זוגיות ראשונה, לא מוצאים על מה לדבר

זוגיות ראשונה, לא מוצאים על מה לדבר

הי
יצאתי עם מישהו 3 וחצי חודשים, לשנינו זו הייתה הזוגיות הראשונה, ללא ניסיון מיני וזוגי לפני כן ואנחנו נושקים לגיל 30...
הכל היה טוב ויפה רק שהתקשורת בנינו ברמה האינטלקטואלית הייתה די רדודה והיינו שותקים המון.
הוא נפרד ממני בגלל זה וטען שאני מדהימה והכל אבל שאין חיבור ואין נושאים משותפים.

המצב אבסורד, שנינו נורא דומים מטעם מוזיקלי ועד פוליטי, אוהבים ספרים, ספורט, אמנות, אוכל, פוליטיקה. אפילו למדנו את אותם תארים ועבדנו באותו קום עבודה עם אידיאולוגיה מסויימת. כאילו שכפול האחד של השניה...
אני אדם דעתן באופן כללי וגם הוא.

חשבתי שאולי זה קרה כי נפגשנו יחסית מעט, דיברנו בטלפון מעט וגם ככה חדשים בזה ומפוחדים, והיה קשה להיפתח ולשתף ופשוט לדבר ולחפור... אולי זה עיניין של להתרגל ואז אין תחושה של ביקורתיות ושיפוטיות? הוא בעצמו לא היה מרבה לדבר אבל אני יודעת שהוא אדם מאוד משכיל וממולח ופעיל בכל הרמות. אולי לא איתגרתי אותו מספיק?

בכל מקרה, השבוע אחרי חודשיים בנפרד הוא הציע שננסה שוב, אנחנו חושבים על זה אבל ברור שנושא ההתאמה הזאת עדיין נמצא בראש. זה מציק כי מעבר לזה אנחנו באמת אוהבים ומסתדרים ומעריכים אחד את השניה.

יש הצעות? איך להיפתח? פעילויות מסויימות... מקומות בילוי? אולי לעבוד על הביחד בתחביבים משותפים והשאר יבוא בהמשך?

dafi02

New member
מנסה לעזור...

קודם כל לדעתי עצם העובדה שהחלטתם לנסות שוב... זה רק אומר שיש משהו באוויר.
לגבי ההצעות...
תנסו לצאת למקום שלא נמצא בטופ 5 שלכם... שיהיה חדש לשניכם, אולי תלכו לחדרי בריחה (עכשיו זה באופנה וזה מגניב ולא שיגרתי), אולי לכו לקיר טיפוס, אולי טיול נחמד איפשהו בטבע-עם פיקניק קליל ויין טוב)
לדעתי כל יציאה מהשיגרה יכולה להביא לתוצאות טובות.
מקווה שעזרתי.. והמון בהצלחה!! :)

dahoe

New member
אולי תשקיעו בלהפוך קודם כל לחברים טובים.

מה שכתבת בסוף ההודעה שלך נראה לי בדיוק זה. צאו למקומות בילוי ששניכם נהנים בהם, עשו דברים ששניכם אוהבים. אל תחששו מלהראות אחת לשני מה הכי נוח לכם לעשות, מי הכי נוח לכם להיות. דווקא ההתאמצות היא זו שעשויה לחבל בכל העניין. שניכם יודעים שאתם בתוך זה, אז פשוט תשקיעו בלהרגיש נוח זו עם זה.

dory141

New member
אולי הוא דווקא מחפש מישהי שהיא ההפך ממנו

אני דווקא כמוך, כן מעוניין לחפש מישהי שדומה לי. הייתי אומר שאין טעם להתעקש, כלום לא יילך בכוח. אולי צריך לחפש כיוון אחר מבחינתך והוא שייך להיסטוריה.

dory141

New member
הצעה נוספת

חופשה בארץ או בחו"ל, אולי טיול באיזה מקום שלא הייתם בו; תרבצו על חוף הים באזור המגורים או במקום אחר; התנסות חדשה (אני הלכתי עם מישהי לבר סיגרים פעם, ביוזמתה, יש לציין. בסוף העישון ,שנינו הגענו למסקנה שזה לא בשבילנו); תערוכה של נושא שמעניין אתכם; סרט; הצגת תיאטרון; תפריחו עפיפונים. בקיצור, תשברו את השגרה. חג שמח!

אולי תנסו למצוא תחביב משותף

או ללכת לפעילויות מיוחדות כמו "חדר בריחה" או החלקה על הקרח-דברים שיש בהם גם עשייה וגם מעוררים שיח אחרי זה-שלא לדבר על זה שהם די מהנים

למעלה