זוגיות

tall2004

New member
זוגיות

שלום רציתי לדעת על זוגיות תאריך לידתי 18/1/1968 ובעלי 9/5/1963 שמותינו מספר 3 שניהם תודה

כל הארץ פצחו ורננו וזמרו

זמרו ליהוה בכינור וקול זמרה בחצצרות וקול שופר הריעו לפני המלך יהוה ירעם הים ומלאו תבל וישבי בה נהרות ימחאו כף יחד הרים ירננו לפני יהוה כי בא לשפוט הארץ ישפט תבל בצדק במישרים

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

11.34 זה עדיין בוקר נכון? החתולה שלי אומרת ששלוש לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא טוב! חמודה,אם הכל היה בסדר וזורם לא היית צריכה לשאול על הזוגיות. בגדול אומר שרואים (ללא קשר לתאריכים ולשלוש) מחסומים בחיים האינטימיים אצל שניכם, כאשר אצלך יש מחסום המונע ממך (לא כשאת לבד עם עצמך) אלא כאשר את עם בן זוג את מלוא ההנאה, ולבן זוגך יש בעיה להוביל אותך לגבהים שנפשך חושקת בהם. בקיצור מעט תקשורת ומעט פתיחות לא תזיק וגם טיפול אם זוגי או לבד גם לא. אם זה נכון אז אני אחראי, אם לא אז החתולה שלי אשמה! נ.ב. אני כותב כל זאת מעל דפי הפורום מאחר והשאלה נשאלה מעל דפי הפורום.

זה בהחלט בוקר

מישהו שמפריח מילה לחלל האויר, ומצפה לתשובה מפורטת. זה מישהו שמצפה שיעשו בשבילו את כל העבודה. הוא לא ינקוף אצבע. אז אני חושב שהתשובה בשבילו היא שמה שיהיה עם הזוגיות שלו, (או שלה,) זה מה שהוא יעשה איתה. אם יש לו בעיות בזוגיות, וכנראה שיש, כי אחרת לא היה שואל. שיקח אחריות עליה. יגלה מעורבות ועינין, ולא ישאיר את זה ליד הגורל. ודומני שזה מה שדוד רצה להגיד. יעקב

למעלה