זוגיות 12/2/1970...מתי צפויה לי זוגיות השנה?
פ פסיכונומרולוג New member 17/6/15 #2 שנה המביאה בכנפיה בילויים נסיעות וגם אהבות חדשות שלום anati122 מהמפה הנומרולוגית נראה שאת ממש בכניסה לשנה המביאה גיוון בחיים. שנה המביאה בכנפיה נסיעות בילויים וגם אהבות חדשות ! כדאי לקרוא את תשובתי ל ליאוסטר - שאלות רבות סביב נושא זוגיות ואהבה מופנות אלי ...
שנה המביאה בכנפיה בילויים נסיעות וגם אהבות חדשות שלום anati122 מהמפה הנומרולוגית נראה שאת ממש בכניסה לשנה המביאה גיוון בחיים. שנה המביאה בכנפיה נסיעות בילויים וגם אהבות חדשות ! כדאי לקרוא את תשובתי ל ליאוסטר - שאלות רבות סביב נושא זוגיות ואהבה מופנות אלי ...
A anati122 New member 18/6/15 #3 זוגיות אני בדיוק בתקופה של לימודים וגילוי תובנות לגבי הזוגיות האחרונה ומה היא באה ללמד אותי ובזכות המדיטציות והסדנאות הגיעו המסרים של מה בי צריך להשתנוץת לכן אני יודעת שאני בדרך הנכונה להתחלות חדשות ממקום נקי יותר.... תודה.
זוגיות אני בדיוק בתקופה של לימודים וגילוי תובנות לגבי הזוגיות האחרונה ומה היא באה ללמד אותי ובזכות המדיטציות והסדנאות הגיעו המסרים של מה בי צריך להשתנוץת לכן אני יודעת שאני בדרך הנכונה להתחלות חדשות ממקום נקי יותר.... תודה.