זוגיות
יש לי חבר כבר שנתיים.לא הייתי אצל בבית, אני לא מכירה את המשפחה שלו (מה שגורם לי לאבד את תחושת הביטחון איתו). את חלק מהחברים שלו אני מכירה.
אנחנו יוצאים מדי פעם,ורוב הזמן זה עם חברים שלו.
כשאנחנו לבד, אז לרוב זה רק לקטע מיני. אני אומרת לו שאני לא רק בשביל להנות! (הוא גבר מיני.)
והוא אומר זה לא רק בשביל זה. גם אחרי יציאה בסוף זה נגמר בסקסֱ!
אף פעם לא יצאתי איתו במשך השנתיים לבית מלון\לצימר. והשבוע הוא הולך מיום חמישי עד שבת לבית מלון באילת עם חברים. וזה הכעיס אותי מאוד כי הוא מעדיף את חברים שלו על פני. במקום ללכת איתי אתה הולך עם חברים? והוא מצידו אומר: תפרגני לי,מה אסור ללכת עם חברים? מצד שני, הוא אומר לי את רוצה שאני יתנתק מהחברים שלי? את רוצה את יכולה ללכת אם חברות אני יפרגן לך!
ואני אומרת לו אם חברים שלך אתה הולך למקומות כאלה איתי לא. אז הוא אומר נילך לצימר, את ממהרת?
מה יש למהר שנתיים אנחנו ביחד וזה למהר?!? כל דבר אצלו זה לאט לאט...
כשאני התעצבנתי על זה,והוא ראה שאני לא רגועה,הוא אמר מה את רוצה שאני יבטל? עזבי אני יבטל!
ואמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה.
לפעמים אני מרגישה שחברים שלו, יותר חשובים לו ממני והם בעדיפות אצלו.
*גם עברתי איתו הפלה לפני 8 חודשים, הריון לא מתוכנן! בגלל שזה היה מחוץ לנישואין.
והוא לא היה מתאים לו חתונה באותו רגע.
אין רגע שלא כואב לי ואני מצטערת על זה.
יש לי חבר כבר שנתיים.לא הייתי אצל בבית, אני לא מכירה את המשפחה שלו (מה שגורם לי לאבד את תחושת הביטחון איתו). את חלק מהחברים שלו אני מכירה.
אנחנו יוצאים מדי פעם,ורוב הזמן זה עם חברים שלו.
כשאנחנו לבד, אז לרוב זה רק לקטע מיני. אני אומרת לו שאני לא רק בשביל להנות! (הוא גבר מיני.)
והוא אומר זה לא רק בשביל זה. גם אחרי יציאה בסוף זה נגמר בסקסֱ!
אף פעם לא יצאתי איתו במשך השנתיים לבית מלון\לצימר. והשבוע הוא הולך מיום חמישי עד שבת לבית מלון באילת עם חברים. וזה הכעיס אותי מאוד כי הוא מעדיף את חברים שלו על פני. במקום ללכת איתי אתה הולך עם חברים? והוא מצידו אומר: תפרגני לי,מה אסור ללכת עם חברים? מצד שני, הוא אומר לי את רוצה שאני יתנתק מהחברים שלי? את רוצה את יכולה ללכת אם חברות אני יפרגן לך!
ואני אומרת לו אם חברים שלך אתה הולך למקומות כאלה איתי לא. אז הוא אומר נילך לצימר, את ממהרת?
מה יש למהר שנתיים אנחנו ביחד וזה למהר?!? כל דבר אצלו זה לאט לאט...
כשאני התעצבנתי על זה,והוא ראה שאני לא רגועה,הוא אמר מה את רוצה שאני יבטל? עזבי אני יבטל!
ואמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה.
לפעמים אני מרגישה שחברים שלו, יותר חשובים לו ממני והם בעדיפות אצלו.
*גם עברתי איתו הפלה לפני 8 חודשים, הריון לא מתוכנן! בגלל שזה היה מחוץ לנישואין.
והוא לא היה מתאים לו חתונה באותו רגע.
אין רגע שלא כואב לי ואני מצטערת על זה.