זוגיות

ליטל7233

New member
זוגיות

שלום רב,
בן זוגי ואני מכירים כמעט שנתיים, בשנה הראשונה בנינו קשר חברי קרוב תוך כדי חיזורים הדדיים, היה לי קשה להשלים עם העניין הרומנטי שגיליתי בו אך לבסוף זה התפתח. לאחר חודש וחצי עברנו לגור יחד אך מספר חודשים לאחר תחילת הקשר סביב החלטה לרכוש אופנוע משותף בן זוגי העלה בפני ספקות לגבי עתיד הקשר, למחרת היום חזר בו ואמר שלא מעוניין בכלל בפרידה ומאוד אוהב אותי. לפני כחודשיים החל עבורי משבר קשה בעבודה, מה שגרם לנזקים קשים מאוד לקשר, ואז בן זוגי פיתח הפרעות שינה קשות. לאחר מספר שיחות בהן התוודה שספקותיו עדיין איתו: אוהב ומכיר בערכי אך לא בטוח 'עמוק בפנים' אם אני האחת, ולא שלם ב-100%, החלטנו לעשות הפסקה בת שבועיים. אני מאוד אוהבת אותו ויודעת שהוא אוהב אותי אבל לא בטוחה שספקותיו יעלמו. הפרידה הזמנית קשה לי מאוד, ובמהלכה יצרנו קשר ואף נפגשנו לחגוג את החג עם משפחתו. מתלבטת האם לקשר זה יש עתיד בכלל או שעדיף לחתוך עכשיו.
חושבת לשאול: האם הקשר הזה עמוק, אמיתי וחזק או שלספקותיו יש סיבה?
האם שאלתי טובה או שעלי לנסח אחרת.
איזו פריסה עלי לעשות וכיצד?
תודה!

מגי 336

New member
פריסה קלטית בינאישית

השאלה - מה פוטנציאל הקשר ביני לבין איקס בחצי שנה הקרובה?

ליטל7233

New member
תודה על התגובה המהירה!

השאלה שנשאלה:
מה פוטנציאל הקשר ביני לבין X בחצי שנה הקרובה?

תוצאות הפריסה הקלטית הבין-אישית:
לטובה - שמונה המטות
מפריע - שני המטבעות
עבר - הצדק
מצב נוכחי - מלכת החרבות
עתיד קרוב - שוטה
עתיד רחוק - מיזוג ומיתון
השואל/ת - המאהבים
הצד השני - מלך המטבעות
ציפיות - כוהן גדול
פוטנציאל הקשר - נער המטות

מצב נוכחי: מלכת החרבות

מגי 336

New member
ליטל

בן זוגך נמצא במצב בו מצד אחד הוא חושק בך מאד ומצד שני מתלבט כי חושש שיאבד עניין כשהזוגיות תכנס למסגרת מחייבת כמו נישואין.
על פי המלצת הקלפים עליך לעצור את מצב "העתיד הלא-נודע",
וברגע שתסתיים ההפסקה שיזמתם, עליך לכוון את הקשר ביניכם למצב של הגשמה.
מכיון שההחלטה אינה תלויה רק בך הפוטנציאל אינו חד משמעי..
במידה ואכן תפעלי על פי ההמלצה תוכלי לשוב ולשאול על ההמשך.

ליטל7233

New member
זוגיות - המשך - משבר

מגי/אורליט שלום,
חלו התפתחויות והייתי שמחה לקבל עיצה. תקופת ההפסקה שסיפרתי עליה מאוד קשה לי אך במפגש עם בן זוגי הבנתי ממנו שהוא במשבר עמוק ואמיתי - נדודי השינה שלו החריפו והוא לדבריו "לא יודע מה רוצה מעצמו". קשה לי לעמוד מנגד ולראות אותו סובל, אני תוהה האם עלי לעשות משהו עבורו או שהכי נכון עבור שנינו הוא לסגת. תקופת ההפסקה אמורה להסתיים בסוף השבוע הזה ולאחריה אמורים להחליט מה עתיד הקשר. מאוד חוששת מפרידה, כמו שחוששת להמשיך במצב של חוסר וודאות וספקות בייחוד לאור ההידרדרות שחלה.
האם תוכלו לסייע לי?
תודה!

מגי 336

New member
ליטל

המצב של בן זוגך כפי שתיארת אינו עולה בקנה אחד עם מה שנראה בפריסה הקלטית.. נראה שהוא מנסה להרוויח זמן.

ממליצה להמתין לסיום ההפסקה ביניכם ולנסות להבין מה הלאה...
ההמלצה היא לקדם את מימוש הקשר.
ההתלבטויות אינן במקומן בשלב זה של היחסים ביניכם.

למעלה