זוגיות

כר80

New member
זוגיות

הילה שלום היה לי חבר 5 שנים והוא נהרג במלחמה לפני 3 שנים. עכשיו, כל בחור שאני מכירה לא יוצא מזה כלום ת.ל 24.6.80 שעה 2.15 לפנות בוקר רציתי לדעת מה קורה איתי בושא תודה ושבת שלום

שמח להעביר לך מסר מלאכי

באם תרשמי את שמך, ושם אמך (אפשר גם לתא המסרים...)
האמת שבהתחלה בחרתי להתעלם משאלתך משום שפנית להילה, אך אלון...המלאך שאני מקושרת אליו הוא אוריאל..והכרתי אותו כחבר בגרעין במעלות, לפני עשרים ושתיים וארבע שנים..כמעט היינו חברים וגרנו בדירה יחד, 'העלו' אותם ללבנון לחפש חייל שנחטף..וכשירו עליהם בRPG הוא נהרג, (בפלס"ר נח"ל)חשבועיים וחצי לפני החזרה לשלת אחרון) אני מבינה מקרוב, את תחושותייך ולהיות 'חברה של חייל שמת' זה אפילו סבוך יותר מאשר 'להתאלמן', לא מהצד הרגשי של הפרידה..כי אם מהפן החברתי של למצוא את מקומך אחר כך... כתבתי פעם משהו שהקראתי בהזכרה השביעית למותו של אלון בן שחר, וזה פותח במילים: "אומרים שהזמן מרפא הכל, זה לא נכון מה שאומרים האנשים.. הזמן לא מרפא את האובדן." (השאר כבר יותר ספציפי..ואישי) אלון מוסר לך שאהובך מביט בך ושומע לחשייך בלילות, מליבך
ושאם רצונך להיוועץ עימי, ולצור קשר, שנשמח (אני והוא ...כוונתו) לסייע...ולנחם. שבת שלום.

כר80

New member
בהמשך לתשובתך

שמי: כרמית שם אמי: לאה שם שני: מלה בנוסף : חברי נהרג במלחמה במקום עבודה תודה

שלום כרמית יקרה

ת.ל 24.6.80 שעה 2.15 לפנות בוקר האבל נמשך למעשה כמעט שנתיים והיו 'נשמות טובות' שניסו להאץ את התהליך, כוונתם הייתה אכן טובה אך רק בחצי שנה האחרונה בכלל התפנית בראשך להפתח לאפשרות של קשר מחדש, אני רואה אהבה גדולה שנקבע מראש, מישהו בשל לקשר ופנוי רגשית, שאת למעשה מכיררה או תכירי בנסיבות חברתיות רחבות (חבר של חברים שסיים מערכת יחסים..מבחירה) פגישתכם תהיה בערך בסתיו... (הו רומנטי!!)

למעלה