תודה על החיבוק והעזרה
ראשית. תודה רבה , כיף לשמוע שי שמישהוא שמבין מה עובר עלי.אתייחס לכתוב :מעבר לאהבה שלנו , אנחנו באמת חברים הכי טובים ( ולא כקלישאה ) באחת מהמריבות הכי קשות שלנו , היא אמרה לי שהיא חיפשה לדבר עם החבר הכי טוב שלה ( שזה אני (-
. וזה הכי קשה ! יש פה מעבר לאהבה רגילה אנחנו ממש שקופים אחד עם השני הילד שלי בן 10. ושלה 8 בן ובת 11 .המריבות שלנו והקושי שלנו נובע מהיחסים שלי עם הבן הקטן , הקטן יש לו הפרעת קשב והיפראקטיביות דבר שיוצר עבוריקושי מאוד גדול , למרות שאני משתדל מאוד להכיל את ה ״ רעש״ שהוא יוצר . אני רואה שגם לזו גתי מאוד ! קשה על ההתנהגות שלו , אבל היא אמא שלו ולכן לדעתי קל לה יותר להכיל את זה .היחסים עם האקסים הם כאלו ; הגרוש שלה מתייחס אליה כמו אויר , ואילו גרושתי שיחסינו היו טובים מאוד , השתנו מאז שיש לי זוגיות .. ולכן תלוי על איזה צד היא התעוררה ..(-:החוויות הטובות שלנו , הן רבות .אנחנו ממש נהנים יחד , העניין הוא שהיא טוענת שהיא תמיד במתח מתי יבוא ה״פיצוץ ״ הבא עם הילד שלה ולכן נמאס לה . כל עליה ביחסים בינינו יכולה ליפול בבת אחת , כאשר נוצר חיכוך ביני לבן הילד שלה . אני הגעתי למצב שכאשר אני רואה אותו , אני רואה אותו כגורם לריחוק ביני ובינה ! היא יודעת שאני אוהב אותה , היא גם אוהבת וזה נאמר בינינו לא פעם . היא טוענת שהיא גם רואה שאני משתדל ורוצה לשפר את היחסים עם הילד. אך היא טוענת שאני פשוט לא יכול ! וזו הדילמה הכי גדולה שלי ! מצד אחד הזוגיות ואהבה עם האשה הזו ! מצד שני המורכבות של הזוגיות עם האישה הזו !אני עדין לא בנקודה ( אבל קרוב אליה מאי פעם ) שבה אני אומר ניסית כבר הכל ושום דבר לא יעזור ! הנקודה הזו מוכרת לי ( מנישואי הקודמים )שוב תודה על התשובות כל פרט נוסף מניסיון רק עוזר לי להבין את מיקומי
ראשית. תודה רבה , כיף לשמוע שי שמישהוא שמבין מה עובר עלי.אתייחס לכתוב :מעבר לאהבה שלנו , אנחנו באמת חברים הכי טובים ( ולא כקלישאה ) באחת מהמריבות הכי קשות שלנו , היא אמרה לי שהיא חיפשה לדבר עם החבר הכי טוב שלה ( שזה אני (-