זוגיות

noga03

New member
זוגיות

שמי נוגה ת.לידה- 5/4/74 שעה 12 מקום-יפו בן זוג-נוח ,תאריך-12/6/73 מקום לידה ארה"ב עשה עלייה לפני כחודשים. הכרנו כחברים טובים התפתח לזוגיות אחרי חודש נפרדנו מיוזמתי חזרה ? עתיד לקשר ? זוגיות מאושרת וטובה ?

אש לרגלי ההר

התמונה של יופי כשם שאור האש המאיר את ההר לא מגיע למרחקים כך היופי מקשט רק עניינים קטנים יופי מביא הצלחה אך אין הדבר הכרחי אלא קישוט בלבד וראוי להשתמש בו בחסכנות כפי שהשמש החזקה מקור החיים, מקושטת על ידי הירח והכוכבים כך ראוי להוסיף רוך ויופי לדברים הרצינים והמרכזיים בחיים אי צ'ינג המהירות היא מן השטן ולכן השתהיתי לענות רק עתה

סיריוס1

New member
שידוך הוא העשייה הכי קשה...

..שנותר לעשות לאחר תהליך בריאת העולם שנמשך 6 ימים. לאחר מכן, השידוך נשאר לו לבורא כמלאכה יחידה שהוא עוסק בה. אין היכול עליו או על בלעדיו. ולכן רק אומר: רק הבורא ידע האם נכון או מוצלח יהיה ביניכם. אני רק אנסה להביט רחוק לאופק ולראות האם יש שם אור אצלכם, ובכן: יש שם שני אורות בצבעים שונים, יתכן וזה ממכם יחד ויתכן וזה מורה שהקשר לא אמיתי. אם הוא אמיתי, הוא יצליח. אני לא יכול להגיד האם הוא נכון או לא. זה תלוי בבורא עולם. בהצלחה בכל מקרה, סיריוס1

שירת הבנאי

אין מלאכה שהיא קשה אלא זו שנעשית מתוך כפיה. מתוך הזרימה נעשות מלאכות בהנאה רבה וקושי אינו מצוי בהן כלל וכלל. העולם כולו נברא במלה שבאה בעיתה, וכשנהגתה הוא כבר היה

סיריוס1

New member
צריך להכיר אישית, היחיד שמכיר...

..אישית הוא זה שמחייה אותם כל בוקר מחדש. לדעתי, כרגע, אין בינהם משהו משותף.

מגי 336

New member
על פי הנומרולוגיה

את - מס' מזל 9 מס' גורל 3 הוא - מס' מזל 9 מס' גורל 2 לשניהכ מס' המהות = 1 אופי דומה אך היעדים וההסתכלות על העולם שונה. שניכם טיפוסים של מנהיגים, מובילים, אצל שניכם חוסר הסבלנות הינו מרכיב אישיותי בולט, שנובע בעיקר מיכולת קליטה מהירה. אם תצליחו להקשיב זה לזו, להגיע למצב בו כשהאחד מסביר משהו והשני לא קוטע אותו ב"אני כבר יודע" אם תצליחו להגיע להבנה שבזוגיות לא מתחרים אחד בשני אלא מתמזגים לכדי ישות אחת מובילה אזי יתכן, אולי, לא בטוח... דבר נוסף שעולה - את זקוקה לחופש, למרחבים, תלמידה של החיים. הוא מעדיף את הישיבה בבית, נוטיה לרכושנות, אספנות. כמובן שתמיד אפשר לגשר על הפערים אם האהבה שורה עליכם...

למעלה