זוגיות מרחוק והיצר המיני הגברי

בריט86

New member
זוגיות מרחוק והיצר המיני הגברי

היי. בקצרה: האם בן הזוג עקב מיעוט במין, עלול לשכב עם אחרת כגון האקסית?

יש לי חדשות בשבילך..

גבר שירצה לבגוד, יעשה את זה בכל מצב. וגבר שלא יבגוד, לא יחפש תירוצים זולים. גברים הם בני אדם ויש להם שליטה עצמית, בחור שמיעוט בסקס יפריע לו לא ייכנס לקשר שיציב אותו במצב הזה מלכתחילה כי זה יהיה עינוי עבורו. קשר מרחוק מצריך המון תכונות אופי כדי להצליח, יש הרבה שמצליחים וזה כי הם שמים את האמון, הרגש ואת הצד השני בחשיבות עליונה שעבורה הכל שווה. כך שבעיני אין שום קשר בין תדירות הסקס לבין בגידה.

קישקוש מוחלט.

בגידה לפעמים מגיעה מכיוון של חוסר בנישואין.
ואם אישה רוצה להקטין את הסיכוי לבגידה שתיתן סקס טוב והרבה.
ואם הגבר שלה נאמן בעיקרו הוא לא יבגוד.
ומין הוא צורך גופני, גבר או אישה שלא מקבלים מספיק , יחפשו לספק את עצמם נקודה.

DogsPCI

New member
בוודאי שכן!!

אני לא אומר שזה בטוח מה שיביא לזה, אבל בהחלט שזה יכול להגביר את הסיכויים
.
&nbsp
תקשיבי, מעשה הבגידה עצמו, אין לו תירוץ או הסבר, לדעתי
.
אבל אחרי שמצאנו את האשם כן אפשר לחקור וללמוד מה דחף אותו/אותה לכך...
ותתפלאי לא בכל המקרים זה יצר בוגדנות טהור!
&nbsp
בפורום זוגיות נפתחה שאלה דומה, ושם מישהי הזכירה כי לרוב, מאחורי בגידות יש גם סיפור מורכב יותר, ושלשני הצדדים כנראה והייתה יד בהתדרדרות המצב - כשהבגידה היא שבר/משבר כל-שהו.
&nbsp
אז ככה, על כולנו מופעלים לחצים מבפנים ומבחוץ, והביטוי ההתנהגותי בפועל הוא סך-הלחצים הנ"ל. אז כוח-רצון ומחוייבות לבן-זוג יכולים להיות באמת עצומים ולהתגבר על כל הכוחות האחרים - אבל מסתבר שלא תמיד, ולא כולם חזקים באותה המידה.
&nbsp
אז כן, העדר יחסי-מין בהחלט יגביר את הלחץ לחפש יחסי-מין... זה רק טבעי... בטח אצל צעירים. וכל אחד והיצר שלו, וכל אחד וכוחו המנטלי להתנגד לייצרים הנ"ל. אז לבגוד בפועל זו טעות, כי מבחינתי - רגע אחד לפני! שנייה אחת לפני... תרים טלפון ותודיע - זה נגמר! ואז תעשה מה שבא לך... (כמובן נכון לגברים ונשים בלבד...).
&nbsp
אני הייתי עד מקרוב למערכת-יחסים בטווח ארוך שנמשכה יותר מ- 10 שנים, בה היו נפגשים פעמיים בשנה לחודש, ועשרה-חודשים כל אחד חי במדינה שונה. אז את לא באמת יכולה לצפות מכל בחור ומכל בחורה להתנזר מסקס מגיל 18 ועד גיל 30+... עשרה חודשים בשנה! אז הם הגיעו להסכמים שלהם של מה מותר ומה אסור, וממה שאני יודע גם מיעטו מאוד לנצל את מה שכן היה מותר להם... אבל אפשרות לגיטימית הייתה להם

&nbsp
הם לא חיו בחלום! ודרך-לגיטימית ומוסכמת לפורקן טיבעי וגם לקצת חברה - הם השאירו לעצמם, אחרת לא היה סיכוי בעולם שהם היו מחכים כל-כך הרבה שנים האחד לשנייה - ובהצלחה. לפחות לדעתי האישית, וכמובן אני מדבר על הכלל, ולא על היוצאים מהכלל שיחכו גם בלי לאכול ולשתות 20 שנים לאהוב/ה שלהם...
. את אלה יש בעיקר בספרים ובסרטים
.
&nbsp
אי-אפשר לפעול נגד הטבע, ואז עוד לבוא בתלונות.

DogsPCI

New member
תיקון טעות...

(כמובן נכון לגברים ונשים בלבד...) = (כמובן נכון לגברים ונשים כאחד...).
&nbsp

אני ממש נגד הכללות כאלה

על גברים או נשים.
&nbsp
לי למשל, היה מאוד קשה להיות בקשר כזה כי מהר מאוד הייתי מתוסכלת מינית. ואני אישה.
יש אנשים שאין להם שום בעיה להיות נאמנים מינית בקשר גם אם נפגשים פעם בהמון זמן. זה פשוט לא עיניין גדול מבחינתם.
אין לי מושג מי הבחור, כמה זה באמת קשה לו וכמה האקסית בתמונה..

Berethor

New member
"אם אין אוכל בבית, אז אוכלים בחוץ"

יש גברים שיבגדו אפילו אם יש להם הכל, כי אף פעם "לא מספיק להם", זה נקרא חמדנות, ויש גם כאלה שלא יבגדו אפילו אם את "מייבשת" אותם. אבל יש לציין שבגידה עקב מחסור אמיתי היא הכי הגיונית. "זוגיות" מרחוק לא מומלצת, "רחוק מהעין רחוק מהלב".

ommerl

New member
לא.

הוא עלול לשכב עם אחרת, אבל זה לא יהיה בהכרח בגלל מיעוט במין.
&nbsp
אם מערכת היחסים מספקת אותו רגשית, אין לו שום סיבה לשכב עם האקסית. אם סיפוק מיני זו בעיה אז יש דרכים לספק את המיניות בלי לבגוד.
&nbsp
אם הוא יבגוד- זה אדם שהיה בוגד בין כה וכה בלי קשר למרחק. לדעתי.

למעלה