זוגיות שנגמרת

מרב14

New member
זוגיות שנגמרת

אני נשואה פלוס 2 שממש בימים אלו מסיימת את הקשר הזוגי עם בעלי או יותר נכון בעלי עזב את הבית אני אפילו לא מסוגלת לרשום את זה מרב שאני שבורה , יש תירוצים ויש מה שהאינטואיציה שלי אומרת הוא טוען שהוא צריך לחשוב ושהוא מבולבל אבל אני מרגישה שיש לו מישהי ואני נגמרת מזה אני לא מצליחה להרים את עצמי ולהמשיך לתפקד אני לא מצליחה לישון ואין לי כח לעשות כלום אני חייבת עצה דחוף

פרוק של זוגיות זהו משבר מאד גדול.

אין לי ממש עצה עבורך, אלא, לקבל את המצב ולארגן לעצמך חיים טובים בלעדיו. כיום את צריכה להתאבל על הקשר מה שנראה לי שאת עושה, תוציאי את הרגשות שלך, תבכי, תעשי מה שנכון לך להוציא את המועקה. זה הזמן להיות בקשר עם חברות, בני משפחה ואנשים תומכים איפה שאת יכולה לשים כתף לקטר ולבכות. תשתפי את ילדייך (בהתאם לגילם) בקושי שלך ובלי להכנס לפרטים כמו מי עזב ומדוע. אם את מרגישה צורך, יתכן שיש מקום למפגש עם אשת מקצוע. לפעמים נכון לשוחח עם אשת מקצוע , משהי אובייקטיבית שיכולה להיות גם משענת וגם מכוונת בדרכך החדשה. את תרגישי עצוב וקשה זמן מה אבל אם תעזרי, תשיגי לעצמך תמיכה, ותעשי אירגון מחדש לחייך, תמצאי עצמך במשך הזמן מבינה, מקבלת ואף מרוצה ממצבך החדש. מאחלת לך שתצלחי את הקושי ותעברי את המשבר מהר וטוב. את מוזמנת להיות איתי בקשר .

gilily

New member
עזרה מקצועית בזמן משבר

אם תמשיכי להרגיש חסרת כוחות, שווה לך לשוחח עם רופא המשפחה או פסיכיאטר על מנת שימליצו לך על כדורים נגד חרדה שירגיעו אותך קצת ויאפשרו לך לחזור לעצמך. כמובן שגם טיפול פסיכולוגי מומלץ. ישנן מרפאות לבריאות הנפש אשר מציעות סיוע מקצועי פסיכולוגי ופסיכיאטרי ללא תשלום או בתשלום סמלי. אני מצרפת להודעה הזו את הרשימה שלהן. הרבה הצלחה

למעלה