זוגיות במשבר....

איליין

New member
זוגיות במשבר....

אני לא יודעת מה קורה אבל אנחנו (אני ובן הזוג שלי) נכנסנו לתקופה נוראית של ויכוחים דיביליים על כל דבר (גם דברים ממש ממש דביליים), ואני לא רואה איך יוצאים מזה. זה כל כך מיותר מעייף ושוחק....אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי - אבל לפעמים זה לא מספיק.

מיכללב

New member
אני מזמינה אותך

לקרוא את מה שכתבתי לפני כשבועיים בערך...גם אצלינו היה מצב כזה ..שנמשך למעלה משנה (כולל הריון ולידה) ולפני שבועיים החלטתי שככה זה לא יכול להימשך כי חוץ מלנהל בית אין ביננו כלום.... אז סידרתי את אמא שלי לסופ"ש שתשמור על התינוק..הזמנתי צימר בצפון וככה הפלתי עליו..אל תתכנן כלום כי נוסעים.. הוא היה המום ומופתע.... וכבר בנסיעה חזר לשנינו המבט הזה בעיניים ..שהייתי בטוחה שלא אראה עוד.. והיה לנו זמן לעצמנו..השקט והנוף..תאמיני לי לא מסכימים שיתווכחו לידם. ודיברנו ודיברנו..ונגענו..ממש כמו בהתחלה.. ובעיקר הקשבנו..כי מסתבר ששוכחים לעשות גם את זה.. ויש לנו דייט שבועי לדבר רק עלינו..לא על עבודה ולא על משכנתא... עלינו!!! תפסי יוזמה ותהנו! חג שמח!

אלה_ה

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לכם שמצאתם את הפתרון ואתם מתמידים בו. יופי של עצה את נותנת.

Ever ~After

New member
למיכללב

באותן הזמן קראתי את ההודעה הזאת שלך על המצב, והתינוק...ומה שקורה ביניכם.. ואני ממש מאושרת בשבילך...לקחת יוזמה ואולי שינית את המצב
שמחה מאוד מאוד בשבילך

אלה_ה

New member
זהירות !

ויכוחים קטנים ומרובים יכולים להרוס גם אהבה גדולה כמו שהמים יכולים לשחוק סלעים. ויכוח גורר ויכוח, האוירה הופכת לטעונה וכל דבר קטן מקפיץ. אז איך יוצאים מזה? אומרים די ! , ממש ככה, בקול. אני לא משחקת יותר את המשחק הזה ! ואז לוקחים נשימה עמוקה ומסרבים להיגרר לויכוח. גם אם משהו מעצבן. גם אם משהו מרגיז נורא. כי כדי לריב צריכים שניים, ממש כמו בטנגו. וזה קשה. מאוד קשה. אבל הכרחי. כדי לטפל בבעיה מהשורש צריך קודם להרגיע את הרוחות. בשביל הידברות אמיתית. ובינתיים עושים חושבים : למה אני באמת כועסת? את מה משרת הכעס שלי? כי המריבות הקטנות והאינסופיות הן רק הסימפטום. בדיוק כמו שכשאדם חולה החום הוא הסימפטום. לא מספיק להוריד את החום. צריך למצוא מה הסיבה. וכשהאוירה רגועה יותר יושבים לדבר. חופרים עמוק פנימה ומגלים מה באמת כואב. וזו כבר הדרך לפתרון. בהצלחה

למיכללב

ואחרי שחזרתם מסופשבוע, האם העניינים באמת השתפרו, או שהיה מדובר בכיבוי אש לתקופה קצרה? אני מקווה מעומק ליבי שהצלחתם ללבן גם דברים וגם רגשות ואהבות. חג שמח והרבה הצלחה

מיכללב

New member
הדרך ארוכה ../images/Emo24.gif

ונדרשת השקעה כל הזמן..ואולי זה אחד הדברים בחיים שלא מספיק להשיג אותו אלא לשמור עליו,ולחדש אותו כי רק כך ניתן להתרגש ממנו בכל פעם מחדש. אכן, הסופשבוע עשה מהפך..כי במשך תקופה ארוכה הייתי מרוכזת בעצמי ובגופי..וההריון לקח "אותנו" אחד מהשני במובן מסוים...ואח" הלידה וכל מה שסביב ילד ראשון שהוא גם נכד ראשון ונין ראשון.... אז צעדנו אחד לקראת השני, ויש שינוי משמעותי שדורש משנינו השקעה יומיומית.. אתמול בערב החג, למשל, הוא תכנן...בישל ארוחת ערב חגיגית,רק לשנינו, והתינוק היה אצל הסבתא... וצריך לדבר,לדבר ובעיקר להקשיב!!! זה לא קל והדרך ארוכה..אבל היא ביחד והיא דורשת השקעה!!! חג שמח

ואשרי הצועד בה בבטחה

מיכללב כוונתי היתה טובה ולא התכוונתי למתוח ביקורת. באופן אישי אני שבעת רצונות וכוונות טובות, אך לאורך כל השנים זו הייתי אני ורק אני, הצד השני לא בא לקראתי במאומה. אני שמחה שאצלך המצב שונה, והוא תיכנן ובישל ארוחה לשניכם. תשמרי בכל כוחך שהמצב ישאר כך. שנה טובה והרבה אהבה.

מיכללב

New member
לשושן אדום

חלילה לא חשבתי שנמתחת ביקורת, אני מאד שמחה לקבל תגובות - זה חשוב לי ואני מודה לך על כך !!! כל טוב

למעלה