זוגיות מתפרקת עזרה דחוףףףף

זוגיות מתפרקת עזרה דחוףףףף

התחתנו לפני פחות משנה ומאז יש לנו בעיות תיקשורת קשות מאוד אנחנו לא משדרים על אותו גל כל הזמן מריבות אני מרגישה שהוא כל הזמן עסוק באינטרנט ובלרצות את החברים שלו שהם רווקים אני לא מקבלת ממנו תשומת לב שאני צריכה ותמיכה בנוסף אני בקשר מדהים עם ההורים שלו והוא לא מוכן שנישן שם יותר בסופ"ש כדי שלא יהיו ערים למריבות ביננו כי הם תמיד לטובתי אבל מה אם יש מריבה הכי קטנה בבית הוא רץ לספר להם ניסיתי לדבר איתו אבל הוא טוען שהוא לא יוצא עם חברים לבד ושלא טוב לו אולי הגיע הזמן להתגרש צריכה עצה דחוף

טל205

New member
חסרים קצת פרטים

כמה זמן הייתם חברים לפני שהתחתנתם? לא רצים מיד להתגרש! נישואים זה לא רק ללקק דבש. זוג שלא רבים הם זוג לא נורמאלי. אין זוג שלא רבים! ניסית לדבר איתו על כך? ניסית לחשוב ממה נובעות המריבות? כי לפעמים הן נובעות מלחץ ומכל מיני דברים חיצוניים.. מקווה שהעיניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר בכל אופן אני כאן לצידך תמיד..טל.

רינהויס

New member
לדבר ולחשוב ממה נובעות המריבות

זה תגובה של נשים, לכן אם את רוצה "לדבר על זה" תדברי עם חברה. ידוע ("מחקרים מוכיחים") שלנשים יש צורך לדבר שוב ושוב ולדוש ממש בנושאים שמציקים להן. בעלי עכשיו באיזה טיפול, ואני לפעמים באה איתו וזה עוזר לי (קצת...) להבין דברים ולנהוג אחרת. מכל מקום, אין לצפות שהאושר יגיע מבחוץ, כלומר במקרה הזה "ממנו". תעשי דברים שטוב לך, תצאי עם חברות, תחביבים, חוף הים, סרט - אפילו לבד, אל תצפי שהאושר יבוא רק ממנו. בהצלחה רבה! (גם לי יש בעיות, אם זה עוזר לדעת שאת לא לבד...)

מה את מרגישה לגבי בן הזוג שלך? האם

את אוהבת אותו? האם הוא אוהב אותך? האם לפני הנישואין היה המצב אחרת? אני מאמינה שהתחתנתם כבר במצב לא כל כך טוב והיחסים הלא טובים ממשיכים. את נמצאת בנקודה בה את צריכה לחשוב, האם את רוצה אותה? האם ישנה אפשרות לגשר על הויכוחים? זאת אפשר וכדאי לעשות בתנאי שישנה אהבה. במידה ויש עניין כדאי לפנות לטיפול זוגי. בטיפול יוכל המטפל לעזור לכם לראות איפה אתם "נתקעים" ולבנות "חוזה" חדש והתחייבות לרצונות שלכם ולתפקוד שלכם כזוג באופן משביע רצון.

למעלה