זוגיות

tall2004

New member
זוגיות

שלום רציתי לדעת לגבי הזוגיות נולדתי ב 18/1/1968 ובעלי ב 9/5/1963 תודה רבה ט

אפשר גם לשאול את החתול של אפרים

שהוא נחבא אל הכלים וביישן גדול כידוע, אך תשובותיו הן למופת ואף לא אחד חזר בתלונה על כך שיש זיוף ביללותיו והן לוקות בחסר. יתר על כן הוא נפלא בחימום המיטה ותחליף נהדר לבקבוק מים חמים (כזה מהגומי של הסבתות). ולשאלתך יקירה מקדי את השאלה ונוכל להתמקד גם אנו (לא שזה מבטיח תשובה, אלא שנוכל להתמקד)

אני מניח שיפטיר לך

יללה או שתיים ובאם תינתן לו צלחת חלב מהביל יעקם עליה את אפו מתוך הילל תוכל להסיק לך מסקנה נפלאה והארה בצידה ככה זה עם חתולים

מאידך עם למה זה אחרת

ששמעתי שיש הקוראים ביריקות הלמה, ותשובותיהן מעולות וגבוהות באיכותן מכל תשובת חתול מצוי בשכונתנו...שבכלל עכשיו הם עסוקים החתולים הללו בעסקי הרביה (זו העונה) ותשובותיהם לוקות בעינייני זימה ומרעין בישין נוספים שלא זה המקום והזמן לפרטם (יענו שהצינור אינו נקי, אז איך יראה התקשור ). על כן בעת זו אין לסמוך על חתול בנושא זה

DEL7

New member
../images/Emo140.gifמניחה שגם פסיכולוג יפטיר מילה

או שתיים אם אתן לו חופן שטרות ומתוכן אסיק לי מסקנה נהדרת והארה בצידה ככה זה עם פסיכולוגים איך יעשה מתקשר ?

יביא לך תשובה עם שלושה כיווני אויר לפחות

ותשובה זו תביאך ותובילך לצומת ובחירה בה בה תבחרי את דרכך אולי אחרת מתקשר יסכים לקחת צרור שטרות גם הוא

DEL7

New member
ואיך אדע שהמתקשר הוא צינור נקי?

אולי גם הוא כמו החתול?

DEL7

New member
אתה רוצה שאבוא עם אינסטלטור?

ועוד טוען שאני קטנונית

לא לא לא המתקשר אינו החתול

ונקיון צינורו אינו קשור לתחושתך הפנימית לאינטואיציה תפקיד הידיעה יש להניח למיינד ולהיפתח להדרכה פנימית זו היודעת אמת היא תדריכך ותנפה את המוץ מהתבן זו היא שתעיף קש לכל רוח ותותיר זרע אמת בידך

DEL7

New member
../images/Emo47.gifדוד

תודה משהו באנרגיה של דבריך לקח לי את כל המילים האחרות...

למעלה