זוגיות

לים34

New member
זוגיות

היי בנות,אשמח לתשובות לגביי הזוגיות שבה אני נמצאת. רקע:אנחנו בקשר כחצי שנה,הקשר התחיל ללא כל התחייבות מצידו אך עם המון רגש וידיעה שהוא האחד מצידי,מאז ל"ג בעומר הקשר קיבל תפנית חדה,נכון עדיין ללא כותרת,אבל יש הרבה יותר נכונות מהצד השני לשמור על הקשר. אני גרושה עם שני ילדים והוא רווק עם ילד אחד במשמורת מלאה שלו,הקשר עם הילדים מעולה משני הצדדים. השאלה שלי היא האם הקשר יוביל לחתונה,האם הדרך שבה אני מתנהלת איתו היא הדרך הנכונה? שמי לימור בת נעמי 27-06-75 ושמו אייל בן חנה 28-09-66,תודה בנות!

הי לים

טוב...מה שמרגישים..פעמים רבות זה מה שיש..וכאן באמת חלה תפנית מצידו הוא חווה אובדנים לא קלים בחייו ומתקשה לתת אמון ולהדק קשרים, אך משעשה זאת הוא האדם האמין ביותר שתמצאי אי פעם...בערך בעוד חצי שנה...תקבלי טבעת אני מעריכה.... ואל תהססי ויהיה לכם אפילו תינוק משותף...ממש חמוד..או אולי חמודה...אני לא ממש יכולה לראות מה יבוא שם.. אגב אייל...שהוא כמעט בן גילי (43..)הוא אדם מאוד מעניין ושכיף לחיות לצידו..אבל לפעמים נוטה למצבי רוח (מזל מאזניים ..לא?!) תלמדי לא להיות רצינית ביחס לכל פיפס..ותחסכי לך עימותים מיותרים...כי את נורא ישרה והגונה בבסיסך..וזה עלול לגרום ניצוצות...(אני תאומים עם דגם..שזה קצת דומה..ואין חכם כבעל ניסיון..ח..)

לים34

New member
היי לאונרדו

איזה כיף לשמוע,הלכתי לישון עם חיוך ענק..............לילה טוב

תיקון..את מזל שור אך עדיין ואף יותר

יושר הוא תכונה מרכזית בך..ראי כיצד השור חורש תלמים..ת... הניגוד הוא אותו ניגוד במקרה זה (אני ממש לא בקטע האסטרולוגי איזה גאון גדול אגב..סתם בחורה אקלקטית..)

לים34

New member
היי לאונרדו

האמת מזל סרטן,גם לא מבינה גדולה באסטרולוגיה אבל יודעת שסרטן ומאזניים קצת בעייתי. היה לנו ויכוח די טיפשי היום,הוא כאילו כל הזמן מנסה להוכיח לי שהוא "חופשי" לא מוכן להתחייב ואו לשים כותרת על הקשר,לי מאוד קשה עם זה אני מרגישה מאוד מחוייבת והאמת גם שמאוד רוצה אותו,אולי תוכלי להגיד לי איך כדאי לי להתנהג איתו,פתאום הטבעת נראית כל כך רחוקה קשה לי להאמין לשינוי כזה דרסטי ומשמעותי,למרות שאני מאוד חיובית במחשבות שלי. אז מה את אומרת מה עליי לעשות?

יש לך ד"ש ממירי

(שוחחנו ארוכות בטלפון..היא נורא חמודה) כן שמתי לב לטעות...בדקתי באתר לאסטרולוגיה..התבלבלתי..אבל בעיקר דייקתי..ח... (דיסקלקוליה) "להתנהג איתו">>>אה..קצת יותר באדישות לא אפטיות..אבל פחות להתרגש הוא מתרגש מספיק בשביל שניכם...תהיי את. זה תמיד הכי טוב... הכל יהיה בסדר...

לים34

New member
נכון שהיא מקסימה

היא סיפרה לי על השיחה ואני שמחה שהכל יהיה כמו שאמרת,תודה על הכל העידוד ההקשבה ,שיהיה יום טוב לכולנו.

Israelit BeChul

New member
Toda Banot

U r both Maksimot... I am so happy to hear that Limori doesn't have to worry about Eyal, she is so deserving to be in a good relationship, and he sounds like a great match... Can't wait to meet him, soon, and u to Leonardo. BTW- what's the reason for your name? I'm curious to hear the story behind it, 4 sure there's one... so go ahead, and share ? q
ANAKI Miri

לים34

New member
היי לאונרדו

קודם כל תודה על הפירגון. יש לי בקשה ואני מקווה שזה בסדר,יש לי חברה כבר המון שנים שנמצאת בזוגיות מתוסבכת משהו והיא מאוד רוצה לקבל ממך מסר,הבעיה היא שאין לה מחשב,אז אמרתי שאנסה לשאול בשבילה דרכי,מקווה שזה בסדר
רקע:הם ביחד כבר 4 שנים+-,בשנה האחרונה גרים ביחד,הקשר ידע המון תהפוכות לטוב ולרע,גם אצלה זה התחיל ללא התחייבות מצידו אך הדברים השתנו עם הזמן,היא גרושה פעמיים+בת 10 הוא גרוש פעמיים+3 . היא הייתה רוצה לדעת לאן הקשר מוביל אם בכלל,האם הוא טוב לה(יש לה המון התלבטויות,אבל קשה לה לקום וללכת),היא גם לא ממש מוצאת את עצמה בחיים,לא עבודה קבועה,היחסים עם הילדה לא ממש זורמים הילדה נמצאת יותר אצל הסבתא מאשר איתה, גם לו לא ממש פשוט,יש לו ילד בן 23שסובל מפיגור קל ועם הזמן זה רק מחמיר ,וכל עול הטיפול נופל על ליסה,בקיצור סלט אשמח אם תוכלי לענות לה,המון המון תודות,לימור. פרטים:ליסה בת אסתר 02-02-1976,איציק בן רוחמה 17-01-1966. אני מוסיפה לך את הפרטים של הבת שלה:עדן בת ליסה 05-06-1999,והבן שלו אלירן בן איציק. ושוב המון תודות

..החיים זה לא פיקניק

ליסה בת אסתר 02-02-1976,איציק בן רוחמה 17-01-1966. אני מוסיפה לך את הפרטים של הבת שלה:עדן בת ליסה 05-06-1999,והבן שלו אלירן בן איציק. טוב הם מתעימים התהפוכות נובעות מהצורך בישור הדורים של פני שטח יותר חוסר התמזגות הבן שלו נמצא במוסד שמאפשר תפקוד והשתלבות? מה כוונתך פיגור קשה..מה שעובר אלי זה שבהגדרה זה בינוני (?) אני לא ממש מבינה את השאלה שליסה תכתיב את השאלה OK? תמי

לים34

New member
היי לאונרדו

תודה על התגובה! לא אמרתי פיגור קשה,פיגור קל,ובתקופה האחרונה יש הידרדרות,לא הוא לא בשום מוסד או מסגרת רוב היום מסוגר בבית לפעמים יוצא קצת להתאורר אך רק עם ליווי של ליסה או של אביו. לא ממש הבנתי איזו שאלה לא הבנת,בגדול היא דיי רוצה לדעת לאן מובילה מערכת היחסים הזו,האם זה הזיווג שלה האם יהיה שיפור ביחסים,האם יהיו לה עוד ילדים ואם אפשר גם להתייחס לשאלה על הבת שלה איך היא יכולה לתקן את הקשר? היא מרגישה תקועה בחיים האלו ומרגישה שהיא צריכה לסיים את הקשר עם איציק אבל לא מוצאת את הכוחות,אם הוא כן היעוד שלה מה היא צריכה לעשות כדי לתקן את הקשר?וכרגיל המון תודות,את אלופה,לילה לילה!

למעלה