זוגיות

BeProud3

New member
זוגיות

טוב אז, לפני יותר משבוע הכרתי את הבחור המושלם- מבחינתי זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, איך שראיתי אותו התאהבתי.
כשדיברנו היה לי חיוך מפגר על הפנים, וזה בחיים לא קרה לי כשדיברתי עם מישהו, ובמיוחד לא בפעם הראשונה.
וזהו הבנתי שהתאהבתי.. הבעיה היא שהבחור הוא הבן של חברה של אמא שלי שבא לביקור מארץ אחרת, הוא צעיר, והוא לומד ועם כמה שאמא שלו מקווה ורוצה וגם אני בתוך תוכי, אין הרבה סיכויים שהוא יעבור לגור פה למרות שזה גרם לו לחשוב..
הוא הבחור המושלם בעיניי, מבחינה חיצונית, ומבחינה פנימית שלא לדבר בכלל.. הוא מצחיק, עדין חכם וג'נטלמן אמיתי..
במשך השבוע ומשהו הזה יצא לנו לבלות עוד 5 פעמים- לבד ועם האמהות שלנו. אתמול בילינו לבד, בפעם האחרונה לגמרי.
וזהו, אני יכולה להגיד שאני ממש מבואסת. מצד אחד-הוא גרם לי לשכוח את האקס, מצד שני- אני ממש אתגעגע אליו, אני יודעת שבארץ יהיה לי קשה למצוא מישהו כמוהו, הוא פשוט הבחור המושלם בשבילי..
עכשיו לגבי רגשות הדדיים, זה היה נראה ממש שגם הוא מרגיש משהו אליי, אלא אם הוא בן אדם ממש חייכן , חברותי לכל אחת.
אז כן, זה לא לנצח שאני לא אראה אותו. אבל בשבילי בשנה ומשהו- שנתיים הכל יכול לקרות, הוא אפילו יכול להתחתן.

אז רציתי לקבל מסר עלינו, אבל אולי משהו כמו אם באמת זה היה הדדי ? או משהו לגבי העתיד? גם התאמה בינינו?
התאריך שלי- 4.11.95 ושלו 4.10.91
תודה

כל קשר הנקרא בדרכנו מטרה לו לשקף מצבים חדשים

שלום ל BeProud3

ראשית תודה על פנייתך יקרה
אין לי את השמות המלאים של שניכם ולכן אתן את הניתוח שלי על פי תאריך הלידה המלא שהעברת.

מכנה משותף לשניכם והוא הספרה 4 אפשר ללמוד על תכונות , חוזקות וחולשות ...המשמעות האנרגטית העומדת אחרי המספרים.
את במבנה הפנימי שונאת שיגרה ושעמום. מתעניינת בהמון תחומים קשורה מאד למשפחה ובעיקר לאם.
הבחור לאומת זאת מאד אוהב את הבית קשור מאד למשפחה הגרעינית ויהיה לו מאד קשה ליצור ניתוק או מעבר לארץ ללא המשפחה.
יש קשר פנימי עמוק בין שניכם המייצר אנרגיה משותפת דינמיקה של תנועה ועשייה.

כל קשר הנקרא בדרכנו מטרה לו לשקף מצבים חדשים שבאמצעותם אנו צומחים וגדלים.

למעלה