זוגיות

זוגיות

שלום מגי,
לאחרונה הכרתי בחור. נפגשנו מספר פעמים בודדות בלבד ורוב הקשר התנהל בהתכתבויות וגם קצת שיחות בטלפון. הבחור בתהליכי גירושין (+ילד).
בתקופה האחרונה נוצר בינינו נתק. ולי זה מאוד קשה רגשית. (בכיתי הרבה בחודש האחרון...). ניסיתי ליזום שיחות ופגישה אך זה לא כ"כ הלך, וגם בקושי התכתבנו. הוא מאוד נכנס לי ללב, וקשה לי לשחרר מהלב בחור כ"כ מיוחד.. התפתח לי רגש כלפיו, אך אני לא יודעת מה פשר ההעלמות שלו. מניחה שזה קשור לגירושין ולתקופה הקשה שהוא עובר..
אני מתלבטת מה לעשות? להתקשר? לנסות ליזום להיפגש? יהיה לי מאוד קשה לעזוב את זה ולשחרר אותו מהלב, אבל אולי זה מה שאני צריכה לעשות? או אולי לחכות שהוא ייזום? (אם בכלל). בפעם האחרונה שהתכתבנו הוא קיבל ממני הודעה ולא הגיב בחזרה. ומאז לא יצרתי קשר. אני מאוד מושפעת מזה רגשית ביומיום, ואני לא מכירה את עצמי.. ממש כמו פרח שנבל. לעומת תחילת הקשר, שאז פשוט פרחתי. נפגעתי והתאכזבתי מהתנהלות הקשר בינינו לאחרונה...
אני רוצה שיהיה טוב, ואני מוכנה לעבוד קשה בשביל זה ולעשות מה שצריך כדי שזה יצליח. אבל אולי יש משהו שאני מפספסת?.
אשמח אם תכווני אותי לפריסה מתאימה שתשפוך אור על הסיטואציה ותסייע לי להחליט לכאן או לכאן.. אני לא מבינה מה קורה פה ולא יודעת אם יש אור בקצה המנהרה.. אני מתלבטת כיצד להתנהל מולו והאם יכול להיות משהו בינינו.
אדגיש שזה נדיר עד שאני מוצאת מישהו שמוצא חן בעיניי ככה והבחור הזה יקר לי.
אני ממש אובדת עצות.

אציין שלא נעשו פריסות קודמות בעניין.

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי (לא מורחבת)

השאלה - מה עלי לדעת על פוטנציאל הזוגיות שלי עם איקס?

תודה

תוצאות הפריסה הבין-אישית:

צד השואל - נער הגביעים
הצד השני - הכוהנת הגדולה
מה עוזר - שבע המטות
מה מפריע - מוות
פוטנציאל הקשר - יום הדין

מגי 336

New member
חתולה לבנה

על פי הפריסה הבחור החליט לסיים את הקשר איתך
וסיבותיו שמורות עימו.. הוא אינו מעוניין לומר לך מדוע..
ההמלצה עבורך היא להמשיך הלאה
תוך הפנמה של השיעור והבנה על סוג הקשר הנכון לך.
&nbsp
שבת שלום |שלג|
&nbsp

למעלה