זוגיות

TALIA272

New member
זוגיות

שלום לך לאונרדו האחת ... רציתי לשאול אותך מס' שאלות : 1)שמי עתליה בת 24 ורציתי לשאול לגבי זוגיות , לפני 5 ימים הכרתי בחור בן 21 רוצה לדעת אם הוא רציני לגבי הקשר שמו עמית אלול ותאריך הלידה שלו 16.12.1988 ושם אימו מזל שמי עתליה אליס איפרגן 27.08.85 ושם אימי רבקה. 2)אני אתחתן מתי שהוא? אני ללא זוגיות למעלה מ-5 שנים ומרגישה לבד 3)לגבי עבודה אני לא מצליחה למצוא עבודה נורמלית... יש לי תחביב שאני מתעסקת בו ואני רוצה לדעת אם אצליח בו(קוסמטיקה) 4)לגבי בריאותי: גילו לי סוכר ..אני אצא מזה? אני מתי שהוא יחזור להיות רזה ? אשמח לקבל את תשובתך..

TALIA272

New member
זוגיות

היי אני אשמח מאוד לקבל תשובה זה מאוד חשוב לי ... תודה וערב טוב:)

עתליה יקרה

1. מדוע שלא תהיה לך זוגיות ? 2. מדוע שלא תתחתני ? ברור שתתחתני שתהיי מוכנה. שתחליטי שהבחורים שאת יוצאת איתם הם פוטנציאל לחתונה... 3. לא ברור מה זו עבודה נורמאלית או לא נורמאלית .. האם את עובדת כקוסמטיקאית ? או רוצה לעבוד בקוסמטיקה? 4. לעניין הסכרת ? יש 2 סוגים, סוג 1 וסוג 2.. לא ציינת איזו סכרת יש לך. סכרת מסוג 1, אינה ניתנת לריפוי, סכרת סוג 2, אפשר לטפל, או בכדורים או אם זה גבולי, רפואה משלימה, דיאטה מתאימה, ספורט.. אז אם תמקדי שאלות, אולי יוכלו לענות לך. לפי כל שאלותייך מומלץ לעשות סדר בחיים. בהצלחה אור ואהבה אריאלה

TALIA272

New member
כן אבל

תודה על תשובתך... אני רוצה לדעת האם הבחור שאני נמצאת איתו הוא רציני ולא עוד סתם אשליה

בשיא הרצינות../images/Emo99.gif

לא צריך תקשור, תנסי עד חוש להיוץ איתו, ואז יהיה קל יותר לענות. עדיין בדקי עם עצמך, עד כמה אץת פנויה לקשר רצימי. אהבה והצלחה אריאלה

למעלה