זוגיות וקריירה

tanyusha8

New member
זוגיות וקריירה

שלום רב,
אשמח לקבל הכוונה בשני התחומים הנ"ל.
אני (15.11.80) ובעלי (25.06.79) נשואים כבר 13 שנה (תאריך נישואין 19.10.2003). עברנו ביחד הרבה עליות ומורדות, היו לנו רגעים שמחים ועצובים. עברנו גם משבר בחיי הנישואין בשנת 2008 והצלחנו להתגבר עליו. יש לנו 3 ילדים מקסימים. אני מאוד אוהבת את בעלי, הוא כל חיי ואני מאוד מפחדת לאבד אותו. אני בן אדם מאוד מאופק ולא תמיד מבטא את הרגשות שלי מה שלפעמים מתפרש על ידו כחוסר אכפתיות או חוסר אהבה. הרבה פעמים הוא מראה לי את חוסר שביעות רצונו ממני כאישה וגורם לי להרגיש שאני לא בסדר.אני מצידי לא מבינה מה לא בסדר איתי. יש לי הרגשה שהוא נשאר איתי כי זה נוח לו ושהוא מת לברוח בהזדמנות הראשונה. אשמח אם תעזור לי להבין את המצב וכיצד עלי לנהוג על מנת לשפר את הזוגיות שלנו.
לגבי הקריירה - אני עובדת במקום הנוכחי כבר 5 שנים ובחצי שנה האחרונה הבנתי שמיציתי והתחלתי לחפש עבודה חדשה. אני שולחת קורות חיים (ויש לי קורות חיים מעולים) אבל האמת היא שפשוט לא חוזרים אלי. מצד שני מאוד הייתי שמחה לקצר את יום העבודה שלי ולכן חשבתי ללכת לכיין עסק עצמאי (תחום ראיית חשבון). רציתי לבדוק מה יותר מתאים לי לפתוח עסק עצמאי כדי לתכנן את הזמן שלי בעצמי או להיות שכירה וכמובן מתי התזמון הטוב ביותר לכל דבר.

תודה רבה!
לילה טוב

קושי בוויתור הדדי מוביל למאבקי כוחות שהורסים את הזוגיות

שלום tanyusha8

בנומרולוגיה יש לנו מחזוריות של 9 שנים נומרולוגיות. כאשר כל שנה מביאה איתה אנרגיה שונה. אתם בעוד מספר חודשים נכנסים לשנה נומרולוגית שהייתה זהה לשנה הנומרולוגית ב 2008 כאשר חוויתם את המשבר הזוגי.
לפתור / לכוון זוגיות כאן מעל גבי הפורום לא יועיל.
ממליץ מאד להגיע לפגישת הכוונה.

בעלך מאד זקוק לפרגון ולתשומת לב חיובית. הוא טיפוס מאד מופנם וכאשר הוא נפגע הנטייה היא להסגר.
שניכם "לוחמים" ולמלחמות יש מחיר כבד. לשניכם מאד קשה לוותר ואז הקשר הופך למאבקי כוחות שפוגעים והורסים את הזוגיות.
כדאי לקרוא יחד את המאמרים - לב שבור לב שלם

ממליץ להתמקד בשיקום הקשר הזוגי ולדחות את השינוי בעבודה לעוד כמה חודשים.

למעלה