זוגיות

לירוני23

New member
זוגיות

היי לכולם מאחר שאני מזמן לשמחתי בעיניין התקשורים אני פונה כאן בפורום... תיקשור נפתח אצלי לבד...ניפתח בזמן של קושי כבד במערכת היחסים שהייתה לי עם מישהו...אני מאוד אוהבת אותו ואהבתי אותו... ממנו גיליתי שאני והוא היינו גלגול קודם בעל ואישה...יש לנו מדריכה משותפת שתמיד היתה אומרת שהוא אוהב אותי,ובסוף היא צדקה.... היום אני לא יודעת לאן זה הולך.נכון זה היה מאוד מרגש לגלות את הקשר שיש מאחורינו,ואת העוצמות והחיבור החזק שיש בנינו. אבל היום אני רוצה להתמסד....ולא מסוגלת להגיד לו כלום כי הוא אמר בלי מחוייבות. אני רוצה לקבל מסר על האהבה הזו אני לא יודעת מה לעשות.... תודה ח'ברה יש לכם פורום מקסיםםםם.....

spinareo

New member
כבוד הוא מעל הכול

כשיהיה מוכן למחויביות בלב שלם הוא יגיד לך התמסדות באה ממוכנות עצמית גבוהה על תתמסדי איתו אם את לא מכירה אותו לעומק והוא לא ירצה להתמסד אם הוא לא יכיר אותך לעומק אז תזמי כמה שיותר מפגשים רומנטיים בסופו של דבר זה יקרה כשהרגע יגיע שניכם תדעו אך זה לוקח מעט זמן אז תחכי בסבלנות כי סבלנות וסובלנות היא אחד הערכים הבסיסיים במערכת יחסים בריאה טובה ושלמה!!!...

roaic

New member
אם יש לך מדריכה רוחנית..למה שלא תשאלי אותה?

ואני חושב שיצא לי לקרוא כמה הודעות שלך בפורום "רומנטיקה".....

OOROO1

New member
נכון רשמתי בפורום רומנטיקה,יפה שזוכרים אותי ו

היי מה קורה... בקשר למדריכה....היא אומרת שהוא אוהב אבל מדריכים לא יכולים להחליט בשבילנו מה לעשות.הם השאירים לנו את הבחירות ולהשאיר את הבחירה החופשית... מדריך לא אומר מה לעשות...אבל היא בהחלט אמרה שיש אהבה עמוקה.....

לירוני23

New member
אני רשמתי את ההודעה ממשתמש OOROO1 של אחותי.

היא הייתה בתוך המערכת...ולא סמתי לב

בחירה בלב

אהבה והתאהבות הם הקשיים הגדולים שלנו האנשים. אצלך נראה המקום הזה פגוע וכואב. אני מקבל שהבחור נמצא שם כמו עלה נידף. הוא אמנם מחובר, אבל כל דבר וכל מילה מזיזה אותו לכיוון אחר. את נראית כמי שיושבת רכונת ראש ומחכה כערבה הבוכיה שהרוח תפסיק. הרוח ממשיכה ומפסיקה וכך גם דמעותייך. אני לא יכול לדעת על עתידך, כי אין כזה שניתן לצפות, אלא זה שתכווני בעצמך. אני יכול לומר לך שהקושי הוא אכן גדול, כבד ומפיל אותך למעמקים רגשיים עמוקים בתוכך. הייתי אומר שהמצב הזה שוחק ולא בריא. ייתכן וזו הדרך לליבו, אבל בהחלט לא הדרך ללב בריא. אני לא יודע לגבי המדריכה המשותפת, אבל האהבה הייתה גדולה. היום הגעת למקום של בחירה. מקום בו המציאות כבר ברורה, אפילו כיוון הרוח כבר אחיד - כזה שמדבר יותר על חוסר ומעט על קיום. הייתי מציע לך להרים את הראש מעל למים הגועשים, ולראות את עולמך ממקום של בחירה, עם אפשרויות של התקדמות. המקום הזה יניע דברים אצלך, אולי יעוררו אותו גם, אבל לא ניתן לדעת... הבחירה תתן לך כח להמשיך בכל בחירה שתבחרי. בהצלחה ובאהבה

למעלה