בוודאי שכן!!
אני לא אומר שזה בטוח מה שיביא לזה, אבל בהחלט שזה יכול להגביר את הסיכויים
.

תקשיבי, מעשה הבגידה עצמו, אין לו תירוץ או הסבר, לדעתי
.
אבל אחרי שמצאנו את האשם כן אפשר לחקור וללמוד מה דחף אותו/אותה לכך...
ותתפלאי לא בכל המקרים זה יצר בוגדנות טהור!

בפורום זוגיות נפתחה שאלה דומה, ושם מישהי הזכירה כי לרוב, מאחורי בגידות יש גם סיפור מורכב יותר, ושלשני הצדדים כנראה והייתה יד בהתדרדרות המצב - כשהבגידה היא שבר/משבר כל-שהו.

אז ככה, על כולנו מופעלים לחצים מבפנים ומבחוץ, והביטוי ההתנהגותי בפועל הוא סך-הלחצים הנ"ל. אז כוח-רצון ומחוייבות לבן-זוג יכולים להיות באמת עצומים ולהתגבר על כל הכוחות האחרים - אבל מסתבר שלא תמיד, ולא כולם חזקים באותה המידה.

אז כן, העדר יחסי-מין בהחלט יגביר את הלחץ לחפש יחסי-מין... זה רק טבעי... בטח אצל צעירים. וכל אחד והיצר שלו, וכל אחד וכוחו המנטלי להתנגד לייצרים הנ"ל. אז לבגוד בפועל זו טעות, כי מבחינתי - רגע אחד לפני! שנייה אחת לפני... תרים טלפון ותודיע - זה נגמר! ואז תעשה מה שבא לך... (כמובן נכון לגברים ונשים בלבד...).

אני הייתי עד מקרוב למערכת-יחסים בטווח ארוך שנמשכה יותר מ- 10 שנים, בה היו נפגשים פעמיים בשנה לחודש, ועשרה-חודשים כל אחד חי במדינה שונה. אז את לא באמת יכולה לצפות מכל בחור ומכל בחורה להתנזר מסקס מגיל 18 ועד גיל 30+... עשרה חודשים בשנה! אז הם הגיעו להסכמים שלהם של מה מותר ומה אסור, וממה שאני יודע גם מיעטו מאוד לנצל את מה שכן היה מותר להם... אבל אפשרות לגיטימית הייתה להם

הם לא חיו בחלום! ודרך-לגיטימית ומוסכמת לפורקן טיבעי וגם לקצת חברה - הם השאירו לעצמם, אחרת לא היה סיכוי בעולם שהם היו מחכים כל-כך הרבה שנים האחד לשנייה - ובהצלחה. לפחות לדעתי האישית, וכמובן אני מדבר על הכלל, ולא על היוצאים מהכלל שיחכו גם בלי לאכול ולשתות 20 שנים לאהוב/ה שלהם...
. את אלה יש בעיקר בספרים ובסרטים
.

אי-אפשר לפעול נגד הטבע, ואז עוד לבוא בתלונות.