זוגיות שלי ושל בעלי

Yael569

New member
זוגיות שלי ושל בעלי

שלום תמי רציתי לדעת מה יהיה המצב שלי ושל בעלי בעתיד הרחוק האם צפוי לנו גירושים? מה המצב שלנו כלכלי ובזוגיות בעתיד? אני מניחה שאת כבר זוכרת אותי אז את לא צריכה את הפרטים שלי
יעל.

יעל בת....X

ושם בעלך X בן Y (שמם האם) תאריכי לידה.... ואז יש מסר..... העיקרון במסר הוא שמישהו מקבל משהו מימישהו..אני רק צינור / כלי..שמעביר משהו .. לשם דיוק צריך שם שום האם..כך זה מתוייק בסיפריה הגבוהה...

Yael569

New member
יעל בת רבקה שלמה בן רוזי(אסתר)

שלמה- 28.6.59 יעל-5.4.69

יעל שלום

יעל בת רבקה שלמה בן רוזי(אסתר)‬ שלמה- 28.6.59 יעל-5.4.69 אש ואויר...קשר נפשי חזק שלאחרונה ידע מהמורות... יש בניכם חוזה קרמתי נראה כי למרות ששלמה אדם חזק ודומיננטי הפעם הצלחת הנישואין בידייך באם תשכילי למחול ולסלוח תלמדי לכעוס...רק תעשי זאת בניכם, תלכו לטיפול זוגי / לגישור / לאימון (קווצ'ינג) זוגי או כל תכניקה שתאפשר לך להביע רצונך ולכם הידברות... שלמה צריך את כעסך בדיוק כפי שהוא צריך את אהבתך ואל תתפתי למקומות של דווקא כי אז באמת שזה יהיה הסוף כמו שהוא אמר לך זה באמת היה רק סטוץ אך מצד שני גם מה שהו סטוץ קורה בגלל מה שלוחץ בבית פנימה.... יש לכם עבודה לעשות..בהצלחה... ושבת שלום * מה קרה עם האוטו???

Yael569

New member
תודה על התשובה !:) עם האוטו לא החזיר תשובה

מה באמת יהיה אם המכירה של האוטו?

לא יודעת..שמת רוזמרין??

שקראתי את העצה של אריאלה צחקתי... ועידית שהיתה לידי אז אמה שזה עובד..שהדירה שניסו למכור נמכרה באותו יום ששמו רוזמרין בפינות של הבית ההוא לא יועיל..לא יזיק...ח.... אם זה יעבוד ספרי לחברים..!!!!

Yael569

New member
או שחכתי אבל היום התקשר מישהו

לגבי האוטו ואיזה מצחיק זה כי דווקא היום ששאלת אותי על האוטו התקשרו :) ומה יהיה עם זה שהתקשר אני אמכור סוף סוף?

לא הבנתי, מה עם הרוזמרין?

אני מציעה קצת סבלנות, תמי אמרה לי, כל עקבה לטובה כשלא הזכרת איזה אוטו? האם פרסמת ביד2. סליחה על השאלה, נכון שאת קצת קשורה לאוטו הזה ? שב"ש אריאלה

Yael569

New member
כן היום אני שמה רוזמרין לפני שבא עוד מישהו

לראות את האוטו ואני קשורה לאוטו הזה באמת[: אז שיהיה בהצלחה..

חמודה את,רוזמרין

צריך להיות כל הזמן, ב-4 פינות האוטו, לא לפני מישהו שבא. דבר נוסף- כשאנו קשורים למשהו אז הוא נשאר אצלנו, מן הסתם, עשי תהליך שחרור . בהצלחה אהבה אריאלה

למעלה