זוגיות

123bashan1

New member
זוגיות

היי,
שמי שרית בשן בת חנה, תאריך הלידה שלי הוא: 29/10/1970, התגרשתי לפני כשלושה חודשים ורציתי לדעת לגבי העתיד הקרוב שלי על הזוגיות. אני בקשר כרגע שטחי עם אדם נשוי שלא אוהב את אשתו בכלל ומת לצאת ממנה ולהתגרש ממנה, היא עושה כישופים וחוסמת אותו מכל הדרכים ומרעילה אותו ואת משפחתו..שמה בישראל אושרית טיבולי כהן בת מוניק, תאריך הלידה שלה הוא: 1/12/1970- ואני מרגישה שהיא עוקבת אחריי. אני שרית מאוהבת בו גם קשות וכל החיים הוא לא יצא לי מהראש גם שהייתי נשואה לגרוש שלי כאילו שעשו לי כישוף שמני - שם הבחור לא ייצא מראשי וזאת היתה למעשה האהבה הראשונה שלי....עלי לציין שהאהבה שלנו היא מילדות ואף פעם לא מימשנו אותה. היינו מאוהבים מהילדות והתביישנו אחד מהשני ולא הצלחנו לגשת אחד לשני. כיום, אני יודעת שהוא שהאהבה שלו אלי מטורפת...שם הבחור הוא: מני כהן בן ארלט תאריך הלידה שלו הוא: 31/8/1971.
רציתי לדעת האם העתיד שלנו יהיה ביחד? והאם הוא התגרש?מתי זה יקרה? האם נגיע לחופה ביחד? והאם אהיה בהיריון ממנו?
אשמח מאד ואודה לכם על קבלת תשובה מהירה בנידון...

המון תודות...שרית בשן.

.

Y. Welis

New member
רק מבחינה פיזיולוגית - הריון בגיל 45 אינו סביר ללא הפריה

חיצונית, כי הביציות שלך כבר לא פוריות. הגבול האחרון הוא 43-44. אפשר עם ביציות של תורמת.
&nbsp
מעבר לכך הפורום עוסק באסטרולוגיה ולא בתורת השמות, כך שאין צורך לציין שמות מלאים - הפורומים של 'תפוז' מקבלים עדיפות גבוהה בגוגל, כך שהמידע שכאן עשוי להיות חשוף.

מתלמד8

New member
לשרית -בפורום "עולם המיסטיקה" יש שם מה שאת -

מחפשת על כישוף ,חסימות ,עין הרע,קבלה מעשית ושאר "מרעין בישן",מנהלת את הפורום רחל מזל ,אפשר להשיג אותה בטל'--073-7581784-,היא עצמה נגד כישוף,אבל יש שם מספיק "מומחים" לנושא שייקחו ממך הרבה כסף ויתנו לך אוויר בתמורה.

למעלה