שלום תמי רציתי לדעת מה יהיה המצב שלי ושל בעלי בעתיד הרחוק האם צפוי לנו גירושים? מה המצב שלנו כלכלי ובזוגיות בעתיד? אני מניחה שאת כבר זוכרת אותי אז את לא צריכה את הפרטים שלי
ושם בעלך X בן Y (שמם האם) תאריכי לידה.... ואז יש מסר..... העיקרון במסר הוא שמישהו מקבל משהו מימישהו..אני רק צינור / כלי..שמעביר משהו .. לשם דיוק צריך שם שום האם..כך זה מתוייק בסיפריה הגבוהה...
יעל בת רבקה שלמה בן רוזי(אסתר) שלמה- 28.6.59 יעל-5.4.69 אש ואויר...קשר נפשי חזק שלאחרונה ידע מהמורות... יש בניכם חוזה קרמתי נראה כי למרות ששלמה אדם חזק ודומיננטי הפעם הצלחת הנישואין בידייך באם תשכילי למחול ולסלוח תלמדי לכעוס...רק תעשי זאת בניכם, תלכו לטיפול זוגי / לגישור / לאימון (קווצ'ינג) זוגי או כל תכניקה שתאפשר לך להביע רצונך ולכם הידברות... שלמה צריך את כעסך בדיוק כפי שהוא צריך את אהבתך ואל תתפתי למקומות של דווקא כי אז באמת שזה יהיה הסוף כמו שהוא אמר לך זה באמת היה רק סטוץ אך מצד שני גם מה שהו סטוץ קורה בגלל מה שלוחץ בבית פנימה.... יש לכם עבודה לעשות..בהצלחה... ושבת שלום * מה קרה עם האוטו???
שקראתי את העצה של אריאלה צחקתי... ועידית שהיתה לידי אז אמה שזה עובד..שהדירה שניסו למכור נמכרה באותו יום ששמו רוזמרין בפינות של הבית ההוא לא יועיל..לא יזיק...ח.... אם זה יעבוד ספרי לחברים..!!!!