זוגיות ומאגיה

זוגיות ומאגיה

לתפוסים/ תפוסות , מה דעתו/ה של בן/בת זוגכם על עיסוקכם במאגיה? לכולם, האם העיסוק במאגיה מהווה שיקול כלשהו בעייניכם בבחירת בן זוג? האם אתם מאמינים שזוגיות בה 2 בני הזוג עוסקים במאגיה וכישוף יכולה להיות מוצלחת יותר ואף עדיפה, או ההפך?

A r j u n a

New member
לראייתי ומשיחות רבות עם אנשים

רוב האנשים עוסקים במאגיה. רובם פשוט לא מודעים לכך שזה מה שהם עושים. כל אחד ברמה אחרת. ביחסי זוגיות י שבד"כ 2 בעיות עיקריות 1. השימוש במאגיה לתחילת/המשך/ביסוס/סיום הקשר הזוגי
2. שוני במטרות האישיות או במילה פשוטה יותר - אגואיזם - הגורם להפניית האנרגיה האישית של בני הזוג בכיוונים שונים כ"א או לאי הפנייתה לאותו הכיוון. זוגיות מוצלחת צריכה להיות מושתת ראשית על שינוי מהלך החשיבה ממקום בדלני או פרטני - למקום של צורת קיום חדשה - דו גופית, דו נשמתית, יחידה אנרגטית דו מנועית סגורה. להצליח להשיג זאת - זאת כבר מאגיה
אבל לאחר שזה הושג - כל כישוף שיתבצע יהיה חזק עשרות מונים על מה שתורגל עד כה. גם זה מניסיון
הבעיה היא שוב - באגואיזם האורב

gwizard

New member
זוגיות בריאה

היא בין היתר כאשר לשני בני הזוג יש תחומי עניין משותפים. מאגיה היא לא יוצאת דופן בהקשר הזה. אנשים שאני מכיר וניסו מערכות יחסים עם בני זוג שלא בקטע - רובם נכשלו. אני אישית נשוי למכשפה ויקאנית ונהנה מכל רגע.

Swicca

New member
ארממ..

בן זוגי לא כל כך מת על זה. הכוונה הוא יודע לא מעט, אבל זה לא מעניין אותו כל כך בחיי היום יום שלו. הוא לא ממש עוסק בזה. הוא לא חושב שזה רע או טוב או שימושי במיוחד. :S זה לא שיקול מבחינתי. אני לא חושב שזה דבר טוב כששני בני הזוג עוסקים במאגיה. יכולות להיות הרבה יותר מחלוקות מאשר פשרות כשזה מגיע לזה. זה נושא מסובך וזה לא כל כך בריא לדעתי בשביל שני אנשים עם זה בקשר. אומנם חסר לי שהחבר לא עוסק בזה בצורה אקטיבית או מתעניין, אבל לעומת זאת אני גם שמח. כי זה תופס 100% מחיי היום יום שלי.. ולא הייתי רוצה שיהיה גם לו העומס הזה. :) ככה הוא יכול לתמוך בי בימים הקשים ^^ רק על ידי הקשבה. בכל אופן זו רק דעתי האישית כמובן.

ebony

New member
אם נתחשב בזה שאמא שלו מכשפה

אז אין לו ממש דיעה
לא זה ממש לא היה שיקול בבחירת בני הזוג שלי. (יצאתי פעם עם מתנחל דתי היה ממש מגניב) וכן זוגיות של שני אנשים שעוסקים במאגיה יכולה לקרות אני מכירה כמה זוגות כאלה שחיים באושר ואושר

Bastat

New member
שאלה טובה

שהעסיקה אותי רבות בתקופה שהייתי בזוגיות...שבן זוגי בתקופה זו לא היתה לו ולו הגישה הקטנה ביותר לעולם הרוח. לומר שזה עזר לי בהתקדמות שלי...באותו זמן הייתי כותבת שלא ! ושזה דווקא עיקב אותי. אבל היום אני חושבת שזה לימד אותי הרבה ושהחוויה של הזוגיות הספציפית הזו הביאה עימה המון שיעורים חשובים לחיי. היום אני בהחלט מחפשת מישהו שדווקא מאוד נוגע בעולם הרוח למינהו

למעלה