בקראנה אייהוואז אורוז אמרו לי שצריך להוציא רון נוסף - אלגיז מקווה שעשיתי נכון וממתינה לשמוע מה יש לכן לומר לי תודה וסוף שבוע נעים

../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo203.gif

לכוח הרוני....! זוגיות במשבר: בקראנה - הפיה הדדית, התאמה חזקה קיימת אייהוואז משהו קיצוני יביא לשינוי..משהו צריך למות בכדי שמשהו יוולד... אורוז מכשול שההתגברות עליו תהפוך דברים על פיהם ויתגלו בכם תעצומות נפש בשורש הזוגיות שלכם קיימת התאמה חזקה ומערכת של נתינה והרמוני אך השינוי בחיים מערער דברים..ואתם נפרדים מהישן כעת.. זהו מכשול שבאם תעברו אותו תגבר ההרמוני בינכם ותגיעו לאיזון והפריה מחודשת בעוצמות שלא ידעתם בשום אופן לא ללכת לרב.. אולי פרידה חלקית לצורך ריענון..וחשיבה מחודשת אם כי אני מציעה פשוט לקחת ספייס ולמצוא דרכי ביטוי חדשות לקשר אך אם יש כאב זה משום שתם חווים סוג של אבל, של שינוי

הבנתי תודה ועוד שאלה ברשותך

כתבת שאם והדגש הוא על- אם - נעבור את המשבר... לכן שאלתי האם נצליח לעבור את המשבר אייהוואז אורוז האגאלאז דרך אגב, היו ביננו כמה פרידות אבל הן היו קצרות וזה לא סייע להחזיר את מערכת היחסים על המסלול. אני מרגישה שצמחנו לכיוונים שונים והילדים עוד מעט עוזבים את הקן (אחד כבר עזב והשני בעוד שנתיים) כך ששנינו נישאר עם הלבד שלנו והוא לא הכי נחמד תודה ושבת נעימה

האם נעבור את המשבר?

אייהוואז מהפך אורוז מכשול האגאלאז חורף קשה עושה רושם שזה יסתיים בפרידה משהו צריך למות כדי שמשהו אחר יוולד (ואת הרי עדיין בחורה נאה וצעירה! ...)
יש הרואים בגרושים מוות ואכן הם מות הישן, אך תביטי על כל מוות כלידה..כך זה מבחינה אנרגטית לפחות....

תודה על המחמאות

אבל אני כבר לא כל כך צעירה... למרות שהיה לי עצוב לקרוא לא הופתעתי ממה שכתבת כי הכיוון הוא די ברור מאחר והוא מתבצר בעמדות שלו כך שגם לי נראה שזה מה שיקרה בסופו של תהליך אבל נמתין ונראה. תודה לך על תשומת הלב

../images/Emo8.gifאת ממש כן

הכל מתחיל בראש וברוחך את צעירה ולכך התכוונתי.....
פרסי כנפך ציפור שיר..ואל תאריכי בקשר לכי ללמוד לסדנאות..כאלה, תפגשי אנשים.. את תכירי עוד מישהו הX שלך..אולי גם אבל מי שיהנה מהפרידה היא דווקא את.

תודה לאונרדו האחת

תודה על העידוד אבל אני מודעת למצב, הוא לא חדש ואולי כך עדיף נצפה לימים טובים ומחייכים יותר

למעלה