זוגיות ועבודה

זוגיות ועבודה

במרוץ החיים
בין עבודה בבית : בישולים , כביסה , נקיון, ילדים וכו' לבין עבודה בחוץ : במשרד , או בכל מקום אחר איפה אתם מוצאים את הזמן להשקיע בזוגיות אשמח לשמוע טיפים , עצות , ובכלל מציאת הזמן המתאים לאהבה ערב טוב ומלא אהבה

אהובה.א

New member
זוגיות ואהבה

תמיד מוצאים את הזמן לאהבה. אין יום שבעלי לא שומע ממני כמה אני מתגעגעת אליו , וכמובן , ההיפך. חיבוק ונשיקה זה הקינוח של שעה ארבע אחה"צ. לצערינו , זוגות נוטים לשכוח שפעם אמרו אחד לשני כמה הם אוהבים. הפרגון , התמיכה , החברות והאהבה נעלמים כלעומת שבאו. אנחנו , למשל , משתדלים לתמוך בכל מצב. גם בשמחה. להתעניין איך היה לשני בעבודה , ולהקשיב לדבריו גם אם זה משעמם אתכם. הקשבה לדברי האחר היא דבר שכל אחד מאיתנו צריך ללמוד. חברות הנפש שיש בינינו היא ענקית. בעלי הוא החבר הטוב ביותר שלי. בעלי הוא קודם כל חבר טוב שלי ורק אח"כ הוא בעלי ואבי ילדיי. לגבי האהבה , יש להעמיק את התחושה , להרגיש טוב עם עצמך כי אתה אוהב את בן/בת זוגך/זוגתך , ולא לחוש רע בשל העובדה שבן הזוג שינה צורתו (השמין , הרזה , הסתפר , הוריד זקן וכו'). עד היום , 14 שנה מאז שבעלי ואני יחד , אני חשה שאנחנו רק שנה יחד. לא מתביישת לחבק את בעלי בפרהסיה , לא חוששת להודות באהבתי אליו , לא פוגעת בו כי הוא עשה משהו , תומכת בו בגידול הילדים כמו שהוא תומך בי. וזה הטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת. לאהוב ולכבד את האחר. לפרגן ולהעריץ. לתמוך ולהרגיש את הכאב כמו את השמחה. ערב טוב לכם

bell2002

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהובה ולכולם

לאהובה , תודה גם אני כמוך חושבת
שיש להשקיע בזוגיות , יש לחבק , לנשק , לומר גם אני אוהב , אני אוהבת
וכמה טיפים חשובים נוספים : לא ללכת לישון - שאתם לא פתרתם בעיות לדעת להקשיב אחד לשני ולא רק לדבר לתמוך ולפרגן זה א"ב שבזוגיות למצוא את הזמן להיות ביחד ולצאת לבלות , לכולם זה מגיע לחייך שאתם קמים בבוקר לתת נשיקה בכל הזדמנות במיוחד בבוקר שקמים ובערב שהולכים לישון לפרגן מבלי סיבה להפתיע אחד את השני בארוחה , במשהו קטן שעשיתם , קניתם ובאמת זה לא חייב להיות כרוך בהוצאה גדולה לטלפן אחד לשני ולא רק שצריך משהו , אלה גם מגעגוע לעשות דברים משותפים : סידור הבית , פעילות עם הילדים , קניות לבית או למצוא תחביבים משותפים ועוד ועוד .... מאוד חשוב למרות המירוץ בחיים למצוא את הזמן להשקיע בזוגיות , לדבר על הכל מה שטוב ומה שרע , ולפתור ביחד את הבעיה , לא לתת לטלוויזיה או המחשב להיות חלק מחייכם שיש לכם רגע פנוי זה הזמן להשקיע בזוגיות , עם המון אהבה , אושר ושימחה
שיהיה לכם ערב טוב , מלא אהבה

מנורה

New member
זוגיות חברות ואהבה

אתמול חגגנו יום נשואין (שוב תודה למברכים) אנחנו המון שנים יחד וגם עובדים בבית יש ירידות ויש עליות אבל אף פעם לא משאירים דברים בבטן משוחחים ומלבנים מותר לכעוס מותר לבכות אבל לפני שהולכים לישון. ברגע שנכנסים למיטה זוג יונים. למצוא זמן לצאת לחופשה לאכול סתם ביחד ארוחת צהרים או בוקר או ערב לא לשכוח לתת לעצמנו כי אבוי לשחיקה.

למעלה