זוגיות וגמגום

זוגיות וגמגום ../images/Emo23.gif

ברווקותי , תמיד חשבתי שזוגיות טובה תפתור לי את הגמגום או בהגדרה אחרת חשבתי שהבדידות שהיתה לי דאז החריפה את הגמגום. דשנו בזה גם בפורום הישן , ואני חיזקתי את העמדה שלי . והנה בא לו יום ונישאתי , ואני עדיין מגמגמת - כך שכל התאוריה שלי התנפצה. . . איך אצלכם?

elanc10

New member
אם בנות זוגי לא גימגמתי, חששי היה

תמיד להקלע למצב מביך שבו אגמגם וקשה ולראות את מבט ההפתעה והרתיעה של בת זוגי. זוגתי בעבר ידעה וקיבלה אותי כפי שאני,אם כי הגמגום במחיצתה התרחש רק לעיתים נדירות,חוץ מיזה היו לי יתרונות אחרים. גם הנישואין הם למעשה מקח ומימכר,אף אחד/אחת לא משיג את מה שהוא חולם עליו ועליו להתפשר. כל אחד עורך את המאזן שלו ובמקרה של גימגום ברור שמדובר בחיסרון (לבל נשלה את עצמנו),יש להניח שישנם יתרונות המחפים על כך,גם עוצמת הגימגום משפיעה מאד. המחשבה שמסגרת חדשה תחסל את הגימגום,כמו מחשבה שהחלפת מדינה, שפה,יפתרו את הבעיה היא אשליה.נראה שגימגום זה לכל החיים, קשה להשלים עם עובדה זאת אבל בשלב הנוכחי אין פתרון החוחק את הגימגום.

הרבה תיאוריות התנפצו לי ../images/Emo31.gif

אצלך הפיתרון היה כביכול הזוגיות , אצלי זה היה דברים אחרים...מה זה משנה , כבר מזמן הסקתי ששום מצב חדש , מרגש ומשמח לא יפתור לי את הגמגום. כמובן שמצב נפשי ירוד לא תורם לשיפור הגמגום , רק להיפך , כשאני מאושרת אני מדברת יותר טוב , אבל הגמגום תמיד ברקע.

elanc10

New member
לפני שנים ראיתי כתבה על מגמגמים

בחיי היום יום, הכתבה היחידה שראיתי, תיארה את חייהם של מספר מגמגמים. שכחתי מה שמה, אבל היתה כתבה מרשימה,תיארה באורח ראליסטי ביותר את חייהם ביום יום. אני זוכר את דבריה של אשת המגמגם המספרת לכתב "חשבתי שכשאכנס איתו למיטה זה יפסיק את הגימגום",הכתבה מתארת כיצד ילדיו מסיעים לו בחיי היום יום הדורשים דיבור,הצגת הנושא היתה מעולה. נדמה לי כי היה מדובר במשפחת חוואים בקנדה. כשאהיה פנוי אכנס לאחד הפורומים הגדולים באמריקה או באנגליה ואבקש רשימת כתבות שבוצעו על חיי היום יום של המגמגמים. אני מניח שיש חומר רב בנושא. יתכן אפילו שיש חומר ב DVD שניתן לקבלו דרך תוכנת שיתוף קבצים. בכל מקרה, אם למישהוא יש מידע על כתבות טלויזיוניות שנעשו והן זמינות, אשמח לשמוע.

גם אני זוכרת שראיתי פעם בערוץ 8

כתבה על חיי מגמגם , אשתו וילדיו עזרו לו , התקשרו בשבילו וכו'... אולי זו אותה כתבה? אני זוכרת שהיה לו גמגום ממש חריף.

למעלה