זוגיות ובעלי חיים ב-
אנשים

זוגיות ובעלי חיים ב-../images/Emo43.gif אנשים

חמדה גיורא, חברה בצוות המרפאה של דר' רונית אלוני, מטפלת זוגית ומינית מוסמכת, מומחית בתקשורת עם גברים בפרט, ובתקשורת זוגית לא שוויונית, תתארח במהלך השבוע הקרוב בפורום טיפול מיני ומיניות ותענה לשאלות הגולשים בנושאי זוגיות, מין ומיניות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=107645712
מורי אנקורי לא שובתים! במהלך השבועיים האחרונים פורום לימודי שיעורי בית עוזר לכם להשלים את החומר הלימודי ומעביר מרתונים בשלל מקצועות הלימוד. מורי אנקורי נרתמו לפרויקט וכאן בשבילכם. הפעם, המורה מאיה תעביר מרתון לשון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=107875554
על כלבים, חתולים ואנשים - בחסות נוטרוצ'ויס. הם יכולים להיות החברים הכי טובים שלנו ולהפוך לבני משפחה. תחרות 4X4 מזמינה אתכם לספר על ההולכים על ארבע שלצידכם ולזכות עבורם בפרסים! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1110491
התפרסמו שמות הזוכים בתחרות צילומי המאקרו בפורום תפוז
אלבומים
! ברכות לזוכים ולכל יתר המשתתפים, היכונו לתחרות הבאה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1817&msgid=107846840

Lopezit

New member
ברייטינג קטלו לגמרי את Brave

ואת הקריירה המוזיקלית של ג'ניפר בכללי אני יכולה לסרוק... אם מישהו רוצה

QueIronia

New member
מאוד מפתיע.

הדיסק הזה - שהספקתי לשמוע אותו כבר עשרות פעמים (בלי להגזים. הוא קבוע באוטו) - פשוט מאכזב. הוא נעים לאוזן בסה"כ, אבל אין בו איזה וואו. אמנם יש בו שני שירים שהם בהחלט פנינות (HIDDI ו-Brave), אבל ב-overall הוא לא משתווה לאף דיסק של ג'ניפר, וחבל. מה שמבאס אותי זה שהדיסק הזה גם הוריד לי משאר הדיסקים של ג'ן בכלל ומ-CAUM: כבר אין לי חשק לשמוע את ג'ניפר, כמו שהיה לפני חודש, לפני שיצא הדיסק. אני מניח שעוד כמה שבועות זה יעבור.

Lopezit

New member
זה בדיוק מה שקורה לי

כל פעם שאני חושבת לשים איזה דיסק שלה אני מתחרטת ושמה משהו אחר זה די מפתיע אותי העניין אני מאשימה את Brave בהכל!

NoWords

New member
אולי גם כי

אוסף הדיסקים שלך גדל ואת שומעת מוזיקה קצת יותר איכותית עכשיו?

../images/Emo4.gif

גאד, קטילה רצינית
וליאתקה תודה שהשקעת וסרקת והעלת, כי בדיוק אתמול לא הגיע אלינו רייטינג משום מה
... כמובן שלא וויתרתי והתקשרתי אליהם עכשיו אבל הם אמרו שרק מחר נקבל אותו... אז תודה שקיצרת לי את ההמתנה

radio101fm

New member
מצעד מס' 34 לשנת 2007 - רדיו י-ם../images/Emo41.gif

תזוזות בתוך 30 הגדולים השבוע
6 שירים בסימן עלייה, 17 שירים בסימן ירידה, 5 כניסות חדשות, ו-2 דריכות במקום! 1 - Britney Spears – Gimme More 2 - Kylie Minogue – Two Hearts 3 - Natasha Bedingfield – Soulmate 4 - Annie Lennox – Dark Road 5 - Jennifer Lopez – Do It Well 6 - Pet Shop Boys – Integral 7 - Yves Larock – Rise Up 8 - Santana Ft. Chad Kroeger – Into The Night 9 - Sugababes – About You Now 10 - 50Cent Ft. Justin Timberlake – Ayo Technology 11 - Paola & Chiara – Second Life 12 - Enrique Iglesias – Tired Of Being Sorry 13 - James Blunt – 1973 14 - Robyn With Kleerup – With Every Heartbeat 15 - Ville Valo Ft. Natalia Avelon – Summer Wine 16 - Tiesto Ft. BT – Break My Fall 17 - Tokio Hotel – Ready Set Go 18 - Dave Gahan - Kingdom 19 - KT Tunstall – Hold On 20 - Fergie – Big Girls Don't Cry 21 - Plain White T's – Hey There Delilah 22 - Suzanne Vega – Frank + Eva 23 - Natalie Imbruglia – Glorious 24 - Gabrielle - Why 25 - Maroon 5 – Wake Up Call 26 - Justin Timberlake - Lovestoned 27 - Kanye West – Stronger 28 - Timbaland Ft. Keri Hilson – The Way I Are 29 - Mika – Relax, Take It Easy 30 - Take That – Reach Out בריטני מבצעת כניסה חדשה הישר אל פסגת המצעד. זוהי הפעם השביעית בה היא מצליחה להגיע אל המקום הראשון מאז שנת 1999. במקום השני מסתפקת בסגנות קיילי שמבצעת כניסה הישר אל תוך 3 הגדולים. זהו להיט ה-Top-10 העשירי שלה במצעדים השבועיים מאז שנת 2000. במקום ה-3 עלייה של שלביים נוספים ל-נטאשה בדינגפילד. במקום ה-6 ירידה של 5 שלבים ל-Pet Shop Boys לאחר שהצליחו לשהות שבוע בודד במקום הראשון. במקום ה-9 כניסה חדשה ל-Sugababes. זהו להיט ה-Top-10 ה-14 שלהן, מה שהופך אותן ללהקה הנשית המצליחה ביותר במצעדים השבועיים של רדיו ירושלים בעשור הנוכחי. כניסות חדשות נוספות במקומות
18, 24.
הפינה לשיפוטכם
31 / Take That – Rule The World 32 / Backstreet Boys – Inconsolable 33 / Sean Kingston – Beautiful Girls 34 / Akon – Sorry, Blame It On Me 35 / Gwen Stefani – Now That You Got It
עוזבים את 30 הגדולים השבוע
Gym Class Heroes – Clothes Off / 2 weeks, No'23 Rihanna – Shut Up & Drive / 8 weeks, No'2 Travis – Selfish Jean / 4 weeks, No'14 Peter Gelderblom Vs. Red Hot Chili Peppers – Waiting 4 / 4 weeks, No'17 Geva Alon – Modern Love / 9 weeks, No'2 אתם מוזמנים לדרג את 10 הלהיטים האהובים עליכם מתוך רשימת המצעד ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא – המצעד משודר בכל מוצ"ש בין השעות 20:00-22:00

טופ 5 נשי ../images/Emo9.gif

אחלה מקום ראשון, וסחתיין על אנני לנוקס
ועל המיקום הגבוה של ג'ניפר. את קיילי ונטשה דווקא לא אהבתי. שיר מאכזב גם לגבריאל הנהדרת בדר"כ.... והפינה לשיפוטכם מסריחה מנפטלין
... קאמבקים גרועים ביותר של טייק דאת' ובקסטריט. את שון קינגסטון אני פשוט לא סובל, כנ"ל אייקון. רק גוון סבבה
יש פה עוד כמה שירים שמעניינים אותי, אני אבדוק אותם, תודה

למעלה