זוגיות גאה? הפורום הזה ממש לא!

prideway

New member
זוגיות גאה? הפורום הזה ממש לא!

אם מישהו מחפש כאן ענינים של זוגיות גאה - הוא ייתאכזב קשה. יש כאן בילבולי מוח של כל מיני אנשים (שכבודם במקומם מונח) שכותבים דברים, שבינם לבין עניני זוגיות גאה עובר אוקינוס של רדידות , שטחיות וסיפורים, שקרובים יותר לפנטזיות אוננות מאשר לדיבורים של ממש על זוגיות . רצוי שמנהלי הפורום: 1. יעשו מעשה ויפיצו את עצם קיומו של הפורום בחוגי גאווה (פורומים אחריםׂ) על מנת שהפורום הזה יקבל את התכנים שיצדיקו את קיומו. ראו פוררומים אחרים ואתרים העוסקים בזוגיות גאה בחו"ל. 2. ידאגו להצבת חומרים ויעוררו דיונים הקשורים לנושא הפורום אותו הם מנהלים סקס וזוגיות גאה ? הפורום הזה - ממש לא !

amet

New member
בוקר טוב איש יקר

נראה כי הבוקר הזה ממש לא הטיב עמך על הבוקר אז בבקשה ממך את החרא שלך תכבס בבית ואל תסרוק אותנו עלינו אנחנו כאן החברה "בסקס וזוגיות גאה" מוצאים שהאתר מצויין ועונה על דרישותינו, כך שמחינת כולם מנהלי הפורום מנהלים אותו בצורה מצויינת. ואם אתה אוהב להיות באתרי סקס וזוגיות גאה תוצרת חו"ל אז תשאר שם כך יהיה נעים יותר לך , וכמובן לנו. ובוא ננסה ללמד אותך קצת אהבה לפני שאתה מדבר על זוגיות א- צריך לבוא עם חיוך
ב-- לבוא עם מה שבאמת מפריע לך (ונראה שיש הרבה)
ג- תופתע לדעת שתוכל לקבל הרבה יותר ממה שאתה חושב אז ידידי עצה מזקן חכם שב עם עצמך תראה מה באמת מפריע לך ואנו כאן ב" סקס וזוגיות גאה נשמח לעזור ולתמוך שיהיה לך יום קצת יותר מוצלח מתחילתו

prideway

New member
ידידי :

ראשית, המילה שנקבת בה בקשר לכביסה ממש לא מקובלת עלי בהתייחסות שלך כלפי, מכיוון שלא קראת בהודעתי ולו מילה אחת מעליבה. אם נעלבת מתוכן הודעתי - יכולת להגיב בצורה יותר מכובדת מזו ( חרא ?? - מה בדיוק כתבתי ?). אתה וחבירך מאוד מרוצים מעצמכם - אבל אתם מנהלים פורום, שבין שמו לבין תוכנו אין בכלל קשר (או רופף בלבד).עברתי על הפורום שלכם וכולו לא לנושאו. אני גם לא מצפה מכם |סהדגש| לעזרה כלשהיא. אין לי צורך בעיצות של חבורה של אנשים שחושבים, שפורום זוגיות הוא אוסף של גלריות של צעירים מחובקים ומאושרים ועוד כל מיני גלריות חסרות חשיבות, סיפורי פנטזיות ואוננות דמיוניים וחסרי משמעות , מתכונים (מה זה קשור ?) ועוד כל מיני שלא לעניין. באשר לגיל - על זה אין לי כמעט ספק שאני יכול להיות אבא שלך (כרונולוגית), אבל אני לא בטוח שממש בא לי...אם זו לשונך. שיהיה לך ולחבריך מנהלי הפורום המהוללים והמרוצים כל כך מעצמם יום גשום ויפה. אגב -אם בחרת לעצמך כינוי שהוא שמו של אחד מגיבורי הסידרה הידועה, כדאי שתדע שכותבים את זה emmet ....ולא כפי שכתבת...

amet

New member
שוב אני אומר

נראה כי הבוקר ממש העיק עליך. אם אתה לא אוהב גלריות של חברה צעירים מחובקים בעיה שלך!!! אם סיפורי אוננות ופנטזיות לא עושות לך את זה בעיה שלך!!! והייתי ממליץ לך לבדוק את עצמך ריגשית נראה כי אתה כלכך חסום עד כי שום דבר לא ממש נוגע בך. ובכל אופן נראה כי אתה צריך פורום אחר, אבל גם במידה טזה לא נראה לך עדין עדיין אין לך זכות לזרוק עלינו את הח... שלך ודרך אגב שמי אמט בין אם זה מהסידרה או לא תעשה טובה לך ותחנך אנשים אחרים הספקת לנו דיי והותר על הבוקר איך אני אוהב אנשים מבאסים אז חברה בוא נמשיך בחגיגה

Liroy25

New member
ושלום גם לך!

אין כמו לשמוע מילים חמות על הבוקר!
אני לא יודע מי אתה או כמה זמן אתה גולש אצלנו בפורום שאתה מרשה לעצמך לכנות את הנכתב בו כחומר "רדוד, שיטחי וסיפורים שקרובים לאוננות מאשר לדיבורים על זוגיות". הייתי אומר שאף קצת נסחפת בחוות דעתך הביקורתית והחד משמעית למדי. זה קודם כל. דבר שני - שותפתי לניהול הפורום ואנוכי בחרנו שלא להפיץ את הידיעה על הפורום בין חוגי הגאוה השונים וזאת מאחר ורצינו מקום קטן ואינטימי, בו אנשים יוכלו להרגיש נוח להפתח, לדבר, להתדיין, לצחוק ולבכות. מי שבאמת רוצה להגיע לכאן ידע את הדרך כפי שעשו מרבית מגולשינו. דבר שלישי - וזה מתקשר להמשך התהיה שלי על ההכרות הבאמת אמיתית שלך עם המקום אליו נכנסת - השמת לב כי מספר פעמים הודעות שנכתבו כאן הגיעו לדף הראשי של "תפוז"? האם ערכת סקר בין הגולשים השונים בכדי לדעת מה הם חושבים על המקום? האם הוא תורם להם? אם התכנים כל כך מפריעים לך או לא נראים לך אתה יותר ממוזמן להביא תכנים חדשים! אני נורא "אוהב" אנשים שיש להם מה להגיד אבל לא באמת יודעים על מה הם מדברים. המשך יום טוב,

daniel365

New member
מה אגיד ומה אומר אחרי אמט...

ידידי... כפי שאמר אמט
הפורום עונה (מעל ומעבר...
) על דרישותינו - ובמידה ויש למישהו איזה תוכן כשלהו שחסר לו הוא פשוט מעלה אותו פה ומתקבל בברכה
. לבוא ולזרוק את העצבים
שלך מוקדם בבוקר זה לא הפתרון. אם תשים לב יש פה נושאים מגוונים
שמעניינים את משתתפי הפורום. וכמו שאמט אמר (ואני אגיד בצורה ק צ ת יותר מעודנת
) - אם אתה לא נהנה כאן - אז אל תבוא
. ואם תחליט לבוא - אז ברוך הבא
ובוא נתחיל להכיר אותך...
אני

אתה לא חייב...

מי שמתאים לו נכנס לפורום הזה ומי שלא מתאים לו-לא נכנס
גם אם יש לך ביקורת יש דרך לומר אותה ואם באמת היית רוצה היית יכול לפנות למנהלי הפורום במסר אישי.בכל מקרה,נראה לי שלא יהיה צורך ב"עצות" שלך,מאחר והעיניינים כאן מתנהלים לשביעות רצונם
של המשתתפים

daniel365

New member
איזה יופי...

שכולם קמו ממש מוקדם היום לענות... בד"כ אין כזו השתתפות בבוקר.... אחלה JUMP START !!!!

amet

New member
דניאל יקר....../images/Emo6.gif

בוקר טוב וכולם קמו כי כולם ידעו כי אמט עומד לשדר על הבוקר
אמט

daniel365

New member
ואללה?

איפה מתי????? תגיד מהר שאני אפתח את הטרנזיזטור שלי....

guy1974

New member
ובכן...

"אם מישהו מחפש כאן ענינים של זוגיות גאה - הוא ייתאכזב קשה" משפט פתיחה ממש מלחיץ, ידידי הנכבד ראשית כל, מדוע אתה חושב ומוצא לנכון שאכזבתך האישית מהפורום תיהיה אכזבה של השאר? חשבת לרגע שאולי טעמך ומה שאתה מחפש בפורום זה לא מה ששאר האנשים רוצים? ציינת שטרחת לקרוא את ההודעות הקודמות בפורום ושוב לטעמך האישי הן בילבולי מוח שטחיות וכו´ אז מי שלא תיהיה אולי רצוי שתקרא שוב ותראה קודם כל שבין כל ההודעות יש המון דברים שקשורים כן לסקס וזוגיות גאה ואנשים כן מעלים כאן נושאים רצינים אבל כנראה שאדוני "התאהב" בסגנון של פורומים בחו"ל - אנחנו כאן גאים בתוצרת כחול לבן!!!
אז ידידי כמו שנאמר לך בהודעות הקודמות אתה מוזמן להעלות רעיונות ולהציע הצעות יעול - למרות שהמשפט האחרון ("הפורום הזה - ממש לא !") שלך מרמז על כך שהרבה לא נראה אותך כאן (ואני לא בטוח שמישהו יתגעגע
) שיהיה יום נפלא

amet

New member
כפרההההההההההההה

אני חולה עליך איזה תגובה אני ממש
ומתוך כך אפשר להבין שאני המרוקאי ואתה האשכנזי

Liroy25

New member
זה גם מה שחושבים על ועל הנסיך...

ואני אומר לכל החושבים שהוא הקרחון ואני העצבני - עד שלא ראיתם אותו בפקק/אמצע יולי/רעב אתם לא יודעים את פירוש המילה "עצבני"! אז..שלא יעבדו עליכם! (למה אין אייקון בדמות האצבע של נחמיה .ש.???)

amet

New member
לירוי...אני מזדהה איתך

עד שלא ראית את הרומני שלי מתעצבן לעולם לא תדע מה זה דם חם
כמובן שהוא יכחיש אבל כמו שיש בינינו סטרייטים יש גם מרוקאים מודחקים וזה הוא אני חושב שנוכל לתת אחד לשני עצות איך מתמודדים עם התופעות הנ"ל איזה יופי עלתה השמש ואוווווופססססססססס אני חייב ללכת לחתום אבטלה
(למה אין אייקון של מובטל)

Liroy25

New member
אני אשמח!

אנשים פשוט מסרבים להאמין שבנסיך האירופאי שלי, על כל מעלותיו הרבות מסתתרת מרוקאית קנאית ועצבנית שרק מחכה להשתחרר.

למעלה