זוגיות פרק ב' במשבר רציני
לפני כמה זמן שיתפתי אותכם שבעלי לא משתתף כמעט בהוצאות הבית ומבחינה כלכלית מאוד הפריע לי שרק אני צריכה לשלם הכל, אז היה שיפור שבוע שעבר והוא רכש 2 מוצרים שהיה צריך להחליף (בערך 5,000 ש"ח), מאוד הערכתי את זה! בסופש הילדים שלו היו צריכים להגיע ואני אוהבת לבשל ולאפות ולפנק את כולם כל אחד מה שהוא אוהב, עשיתי קניות השבוע (לבד הוא לא הרגיש טוב) ועדיין היו חסרים כמה דברים, בשעה 10:15 הוא היה אמור כבר לצאת לכיוון שלהם הם גרים רחוק מאיתנו, אני קמתי בשעה 06:00 והתחלתי לבשל ולארגן את הבית , יש לנו גם תינוקת והיא בכתה וצריך לטפל בה והוא עדיין ממשיך לישון , אני מחכה אולי סוף סוף הוא יקום ויעזור לי קצת, בשעה 08:30 הלכתי להעיר אותו והוא בשלו עדיין ישן (ד"א לא היה משהו מיוחד יום קודם הוא הלך לישון מאוד מוקדם ב-21:00 ) , בשעה 09:15 כבר התפרציתי ואמרתי לו שהוא חצוף שהוא לא קם לעזור לי נשאר לו בסה"כ שעה והוא עדיין צריך להתארגן והוא פתאום התחיל להתעצבן מה פתאום אני מדברת אליו ככה, אז א' הוא צודק שאני צריכה לדבר יפה אמרתי לו שהוא חוצפן ושהוא צריך לעזור בבית ואם הוא לא מתכוון לעזור אז עליי זה לא מקובל. ב' האם זה הגיוני שאני אבשל אארגן את הבית אלך עם התינוקות לקנות את הקניות החסרות והבן אדם קם ופשוט יוצא כאילו זה בית מלון? בנוסף הוא לא עוזר לי בכלל בבוקר בזמן שהוא ישן אני קמה מארגנת את הילדה והוא קם לעבודה רק ב 9:00 - 10:00 למרות שהוא אמור להתחיל לעבוד ב- 8:00, האם זה נראה הוגן שאני צריכה לעשות הכל והבנאדם פשוט ישן לו??????????????? - הוא עזב את הבית אתמול אמר שהוא לא יכול להמשיך שאני משפילה אותו , למרות שאני צודקת..