זוגיות ואהבה
תמיד מוצאים את הזמן לאהבה. אין יום שבעלי לא שומע ממני כמה אני מתגעגעת אליו , וכמובן , ההיפך. חיבוק ונשיקה זה הקינוח של שעה ארבע אחה"צ. לצערינו , זוגות נוטים לשכוח שפעם אמרו אחד לשני כמה הם אוהבים. הפרגון , התמיכה , החברות והאהבה נעלמים כלעומת שבאו. אנחנו , למשל , משתדלים לתמוך בכל מצב. גם בשמחה. להתעניין איך היה לשני בעבודה , ולהקשיב לדבריו גם אם זה משעמם אתכם. הקשבה לדברי האחר היא דבר שכל אחד מאיתנו צריך ללמוד. חברות הנפש שיש בינינו היא ענקית. בעלי הוא החבר הטוב ביותר שלי. בעלי הוא קודם כל חבר טוב שלי ורק אח"כ הוא בעלי ואבי ילדיי. לגבי האהבה , יש להעמיק את התחושה , להרגיש טוב עם עצמך כי אתה אוהב את בן/בת זוגך/זוגתך , ולא לחוש רע בשל העובדה שבן הזוג שינה צורתו (השמין , הרזה , הסתפר , הוריד זקן וכו'). עד היום , 14 שנה מאז שבעלי ואני יחד , אני חשה שאנחנו רק שנה יחד. לא מתביישת לחבק את בעלי בפרהסיה , לא חוששת להודות באהבתי אליו , לא פוגעת בו כי הוא עשה משהו , תומכת בו בגידול הילדים כמו שהוא תומך בי. וזה הטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת. לאהוב ולכבד את האחר. לפרגן ולהעריץ. לתמוך ולהרגיש את הכאב כמו את השמחה. ערב טוב לכם