זוגיות במשבר

elazohabaloto

New member
זוגיות במשבר

אני ובעלי גרים כבר חצי שנה אצל אמא שלו. התיכנון היה לגור שם מקסימום חודשיים ולעבור לבית שקנינו אבל בגלל עיקובים בבניה אנחנו עדין שם. המצב הופך בלתי נסבל ואני ובעלי רבים על שטויות, אמא שלו נורא מעצבנת ועל כל דבר יש לה מה להגיד . יש לנו ילדה בת שנה וחצי שנמצאת איתנו בחדר וגם זה ממש לא נוח. יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי אחת זה האם זה בעיה שהילדה איתנו בחדר מבחינת האינטימיות שלנו והאם במצב שלנו יכול לעזור טיפול זוגי. מה דעתך כמטפלת משפחתית.

כאשר יש קשיים וחוסר שביעות רצון ולא משנה

הסיבה אז מומלץ ללכת לטיפול ולו למספר מפגשים. מגורים בבית שאינו שלכם ודאי מלחיצים ואי הודאות לגבי סיום הבניה מקשה עוד יותר. בקשר למגורים של הילדה בחדר אתכם, איני רואה בעיה עבור הילדה. גם אם תראה אתכם במצב אינטימי היא אינה מבינה. כדי שתוכלו להיות משוחררים ולהנות אחד מהשני ללא חשש אני ממליצה לכם במידת האפשר לישון לילה לבדכם. במלון, בבית של חברים שנסעו או כל סידור אחר שאתם יכולים לחשוב עליו. האוורור נחוץ לכם ויתכן שגם יעזור להפסקת או הפחתת הריבים הקטנים שנובעים מלחץ המגורים בבית שאינו שלכם.

elazohabaloto

New member
אם תוכלי להמליץ על מטפל זוגי באזור פ"ת

זה יעזור לנו. תודה על התשובה.

אני ממליצה לך להכנס לאתר של האגודה לטיפול

במשפחה ובנישואין, שם ישנה רשימת מטפלות לפי אזור מגורים והתמחות, מקווה שתמצאי את מבוקשך ובהצלחה!

למעלה