זוגיות

זוגיות

בת 26 אחרי השינוי לגמרי. לא הייתי עדיין בקשר זוגי אף פעם גם לא סטוצים כי הם לא מספיק קורצים לי. אני מחפשת משהו אמיתי. אני דו מינית מה שאומר שאני מנסה גם עם נשים. כשאני מספרת על המעבר אני מקבלת דחייה אם לא באותו הרגע אז אחרי כמה ימים. אני חצי שנה אחרי הניתוח ולא הייתי בכלל בקירבה אינטימית. אמרו לי שרק מישהי או מישהו שעברו את זה באמת מבינים ויכולים לנהל זוגיות. אני לא מסכימה כמובן אבל קשה מאד לחיות לבד ולכן אני כותבת על זה. יש לכם רעיונות ? מישהי מישהו שהתנסו שעברו כבר את הניתוח ? מה מספרים ואיך לאדם שלא מכיר ואם יש אתרים שאני יכולה להכיר מי שמכיר את כל הנושא וחווה או חוותה ? תודה !!!

crystals1

New member
מצטרפת

מצטרפת לשאלה בקשר לאתרים. אני אמנם עדיין בתהליך אבל בהחלט מרגישה את הצורך לאהוב ולאהב על ידי מישהו[סטרייטית אז זה מישהו חחח] וגם אני מאמינה שרק מישהו שחווה או חווה את זה יבין הכי טוב

asheriko35

New member
מבאז לשמוע

אני חושב שאת עושה נכון שאת מספרת בתחילת הקשר...
גורם לי לחשוב פעמיים על תחילת התהליך ההורמונלי כי אני רואה כמה קשה למצוא זוגיות...אז זה בעצם החלפת סבל בסבל?

lia89

New member
זה לא עניין של להחליף סבל בסבל

כי עצם זה שאתה מאושר זה כבר משהו מצוין. אני יכולה להעיד על עצמי שלי קשה היום להגיע למצב של אינטימיות עם גברים כי אני נמצאת בין לבין, לא אישה ולא גבר, אני אמצע, ואני לא מוכנה להיכנס לשם כי אני עוד לא מאושרת עם עצמי. ברגע שאני אהיה מאושרת ואהיה אישה מבחינה חיצונית אני ארגיש הרבה יותר בנוח עם גברים, אני יכולה להגיד שגם היום יש לי הצעות מגברים, אבל ברגע שאתה לא מאושר, לא משנה כמה ירצו ויחזרו אחריך אתה לא תכניס את עצמך לשם. מלבד העובדה שגברים זה עם פחדן :) ומעטים הגברים שבאמת ירצו להיראות איתך ולאהוב אותך ולהיות נאהבים על ידך :) אבל אני עוד מאמינה שיש כאלה שלא יפחדו

koantin

New member
צריך גם לדעת למי לפנות.

יש גברים ונשים, רובם למעשה, שמעט פגומים בראשם(טוב, מאד פגומים בראשם) ומשנה להם עם איזה איבר נולדת במקור.
עזבי שציצים מנותחים מלאים בסיליקון, חומר זר ואנאורגני, זה סבבה משום מה, או ניתוחי אף ומיליון דברים אחרים...אך פתאום אם איבר המין נותח זה רע(כי ברית מילה זה לא ניתוח מיותר, מכער ופוגם לחלוטין, אבל עם זה אין להם בעיה).

אני מציעה לחפש יותר בקהילה הביסקסואלית, לפנות למי שיותר פתוחים בראשם מלסביות/סטרייטים עם מקל בעכוזם ואף בשמיים.

אל תתייאשי

נורא קשה להגיד איפה מוצאים אדם שבו אפשר להכיר אנשים טרנס פרנדלי. אבל זה נכון לכל העדפה אישית או תחומי עניין כאלו ואחרים, ונכון גם לגבי סטרייטיות סיסג'נדריות.

ההצעה שלי היא לעשות דברים שאת אוהבת, ודרך זה להכיר אנשים. אולי עם חלק מהם ההיכרות תמשיך הלאה למטרות רומנטיות ולזוגיות. אבל קודם תכירי בנאדם ותתני גם לצד השני להכיר בנאדם. אחר כך ממילא כל אחת מגיעה עם המטען שלה.

וזה יצליח מתישהו!

koantin

New member
אני כבר הרבה זמן מכירה אנשים דרך חברים.

ואז יוצא שכל בני הזוג שלי הם בעצמם חברים טובים/בני זוג.

למעלה