זוגיות - שאלה המופנית ללאונרדו ♥ ♥ ♥

victorian55

New member
זוגיות - שאלה המופנית ללאונרדו ♥ ♥ ♥

ויקי בת כרמלה 29.3.1968 מתי את רואה אותי בזוגיות? (גרושה 3 וחצי שנים)

אופס נשלח בטעות../images/Emo52.gif

טוב בקיצור....כן אבל..תנצלי ערבים פנויים וצאי למקומות שבהם ניתן לפגוש, כמו סדנאות,ריקודים (שםעם אהבת) משהו קל אבל... זה קשר לא פשוט אבל שונה מזה שהיה לך..זה ששמור לך..ההדרכה המלאכית שלך מוסרת לי להגיד לך יאללה צאי לדרך (למעשה אמרו לי זאת ב'רונית' - ראדיו ..שפרושו צאי לדרך..הרון שנראה כמו R..)

victorian55

New member
לאונרדו לא הבנתי ממש את תשובתך...סליחה

1. האם תשובתך מיועדת לי? לויקי? (כי כתבת שזה נשלח בטעות) 2. מתי הזוגיות תגיע? 3. האם אפגוש אותו בסדנאות/ריקודים? כי אני לא ממש מתחברת כרגע לבילויים מהסוג הזה. 4. מהי כוונתך שהקשר לא פשוט? זה ששמור לך? 5. מה זה רונית רדיו?

פרשנות...

1. כן ויקי, (ראית שזכרתי..) 2. משתתחילי להניע את הגלגל זה יזוז די מהר יהיו אחד או שניים..מה שאני קוראת שלבים בסולם או אימון או חילוץ עצמות..צריך לבוא מוכנים לקשר..לא מידי מורעבים..אם את מבינה כוונת (ולא רק במובן של סקס במובן של כמיבב יותר מידי גדולה שתבריח כל גבר שאני מכירה..וגם אישה שרוצים אותה בלוחץ..נכבית לרב..בקיצור "ה"קשר בהא הידיעה זה משהו כמו חצי שנה שבעה חודשים..אבל יהיו הכרויות מענינות..יציאות וזה.. 3. אותו כנראה אבל תלכי לאיזה סדנא שבא לך... רקדת פעם- לא?!... (זה לא עד כדי כך קבוע ...מה שכן יש לך שידוך קרמתי) 4. שמור לך...שלי גם לא פשוט אגב, אהבה שתהיה מעט סבוכה גם בשל מצב משפחתי..וגם אישיות..לא טוב לדעת הכל..ש...! 5. תכנסי לאתר שצרפתי כמסמך מצורף...הרון ששמו ראדיו..שנראה כמו R ופרושו צאי לדרך ..הזוגיות לא תבוא אם לא תביאי אותה...

victorian55

New member
ללאונרדו המקסימה ♥ ♥

האם תוכלי לאמר לי מהו שידוך קרמתי? האם זה קשור בעניין שהוא שלילי מגלגולים קודמים? האם הבנתי נכון שהזוגיות תגיע רק בעוד 7 חודשים? תודה מה - ♥

לא בדיוק הבנת נכון..אם

את עדיין חושבת על "ה" זוגיות.. לפני ה-זוזיות יהיו מעיין שלבים של השתחררות..שיאפשרו את הזוגיות ... אין פה ממש קיצורי דרך..כי אם תשמרי את עצמך לזוגיות..תבואי אליה לא מוכנה..יש משהו שעלייך לקבל ממערכת יחסים כאילו משנית...\ ולא תמיד המילה קרמה היא לשלילה..בכלל לא..קרמה זה מסלול חייך.. וזוגיות שנקבעת מראש היא לא בהכרח תיקון... לרוב זו פשוט אהבה נשמתית שמסרבת להפרד... במקרה שלך, זה פשוט עניין של בניית יחסים במקום שיש משקעים. אבל עזבי למה לחיות בעתיד תשהי בהווה

victorian55

New member
האם כשאת אומרת לי...

"אם תשמרי את עצמך לזוגיות...תבואי אליה לא מוכנה". האם צפויה לי בקרוב זוגיות זמנית שאקבל ממנה משהו? (פשוט פוחדת להתמסר לגבר שלא יהיה הזיווג שלי) אלפי תודות לאונרדו אין לך מושג כמה את עוזרת לנשמתי להפתח לעולם.

כן. ומה שאריאלה רשמה זה

תקשור מאוד חשוב עבורך..קראי בו שוב ושב.. שימרי עליו לעיון חוזר מה שנקרא! בהצלחה (ההבדל בגישות הוא לא סתירה אגב זה גם מה שאני ראיתי יש דרכים שונות לפעולה והנ לך שתיים..)

למעלה