הפתרון נמצא בשינוי התפישה או הגישה לזוגיות,
שלום לNOY 4
מניתוח
המפה הנומרולוגית לך יקרה נפש צעירה, אוהבת חופש ומרחב, אך מתקשה עם מסגרות קובלות.
לאומתך בן זוגך במצב מאוזן ובתמיכה מלאה אדם מאד עוצמתי ! אך לרוב אנשי ה 11 לחודש מסע חייהם בנוי בצורה הפוכה כדי שיכלו להתעלות מעל הקשיים ... שיתחזקו ויפרצו קדימה.
הנטייה הטבעית שלך פונה החוצה. מחוץ לבית ולמשפחה ... ועליך מוטל מסע הפונה לכלל .
אני יוצא מנקודת הנחה על פי המספרים בלבד. ללא מידע נוסף מעבר לכך פרט למה שרשמת כאן בפורום ( וזה גם לא המקום לפתוח )
שיכול להיות גורמת לבן זוגך חוסר ביטחון בקשר והכבדה.
הרשי לי לנצל במה זו ולפנות לשניכם יחד - אתם נשואים 22 שנים , אני מניח שיש משבר קשה מאד של חוסר אמון הדדי.
ארבעה ילדים. שניכם כבר לא צעירים. עצם זה שאתם נמצאים שנה בתהליך בניסיון לגשר מעל המצב אינה מובנת מאליה.
ואף מעידה על שניכם שחשוב לכם לא לפרק את התא המשפחתי.
הפתרון נמצא בשינוי התפישה או הגישה לזוגיות, לקשר עבור שניכם !!!
לו תפנימו שמבנה המוח של גבר לעומת מבנה המוח של אישה נמצאים בשונות קיצונית בתכלית.
הם שונים במנגנון החשיבה והרגש. בתפיסת המציאות, השפה שונה, התקשורת, קבלת החלטות, יחס למין וכו'.
הקונפליקט הכלל אנושי נובע מחוסר יכולת חיבור ביניהם. מאחר ומנגנון גברי טיפוסי לא יכול לעולם להתלבש על מנגנון נשי וכן ההפך.
אך לו נדע זאת מראש ונבין שלעולם לא נוכל לשנות את האחר אלה עלינו ללמוד כיצד לגשר מעל פערים אלו לטובת הקשר המשותף,
כבר פתרנו חלק גדול מהקלקול של כלל האנושות בתפישת המציאות.
הפתרון הוא שינוי הגישה והחשיבה מאני רוצה ... לאני נותן לטובת הקשר המשותף.
ברגע שתשתנו את היחס הקשר יפרח,
כל אחד יקבל מילוי מעצם הנתינה ההדדית !
ולא מהרצון הילדותי להתמלא כל הזמן מהצד השני.
לדוגמה חסר לי חום ואהבה בקשר - אני מעניק אותו לאחר ( כמו שאתם מעניקים לילדים שלכם ).
ממליץ לקרוא
אהבה היא נתינה ללא התניה