זוגיות ומגורים יחד

נסיכה4321

New member
זוגיות ומגורים יחד

מה אתם אומרים על מגורים יחד שעדיין לא נשואים .

זה מאוד עוזר

לראות איך אתם מצליחים לנהל את החלק המעשי ולא רק הרומנטי.
תוכלי להבין די מהר האם הוא לוקח אחריות או משאיר לך את כל הבלאגן..

דביאן

New member
יטע, כמו לנטוע אבל בזמן עתיד

מגורים לפני נישואים לא רק שלא יועילו לבדיקת טיב ההתאמה/התפקוד/האחריות, אלא שזה יגרום לכם לטעות ולחשוב שמה שמתרחש לפני הנישואים יהיה גם אחרי הנישואים. החיים אחרי הנישואים שונים גם מבחינת האחריות והעול, וגם מבחינת זה שכל אחד מגלה את פרצופו האמיתי, שבדרך כלל הינו פחות נחמד משחשבנו.

elena20

New member
שטויות, אחרי נישואין בזוגיות שלי לא השתנה שום דבר.

דביאן

New member
אנחנו לא יודעים כמה זמן את נשואה

לא יודעים אם נולדו ילדים, לא מכירים אותך או את בן הזוג, ולא יכולים להשוות בין המצב לפני הנישואים למצב שאחריו. המשך זוגיות מוצלחת.

קרמבו341

New member
וואו, איזה מרמור

אני לדוגמא, נשואה 7 שנים, עם שתי ילדות, ותופתע לדעת שגם אני וגם בעלי טרם חשפנו את פרצופנו האמיתי והמרושע.
&nbsp
ולשואלת - אני מאד ממליצה לגור יחד לפני נישואין. זה עוזר גם כדי להכיר את בן הזוג ברמה היומיומית וגם כדי להתנסות בניהול משק בית עצמאי (במידה שכל אחד מכם גם כרגע אצל ההורים).

elena20

New member
אתה גם קובע באופן גורף מסיק מסקנות כלליות לא?

ועל הדרך מכליל את כל הזוגות,
ויש הבדל מאוד גדול בין זוגיות בלי ילדים לבין זוגיות עם ילדים,
כי ילדים משנים את הכול, יש הרבה יותר מטלות והזוגיות היא אחרת.
מגורים לפני/אחרי נישואין לא באמת אמורים לשנות ועובדה שלי לא שינו
וכך גם לחברותיי שחיו ביחד עם בן הזוג לפני נישואין.

דביאן

New member
אני נימקתי את הדעה שלי

לא על סמך מקרה אישי שלי.
ואילו את לא הבאת שום נימוק (לכתוב "שטויות" ולהוסיף שאצלך לא השתנה שום דבר אחרי החתונה, זה לא נימוק). המגיבה השניה, זאת שכתבה לי שאני ממורמר, גם היא לא הביאה שום נימוק לדעה שלה, אבל ירדה לפסים אישיים (ככה זה כשאין מה לענות, מטיחים בך שאתה ממורמר).
&nbsp
בשורה התחתונה אני כתבתי דעה X והסברתי את עצמי, ואתם כתבתם Y ולא הבאתם נימוק. ניסיתם לשלול את הדעה שלי על ידי המקרים האישיים שלכם שבכלל לא קשורים למה שכתבתי.

elena20

New member
איזה נימוק יש להביא? הבאתי עובדה שאצלי לא השתנה

וכך גם אצל זוגות רבים אחרים,
הסבירו כאן בשרשור למה זה כן טוב לגור ביחד לפני
כי חווים ביחד שגרה, מנהלים משק בית משות וחולקים מטלות/נטל כלכלי
רואים אחד את השני כל יום במצבים טובים ובפחות, במשברים, כשעייפים אחרי עבודה ולימודים...
חווים באמת את הביחד, אז ברור שחיים טובים לפני הנישואין הם לא ערובה לחיים מאושרים
אבל עדיין להתחתן בלי לגור ביחד זה חתיכת סיכון.
&nbsp

הוא צודק

אם אתם רוצים לעבור לגור עכשיו ביחד אדרבא והרבה יותר כיף מזוגיות בלי לגור ביחד, אבל בלי אשליות שזה משליך יותר מדי על חיי נישואין. ואיך שהם יהיו.

רצח בהבנה חושב שאתם טועים

רצח בהבנה גר עם חברה בהבנה כשנה טרם נישואיהם, ומאז הנישואין קשה לומר שהרבה השתנה מבחינת ההתנהלות/אופי. הדבר היחיד שהשתנה הוא שעכשיו יש לנו חשבון בנק משותף ו...זהו בערך.
&nbsp
אם אתה לא יכול לחשוף בפני אדם את פרצופך האמיתי בטרם אתם נשואים, אז איזו סיבה שבעולם יש לך להנשא לו?

נסיכה4321

New member
אני יחד איתך

גם שלא גרים יחד צריך לחשוף את הפרצוף האמיתי.
לא כדאי לגלות את זה בזמן שגרים יחד טרם נישואים.
זה משחק וזה גורם לשברון לב .
הפרצוף האמיתי זה כנות לאורך כללללללללללללל הזוגיות

יש דברים

שהם התנהגותיים יום-יומיים ולא קשורים לכנות.
דברים שאפשר להבין רק ממגורים משותפים וניהול משק בית.

למעלה