זוגיות

purple1

New member
זוגיות

כתבתי באחד האתרים למנהלת פורום שעוסק בסוד, שאני חושבת כל הזמן להכיר בן זוג, כי נפרדתי מגבר שהתעלל בי רגשית לפני 9 חודשים, אני סובלת מאוד מהנתוק כי הוא התנהג בצורה מגעילה. לטענתה, אם אני לא נקייה מנקמה, טינה וכעס לא אוכל להכיר. נכון שעדיין אני כועסת, אבל אני מאוד מעוניינת להכיר גבר אחר, כי זה גם גורם לשכוח את הקודם. אני פשוט רוצה זוגיות. לכן, אני חושבת עליה כל יום ומבקשת להכיר מישהו ראוי. שאלתי היא- האם זה בלתי אפשרי להכיר גבר חדש ? לוקח זמן להתאושש ממכה , פרדה, שברון לב. ואם יש לי מקום בלב למישהו אחר? איך שאני מכירה את עצמי, גבר חדש רק ישמח אותי ויגרום לי להתנתק לגמרי מהקודם. אשמח לקבל משוב

אוי-אוי-אוי.

תיזהרי מאד-מאד במה שאת מבקשת. כי מה שאת מבקשת עכשיו זה עוד גבר שיתעלל בך. אני לא מסכימה עם המורה שלך: אני לא חושבת שאדם נורמלי יכול להיות באמת נקי מכעס, וזה לא תנאי לזוגיות. התנאי לזוגיות טובה זה קודם כל להאמין שמגיעה לך זוגיות טובה. שבי עם עצמך ותנסי לדמיין זוגיות אידיאלית מבחינתך, ותשתדלי ליצור תמונה שאין בה סתירות פנימיות. כלומר, אם את מבקשת גבר חזק ועצמאי, אל תבקשי גם שהוא יעשה תמיד מה שאת אומרת. זה לא ילך. תכתבי לך רשימה של הדברים שאת רוצה ואח"כ תסדרי אותה כך שתכיל רק דברים חשובים. אחר כך צריך לעבוד על הדמיון כמו שמלמדים בסרט. ואל תתני את האושר שלך במציאת בן זוג. נסי ללמוד להיות מאושרת מהדברים הטובים שכבר יש בחייך עכשיו. כך תמשכי לחייך עוד דברים טובים. בהצלחה

purple1

New member
תגובתך לבקשתי לזוגיות

שלום, סליחה, מה זה אוי אוי אוי? מה נורא כל כך? אני מבקשת זוגיות טובה, ולא עוד גבר שיתעלל בי. מהיכן לקחת את זה? אני יודעת מה אני רוצה בגבר. בטח לא מה שהיה לי. אני לומדת להיות מאושרת לבד, אבל לוקח זמן. מה רע אם יכנס גבר לחיי ויוסיף שמחה? אני עובדת עם הדמיון יום יום. מבקשת אהבה, מדמיינת שיש לי גבר טוב. אבל, לוקח זמן להיות מאושרת נטו, מסכים איתי? ביחוד אחרי המשבר הגדול שעברתי. כל אלה שהצליחו, חלקם בקשו את מה שבקשו מתוך סבל וחוסר. מי שבאמת מאושר לא זקוק לבקשות אינטנסיביות. חלקם גאונים וחלקם פשוט לא ויתרו. אני באמת מאמינה שמגיעה לי זוגיות טובה כי אני אשה נהדרת, אוהבת, תומכת , יש לי מה להציע בכל התחומים. עכשיו אבקש את תגובתך, אבל בבקשה, אל תפחיד אותי עם אוי אוי אוי. זה לא חלק מהרפוי וההצלחה שהסוד מבטיח. תודה תמירה

vered126

New member
אני לא מסכימה עם התגובות כאן

סליחה , זה שמערכת יחסים אחת היתה לא טובה לא אומר שגם הבאה תהיה כזו. לדעתי מערכת יחסים בריאה במקום באמת יכולה להועיל לך ולהראות שאפשר גם אחרת... אז בלי אוי אוי אוי בקשי בדיוק מה שאת רוצה ולדעתי תקבלי את מה שאת צריכה אבל תבקשי ותתמקדי בגבר שיקבל אותי ויעניק לי אהבה רבה, שיכבד אותי ושיקח אותי הלאה... וכו וכו.. בהצלחה!!!

purple1

New member
תודה לורד

שלום ורד יקרה, תודה לך על תגובתך שמקובלת עלי מאוד. אני מסכימה עם כל מילה שכתבת. תודה על האחולים ומקווה שגם לך טוב וימשיך להיות לך טוב בחיים

א. אני יצור אנוש ממין נקבה, וזה גם כתוב לי

בפרופיל. סתם לידיעה. ב. נכון שזוגיות טובה מוסיפה המון אושר לחיים, אבל שימי לב לניסוחים שלך: "אני מאוד מעוניינת להכיר גבר אחר, כי זה גם גורם לשכוח את הקודם" ו"גבר חדש רק ישמח אותי ויגרום לי להתנתק לגמרי מהקודם". כלומר כל הכיוון שלך הוא לא בחשיבה חיובית של יצירת זוגיות חדשה וטובה, אלא לכיוון של שלילה של מה שהיה קודם. עכשיו, אם ראית את הסרט את ודאי זוכרת שהם מדברים שם שאם אנחנו כל הזמן חושבים על מה שאנחנו לא רוצים, אז היקום גורם לדברים האלה (שאנחנו חושבים עליהם כל הזמן) להופיע בחיים שלנו. האוי-אוי-אוי היה נסיון להזהיר אותך מהמצב הזה. הסוד מבטיח ריפוי והצלחה, זה נכון. באותה מידה הוא מבטיח אומללות ועוני. הכול תלוי במחשבות שלנו, וההתרשמות שלי מההודעה הראשונה שלך היתה שהמחשבות שלך ממוקדות מאד באקס ובדברים הרעים שהיו. אם זה המצב, אז עד שלא תשני את המחשבה את מסתכנת בחזרת ההיסטוריה. אולי זה מה שאותה מנהלת התכוונה: את צריכה לוותר על המחשבות על האקס. בן הזוג הבא שלך הוא לא איזה תרופת פלא נוגדת אקסים, גם אם הוא הכי מושלם בעולם. מי שיכול לרפא את הכאב מן העבר זה רק את, ולא מישהו חיצוני. זה הכול.

purple1

New member
תגובה לזוגיות

שלום לך לא הבנת את כוונתי. אני לא יכולה להוציא אותו מהראש לגמרי. זה טבעי שאני חושבת עליו. אבל הסברתי לך את כוונתי, ואת טועה ומפרשת לא נכון את כוונותי. ברור שאני צריכה לשנות את המחשבה. אבל בן זוג עוזר, ואף אחד לא יספר לי שזה לא נכון. אני לא תולה את כל אושרי בגבר, אבל, בהחלט זה עוזר שיש מישהו אחר להתמקד בו אם אוהבים אותו וזה עוזר לתהליך הרפוי. אני בת 52, ויש לי מספיק נסיון. אני חושבת על מה שאני רוצה. גבר ישר, חם, אדיב ומקשיב. המחשבות הרעות על האקס לא יעלמו להן כל כך מהר. זה לא טבעי. אני עוברת טפול פסיכולוגי, ויודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות. אבל יש תת מודע שהוא חזק ממך, וזה לוקח זמן. רציתי להבהיר לך, אבל תודה על תגובתך

ראי נא,

רק רציתי להפנות את תשומת ליבך לנקודה שקפצה עלי מההודעה שלך. אם טעיתי, מה טוב. אני מאחלת לך זוגיות נפלאה בחייך בעתיד הקרוב מאד.

naama2712

New member
לא אוהבת את קטע הריבאונד

את כותבת :"גבר חדש רק ישמח אותי ויגרום לי להתנתק לגמרי מהקודם". דבר ראשון, מי אמר? דבר שני.. לא כדאי למהר למערכת יחסים הבאה עד שלא הבנת איפה בבחירות שלך הזמנת את החבר הקודם. הרעיון הוא שהגבר הבא לא יגרום לך עוד כמה חודשים להיות באותו הסרט....

פנינה51

New member
הי פורפל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נעמה2712 ומיתר נדיר צודקות לא כדאי ,אבל ממש לא כדאי למהר למערכת יחסים הבאה עד שלא תדעי למה מיגנטת את הגבר ההוא לחייך,ואיפה טעית פשוט תעשי עבודה וחפירה לעומק. בהצלחה קבלי חיבוק ממני

gils33

New member
משהו להוסיף בקשר לזוגיות לפרפל

קשר קודם לא חייב להשפיע על קשר עתידי. כמו שאמרתן כאן יש באמת להשקיע את כל הרצונות לקבל קשר חדש אוהב וטוב, לפעמים היקום מזמן לנו קשרים שאולי רצינו בהם אבל לא תיארנו לעצמנו איך הם יתפתחו, אני יכול לתת דוגמא ממערכות יחסים קודמות שהיו לי, אתה פוגש מישהי ואתה בטוח שהנ מצאת את אהובת ליבך, ההתאהבות הראשונית עוברת ואז לאט לאט מתחילים להכיר אחד את השני, ולא תמיד זה מתאים - מה לעשות,פשוט לקבל החלטה,שאנו משנים או רוצים לשנות את הזוגיות שלנו לזוגיות אחרת תוך למידה מהזוגיות הקודמת ומה אנחנו מבקשים לנו להבא. החיים זה כמו מורה טוב - רק צריך לקחת את הדברים הטובים ולהמשיך איתם קדימה אני מאחל לך הצלחה בכל ליבי תחשבי על זוגיות טובה ופשוט תגלשי לתוכה המון אהבה

purple1

New member
ל-gils33

שלום לך סוף סוף אני שומעת פה דבורים לעניין. אני בת 52, לא ילדה ובכל זאת נפלתי בפח. ידעתי עליו דברים, אבל הוא תמיד הבטיח לשפר, לנסות, חזר אלי 5 פעמים. אולי טעיתי שנשארתי איתו אבל היה לי רגש אליו, פחדתי להיות לבד ולא ידעתי שהוא נבלה. זה התגלה לאט לאט. ברור שיותר לא אצא עם מישהו דומה לו. בדיוק על זה כתבתי וקטלו אותי, שאני חושבת על זוגיות טובה שגם תעזור לי להרגיש יותר טוב, וגם אני עשיתי שעורי בית. תודה מכל הלב על הפרגון. אתה ממש נהדר

פנינה51

New member
מדען חלל

יפה אמרת זה כמו שבוב פרוקטור אומר בספר "אני מכיר את עצמי כבר 44 שנה לפעמים מתחשק לי לנשק את עצמי"

למעלה