זוגיות במשבר

shula1

New member
זוגיות במשבר

מה עושים עם בן זוג שמתנהג כמו ילד?

lmerav

New member
בעיקרון שולחים לפעוטון אבל

ברצינות ... אז בלית ברירה צוברים המון סבלנות אם אוהבים באמת, ומלמדים אותו מושגים של גדולים ואם לא עוזר אז גם מראים פיזית !! אני מקווה שעזרתי לך מירב לוי שמנוסה בללמד ילד ולבגר אותו .

RUT777

New member
בן זוג שמתנהג כמו ילד

אם בן זוגך התבגר והפך מבעל ובן זוג תומך לילד , עלייך פשוט להתנהג איתו כמו עם ילד ,להציב לו גבולות ברורים כמו לילד ולהתייחס אליו בדיוק כמו שהיית מתנהגת עם אחד מילדייך. וכאשר הוא יתרגז על יחסך אליו הבהירי לו בצורה חד משמעית שאם הוא מתנהג כמו ילד הרי את תתנהגי אליו כמו לילד ואם הוא רוצה יחס כמו לבן זוג אז שיחזור להתנהג כמו אדם בוגר.

מתולתלת

New member
משחקים פוגים

רואים פוקימון ואולי לקנות לו איזה צעצוע התפתחותי ולנסות לרדת לרמה שלו ולגלות חאיפה זה בא ואיך זה קרה וביחוד לנסות להבין

פורומית

New member
מנסים למצוא את שורש הבעיה

ומטפלים בה, בן אדם לא מתנהג סתם ככה ללא סיבה ברמה נמוכה מאוד לגילו, אם עוקרים את הבעיה מהשורש, אפשר אולי למצוא את הפיתרון, וככה זה נראה לי ממש כללי לזרוק כזה משפט, במה זה מתבטא ההתנהגות שלו כילד? באיזה תחום או תחומים בחיים? כך יהיה קל יותר להגיב ולתת עצות איך וכיצד לנהוג במקרה זה או אחר, בהצלחה בכל אופן.

דוןדון

New member
סבלנות

בעיקרון הרבה סבלנות. לדבר הרבה לשתף לשאול להתיעץ. גם אם יודעים שהוא לא בדיוק יודע. להגדיר דברים חשובים . ולעמוד על ביצועם. ושוב סבלנות וסבלנות וגבולות.

לא בטוחה שהבנתם את המושג....

אני מתנהגת כילדה שובבה כזו רעשנית משתוללת עם הבנים ים הומור וצחוקים והמון תחביבים בעלי קורא לי ילד שובב אוהב את הילדה שבי לפעמים הילדה שבי מכעיסה אותו מכירה גברים כאלה שחברותיי הנשים מתעצבנות שהם מתנהגים כילדים ולא רציניים אני בטוחה שהגבר הזה עובד ומפרנס כמו גדול בטוחה שאם הוא אבא לוקח אחריות על ילדיו ואני? מתפקדת עם בית נקי ובישולים עובדת ומטפלת בארבעה ילדים כמו גדולה

פורומית

New member
אז אם ככה

מה בעצם הבעיה? זה נשמע ממש נהדר וניתן להגיד שאני אפילו קצת מקנא:)

היי מתוק.

לפעמים כשהוא רציני אני מצחקקת כשהוא לחוץ כספית אני רק מעודדת לא ניכנסת איתו לדיכאון לא משתתפת. תמיד אופטימית הוא לא ותודה על תגובה נהדרת עשית לי ת`יום מחייכת הדשא של השכנה חחח תמיד ירוק יותר

למעלה